Reacties voor: Eindelijk! ‘Apple werkt aan goedkoper Mac-beeldscherm’

Opvolger van Thunderbolt Display
Apple is volgens geruchten bezig met een extern beeldscherm, dat goedkoper is dan de huidige Pro Display XDR. Het scherm is op consumenten gericht en wordt een opvolger van het geliefde Thunderbolt Display.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Mijn volgende computer zal geen iMac meer zijn, maar een Mac mini met meerdere schermen. Maar deze zullen denk ik te duur worden ben ik bang

  2. @Patrik: zat ik ook aan te denken, mac mini met mooi scherm. geen display kunnen vinden met dezelfde looks als een imac. Alu of alu kleur body en glossy scherm 4k. Allemaal mat en minder scherp….toch maar wachten op de nieuwe imac.

  3. Sinds begin 2009 heb ik een LED Cinemal display 24”. Ben met m’n 2e Mac Mini bezig op dit scherm. Het ding staat nog steeds mooi op m’n bureau, maar na 12 jaar wil ik ook eigenlijk wel eens iets scherpers. Maar alle displays op de markt zijn zo lelijk om te zien!! Hoop dat er een opvolger komt 🙂

  4. Origineel geplaatst door Ibl
    Sinds begin 2009 heb ik een LED Cinemal display 24”. Ben met m’n 2e Mac Mini bezig op dit scherm. Het ding staat nog steeds mooi op m’n bureau, maar na 12 jaar wil ik ook eigenlijk wel eens iets scherpers. Maar alle displays op de markt zijn zo lelijk om te zien!! Hoop dat er een opvolger komt 🙂

    Ik zou eens een kijkje nemen naar de LG met ergo stand. Ik had hetzelfde probleem. Toen ik die schermen van LG vond, was mijn ‘probleem’ eindelijk opgelost.

  5. @J G: het Ultrafine scherm van LG was voor mij ook de oplossing. Ik wou minder kabels op mijn bureau, geen dongle aan mijn Macbook en dimbare helderheid. Het LG scherm heeft NUL knoppen, alleen USB-C poorten, dimbaar via MacOS en mijn Macbook wordt door het scherm opgeladen. Dongle heb ik nu achter het beeldscherm geplakt. Bovendien heeft het LG scherm hetzelfde kleurenbereik als de Pro Display XDR: DCI-P3.

    Ik zit eerlijk gezegd niet te wachten op een scherm van Apple dat waarschijnlijk rond de €1300 euro zal gaan kosten.

  6. Ik zal wel een zeikerd zijn maar ik vond die thunderbolt schermen tegen vallen qua beeld. Er zit heel veel ruimte tussen het paneel en het glad, het paneel zelf is ook niet heel goed qua kleurbereik en contrast.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.