Reacties voor: Opnieuw vermoedelijke foto’s van behuizing en onderdelen iPhone 5

De reparatiedienst iLab heeft foto's gepubliceerd van de volgende generatie iPhone. De foto's tonen een volledig geassembleerd toestel, plus diverse kleine onderdelen.

Reacties: 78 reacties

  1. Afgezien van het formaat heeft hij veel weg van de 4 en 4S

  2. Ik zeg … hebben!
    Bevalt me wel als dit hem wordt. =))

  3. Ik vind het mooi, vooral die achterkant zonder glas.
    Laat maar komen en zsm 🙂

  4. Van mij mag ie snel komen. Mijn 3Gs heeft zijn tijd wel gehad inmiddels. Wel jammer dat ie zo hoekig is weer. Qua model vind ik de 3Gs nog steeds mooier.

  5. Laat maar snel komen! eindelijk een groter scherm 😀 ziet er ook goed uit!

  6. Origineel geplaatst door vuurvreter
    Ik vind het mooi, vooral die achterkant zonder glas.
    Laat maar komen en zsm 🙂

    De voorkant zou dan eigenlijk dezelfde kleur moeten hebben. Niet echt nuchter van ze

  7. Origineel geplaatst door Jan
    Van mij mag ie snel komen. Mijn 3Gs heeft zijn tijd wel gehad inmiddels. Wel jammer dat ie zo hoekig is weer. Qua model vind ik de 3Gs nog steeds mooier.

    Origineel geplaatst door Jan
    Van mij mag ie snel komen. Mijn 3Gs heeft zijn tijd wel gehad inmiddels. Wel jammer dat ie zo hoekig is weer. Qua model vind ik de 3Gs nog steeds mooier.

    Zo zie je maar weer hoe persoonlijk smaak is.
    Als ik de 3GS van m’n schoonpa zie begin ik te trillen van afschuw. Wat is die spuuglelijk!
    Zelf heb ik een 4S. Mijn inziens 1 van de mooiste phones!

    De nieuwe vind ik ook mooi. De achterkant wil ik eerst in het echt zien! Apple hoeft wat mij betreft niet mee te gaan met “the bigger the better” screensize.
    Ik heb de Samsung Galaxy S3 (5 weken) en HTC One X (2 dagen) gehad, maar niet erg handzaam als je 1,5 jaar een iPhone 4 hebt gehad.
    Nu dus terug bij een 4S. Eerst de nieuwe iPhone afwachten en dan beslissen of het een optie is voor mij.

  8. Ik hoop op het “ontwerp” van de 3g(s) maar dan dunner, eventueel een 4 inch scherm, niet groter!

  9. Origineel geplaatst door hmmmz
    Ik vind het mooi, vooral die achterkant zonder glas. Laat maar komen en zsm

    De voorkant zou dan eigenlijk dezelfde kleur moeten hebben. Niet echt nuchter van ze

    Ik vind het wel wat hebben, maar ja dat is persoonlijk.
    En meestal zie ik de achterkant niet eens 😉

  10. Ben eigenlijk meer benieuwd naar de iPod touch 5G. Zijn daar al eventuele foto’s van te vinden?

  11. Ik sluit mij eerder aan bij de mening van bman hierboven. Ik vind deze foto’s teveel lijken op een uitgerekte versie van de 4/4S. Waar is het verschil zoals tussen de 3GS en de 4 vroeger?!? Hij is zeker niet lelijk maar ben mijn 4 eigelijk beetje beu gezien en ik hoef dan ook niet een lange versie van mijn huidige iPhone…

  12. Hoop maar niet meer op het 3G(s) model hoor. Waarom zou Apple terug gaan naar een oud design, terwijl men nu voor de dunste gsm gaat.

  13. Hebben!! Ik kan niet wachten.

  14. Hebbe hebbe hebbe…

  15. Ik kan er niet aan doen maar als deze het word ga ik effe passen denk ik, heb ik met de 4S ook gedaan. Ik vind dat een nieuwe iPhone toch als hij een 5de generatie genoemd word een geheel nieuw ontwerp mag hebben en niet enkel een groter scherm.

  16. Het zal toch niet waar zijn? Gaat Apple nu eindelijk een iPhone uitbrengen, waarvan je de batterij gemakkelijk zelf kunt vervangen.

  17. Beetje jammer dat het veel op 4s lijkt!! En naar mijn mening erg dom om de 3,5 mm ooringang te maken aan de onderkant. Bij mijn htc Desire HD is dit erg vervelend, als ik nog bezig wil met mijn telefoon. Verder is het ook wat minder als je een hoes om je telefoon heen hebt!

  18. Als dit hem echt zou zijn had Apple allang de plaatjes van diverse sites laten verwijderen.

    En als apple de plaatjes zelf lekt kunnen ze net zo goed dat ding nu gewoon aankondigen. Het geheimzinnige is er nu wel van af zo .

  19. Origineel geplaatst door Kasuja
    Als dit hem echt zou zijn had Apple allang de plaatjes van diverse sites laten verwijderen.En als apple de plaatjes zelf lekt kunnen ze net zo goed dat ding nu gewoon aankondigen. Het geheimzinnige is er nu wel van af zo .

    Ach het blijft nog ff spannend totdat Apple hem zelf aankondigt, zo was het ook met de 4S

  20. Ik snap het nie ze; rechtsboven de iets kleinere foto daar zie je duidelijk het scherm groter is, zie de randen, de foto eronder zie je wel er at veranderd zou zijn maar dan merk ik op die foto het scherm hetzelfde is als bij de 4s??

  21. Er is genoeg namaak in omloop om aan te nemen dat dit een experimentje is van een van de copycats.

  22. Ik moet zeggen: HEBBE HEBBE HEBBE.

    Ziet er cool uit.

  23. @broem: Die bovenste kleine foto is van de achterkant, met het Apple logo erop.

  24. Ik hoop dat al deze zogenaamde bronnen ongelijk hebben, en hoop dat apple ons gaat verassen met iets wat we van apple gewend zijn!! En niet na 2 jaar wachten slechts een gerecykled en opgerekt iphone model die we nu wel kennen! Waar we weer min 600€ voor neer mogen tellen. A.U.B Apple maak ons blij

  25. Fake.. Apple gaat ons verrassen. Steve heeft echt nog wel invloed gehad op de the new iphone. Ik denk ook dat dit wel eens de laatste phone kan zijn in zijn huidige vorm.

  26. Ik hoop dat al deze zogenaamde bronnen ongelijk hebben, en hoop dat apple ons gaat verrassen met iets wat we van apple gewend zijn!! En niet na 2 jaar wachten slechts een gerecycled en opgerekt iphone model die we nu wel kennen! Waar we weer min 600€ voor neer mogen tellen. A.U.B Apple maak ons blij

  27. waar is de tekst:

    designed by Apple in California bla bla bla?

    ik weet het niet hoor of het deze word.. na mijn beleving zit er te weinig vernieuwing in het uiterlijk en die achterkant in verschillende kleuren hmm weet niet

  28. De achterkant wordt zeker weten van metaal, want er zit al een deuk in!

  29. Houd het lekker bij mijn iPhone 4S (64gb) ontzettend blij mee 🙂

  30. @Stinger: we bedoelen niet presies het zelfde ontwerp als de 3gs, maar een soorgelijke ontwerp.

  31. Lijkt wel weer een upgrade van de 4s 🙁 voor de achterkant doe ik het niet voor. Heb de 4 gehad en nu de 4s en wil nu echt een heel nieuw ontwerp!! Anders wordt het wachten op de 6

  32. De achterkant is van aluminium.
    De voorkant vindt ik er wel mooi uitzien ik zit te twijfelen over de achterkant met al die verschillende kleuren,maarja hoesje eromheen en je ziet het niet.

  33. Er is nog niets bekend over de nwe iPhone maar Apple gaat nu al losse onderdelen aan derde partijen leveren van een telefoon die nog niet op de markt is?

    Ongeloofwaardiger heb ik het zelden gelezen.

  34. Wel mooi maar die onderkant van ziet er erg goedkoop uit met die gaatjes

  35. Saai gewoon. Gewoon een wat grotere iPhone 4. Dit is Apple en toch nog kopen mensen het. Het moet ook wel als je het geloof “Apple” aanhangt.

    Ik zie geen reden om dit toestel te nemen.

  36. De volgende iPhone gaat het zesde toestel van apple worden. Waarom noemt iedereen het steevast de iPhone 5?

    Deze overslaan omdat ie te veel lijkt op de voorgangers is jezelf te kort doen denk ik. Tenminste als je een iphone koopt omdat je het een gaaf en fijn werkend product vind. Wie het koopt om er bij te horen zal voorlopig teleurgesteld zijn ben ik bang. Heel veel anders kan een iphone niet.

    Mij gaat het gelukkig niet echt om het uiterlijk maar om de functionaliteit.

    Als daar genoeg in is verbeterd dan overweeg ik mn 4S in te ruilen voor de volgende iPhone.

    Maar ik stap net zo makkelijk over naar iets anders als dat voor mij persoonlijk beter is dan de iPhone.

  37. We kijken gewoon weer naar wat fake renders.
    Een onderdelen bedrijfje wat niet van Apple is heeft nu al ..een paar maanden voor de release van de NIEUWE iPhone onderdelen hiervan in huis?
    Hilarisch!

    Stop toch eens met die onzin te publiceren. en de bron: 9to5mac wordt helemaal door iedereen uitgelachen.

    @Kasuja: … het “5e toestel” van Apple heet toch ook niet iPhone 5? Dus de logica:

    “de volgende iPhone is de 6e iphone dus die moet iphone 6 heten”

    gaat niet op.

  38. Origineel geplaatst door Kasuja
    De volgende iPhone gaat het zesde toestel van apple worden. Waarom noemt iedereen het steevast de iPhone 5?Deze overslaan omdat ie te veel lijkt op de voorgangers is jezelf te kort doen denk ik.
    Mij gaat het niet echt om het uiterlijk maar om de functionaliteit. Als daar genoeg in is verbeterd dan overweeg ik mn 4S in te ruilen voor de volgende iPhone.

    Nou, ze zullen de iphone 4s zowieso nog anderhalf jaar ondersteunen, t is niet zo van net zoals dat een functie zoals siri alleen voor de 4s is,

    Als er nieuwe functinaliteit op de toestel zit, zal t ook komen naar de 4s , ze moeten wel.

    In ‘t OS dan.

  39. Ik koop inderdaad mijn iPhone omdat ik het een gaaf en goed werkend produkt vind. Echt onbegrijpelijk dat er mensen zijn die zeggen hem niet te kopen omdat hij te veel op de 4(s) lijkt. Nummer 1. De 4(s) is tijdloos Nummer 2. iOS ism Apple hardware is geweldig/foutloos

  40. Als dit hem wordt doei apple. Dit is gewoon een iphone 4 met een ander jasje. Tot nu toe was alles oke maar als dit de volgende iphone wordt laat ik me iniedergeval niet belazaren. Voor jouw een ander!

  41. Ik heb behoorlijk slechte ogen. Een 3,5 inch scherm is mij te klein.

    Als het niet minimaal een 4,3 inch scherm heeft, dan gaat het hem zeker niet worden.

  42. @dmr: dus jij gaat puur op uiterlijk af? Het maakt je verder niks uit wat dat toestel (niet) beter kan dan de competitie? Ik zou nog even wachten tot apple de officiele aankondiging doet voor je weg loopt.

  43. Ik was altijd al super tevreden met mijn 3gs en sinds ik de 4s heb is dat alweer een enorme sprong naar voren. De achterkant intresseerd me niet zo omdat er toch een bumper of case omheen zit en zeg eens eerlijk: je gaat niet naar de achterkant van je iphone zitten kijken ( ik niet ). Maar als dit em gaat worden is er weer iets om naar uit te kijken. Ikzelf zou graag een hele metalen behuizing zien, dus ook de voorkant wat nu zwart of wit is in b.v. roestvrijstaal of titanium.

  44. Dit is 100% niet de nieuwe iPhone!
    1) Apple heeft twee jaar gehad om met een nieuw design te komen! Dit kan het nooit zijn!
    2) Apple werkt volgens bepaald principes en 1 daar van is dat ze producten zo compact mogelijk designen en niet uit 600 verschillende onderdelen bestaan! Achterkant is 1 stuk, voorkant is een stuk! Niet zoals hierboven!
    3) Denk je echt dat Apple dit zou toelaten, als Apple ergens goed in is, dan is het wel geheimhouding, vorige jaar was iedereen er van overtuigd dat er een iPhone 5 zou komen met prototypes en al:0 en toen kwam er een iPhone 4s.

    Apple gaat ons lekker verrassen met een geheel nieuw design, groter scherm, NFC, en waarschijnlijk een nieuwe feature…

    Daarnaast is een verrassing nooit leuk als je al weet wat er gaat komen! Iphoneclub laat dit soort dingen links liggen!

  45. Ik ben meer benieuwd hoe de iPod Touch 5G er zal uit zien.

  46. @Nerman: met apple weet je het idd nooit.maar toch vind ik t niet erg onwaarschijnlijk dat dit m zou kunnen worden.qua design is t gewoon erg strak net als de voorgangers die toch wel erg populair zijn.ik zou zelf ook graag een ander model zien wat compleet anders is maar wat meerdere al zeggen ik heb de iPhone omdat het een toptoestel is en erg prettig is en dat hij mooi is vind ik ook niet onbelangrijk maar functioneel zal t zeker weer worden en daar gaat t mij hoofdzakelijk om. geloof me maar als die uitkomt vind elke iPhone liefhebber hem weer geweldig en zullen de meeste hem aanschaffen zoals t altijd gaat.apple weet dat ook.het zal mij niks verbazen als ze t nog een jaar weten te rekken met dit model,en als de verkopen tegenvallen volgend jaar niet met een soort s versie komen maar met een re design.

  47. Dit zal hem niet worden denk ik, het design van de 4/4S ziet er super gelikt uit, dat kun je van dit ontwerp niet zeggen.
    Dat de headphone jack onderaan zit is ook super onhandig.. als dit hem wordt blijf ik voorlopig bij m’n goeie ouwe iPhone 4.

  48. Op de foto’s is hij niet netjes afgewerkt, 1e foto (voorkant) steken de randen te veel uit. En op de achterkant van zwart naar grijs lijkt alsof die zwarte boven gedeelte erop is geplakt. Denk dat ie nep is!

  49. Dit is hem niet om 2 redenen:

    A) de home button los? Dat is na de 4 eraf gegaan in de 4s zit hij vast aan het scherm. Dit omdat ze problemen hadden met vuil tussen scherm/home button.

    B) glas los? No way! Dat word verlijmt, dat doet niemand zo vervangen. Ook een reparatie dienst niet! (Kosten/baten)

  50. Nou als dit hem wordt… Kun je zien dat jobs er niet meer is Apple is altijd tijdloos geweest… Kwa uiterlijk en erg strak deze laat ik ook zeker links liggen als het hem wordt en ik zie Apple niet kiezen voor een 4 inch scherm!eerder 3,8 een unibody achterkant glas voor zou toch wel erg Nice zijn

  51. Het scherm wat er op deze zit klopt niet. Een retinascherm is veel donkerder/zwart als deze niet aanstaat. Klopt dus al niet…

  52. Dit had iphone 4s moeten zijn!

    Waarom is boven en onderkant los van elkaar? Zowel achter en voorkant had dezelfde kleur moeten krijgen als midden.

    :s en dan willen hun laten zien dat ze beter dan samsung zijn, als dit m wordt dan ben ik jullie vertrouwen kwijt.

  53. @Ghj: Steve Jobs heeft een plan uitgeschreven van 5 jaar, dus dit is nog steeds Steve Jobs zijn werk 😉

  54. Ik word een beetje moe van die Apple fanboys hier, ook ik vind Apple geweldig, maar daarom is het nog wel een vreemd gevoel om jaarlijk 600 euro neer te tellen voor wat software toepassingen. Eeder deed Apple nog iets speciaals, mocht dit waar zijn dan is het niks meer dan een uitgerekte iPhone 4/4S.

  55. Ik vind het maar nix… Het design had wel beter gekunt en idd veel weg van de voorganger.
    Ik zou zeggen.. Laat ons wachten op de echte voorstelling en dan beter oordelen 🙂
    De hardware geruchten zijn alvast fantastisch !

  56. Wat een lelijk ding, ben meer benieuwd naar de binnenkant. Ach ja, zal em toch wel weer kopen.

  57. De 3G was het 2e toestel. En de 2G de eerste…. 😉

  58. Origineel geplaatst door Sjors van der Geest
    Het scherm wat er op deze zit klopt niet. Een retinascherm is veel donkerder/zwart als deze niet aanstaat. Klopt dus al niet…

    Misschien zit er nog geen scherm in. En is het enkel de behuizing en het glas die je op de foto’s ziet. Dus de kans bestaat dat dit wel klopt.

  59. Ik geloof dat apple ons om de tuin leid met deze fotos ben er van overtuigd dat de nwe iphone iets bijzonders is kan niet weet een update zijn zoals met de 4s dat zou heel erg tegenvallen van apple kunnen ze ook niet weer zoveel geld voor vragen lijkt mij. Nig even geduld en we weten het

  60. Origineel geplaatst door Roodey
    Als ik de 3GS van m’n schoonpa zie begin ik te trillen van afschuw. Wat is die spuuglelijk!

    Uhm… we hebben het gewoon over een telefoon he! Als je daar al zo op reageert dan vrees ik voor je reactie op belangrijke dingen in het leven… Misschien gewoon niet zo overdrijven?

  61. Origineel geplaatst door Ghj
    Nou als dit hem wordt… Kun je zien dat jobs er niet meer is Apple is altijd tijdloos geweest… Kwa uiterlijk en erg strak deze laat ik ook zeker links liggen als het hem wordt en ik zie Apple niet kiezen voor een 4 inch scherm!eerder 3,8 een unibody achterkant glas voor zou toch wel erg Nice zijn

    Dezelfde reactie als de 4 destijds kreeg! En toen was Jobs er nog gewoon. Ook toen de ‘super innovatieve’ 4s kwam was hij er nog.

  62. Origineel geplaatst door Toon
    Ik geloof dat apple ons om de tuin leid met deze fotos ben er van overtuigd dat de nwe iphone iets bijzonders is kan niet weet een update zijn zoals met de 4s dat zou heel erg tegenvallen van apple kunnen ze ook niet weer zoveel geld voor vragen lijkt mij. Nig even geduld en we weten het

    Ken jij de technische specificaties dan al, of baseer jij je enkel op het uiterlijk?

  63. Ondanks dat het een in mekaar gezette telefoon is van losse onderdelen, vind ik het ook raar dat er op de achterkant van de telefoon niet de gegevens staan zoals Designed in California en een aantal icoontjes. Toch zou het jammer zijn als Apple niet met een volledig nieuw toetsel op de markt komt. Het is een facelift van de 4(s). Maar des nog niet te min zal hij wel in november in mijn handen zijn:D

  64. Ik zeg FAKE!!!!!!
    Als je goed kijkt zie je op een van de fotos op 9t05mac dat de – Voulme knop vertical staat. Jaaa, dat moet horizontal zijn….
    DUS FAKEEE

  65. Origineel geplaatst door aMiR
    Ik zeg FAKE!!!!!!Als je goed kijkt zie je op een van de fotos op 9t05mac dat de – Voulme knop vertical staat. Jaaa, dat moet horizontal zijn….DUS FAKEEE

    En JIJ weet al ZEKER dat het op de nieuwe iPhone horizontaal zal zijn? De 3.5 inch aansluiting is ook anders, die staat onderaan ipv bovenaan. Dus kan het ook mogelijk zijn dat de – Volume nu verticaal is. Dat de – knop verticaal is, lijkt mij eigenlijk logischer.

  66. @jonas: @jonas:

    Het is altijd horizontal geweest. Los van dat, op 5 fotos is de – horizontal en op één foto vertical.

  67. Ik vind de achterkant en die metalenframe wel mooi. De voorkant vind ik niet zo mooi, lijkt beetje lomp. De scherm moet in net als de iPhone 3GS zijn! Dat je dus alleen de ijzeren zijkanten ziet ipv dat kleine randje van de scherm! Dan zou het perfect zijn…

  68. Hier een video van deze iPhone en de onderdelen.. http://www.macotakara.jp/blog/index.php?ID=17255

  69. Het zou best een kunnen dat dit hem is eigenlijk.
    Al is het een beetje dubbel omdat Tim Cook juist zijn dat ze de security op dit vlak zouden aanscherpen.

    “Tim Cook: Apple Will Be “Double Down” On Secrecy Moving Forward”
    Read more at http://www.inquisitr.com/245081/tim-cook-apple-will-be-double-down-on-secrecy-moving-forward/#RmPzt6e3O33EGs1T.99

    Apple is slordig geworden de afgelopen jaren.
    De 4 is perongeluk expres verloren in een bar.
    De iPhone 4S is ook ver van te voren gelekt op het internet en daar werd door Apple verder niets aan gedaan.

  70. Origineel geplaatst door Nerman
    Dit is 100% niet de nieuwe iPhone!
    1) Apple heeft twee jaar gehad om met een nieuw design te komen! Dit kan het nooit zijn!
    2) Apple werkt volgens bepaald principes en 1 daar van is dat ze producten zo compact mogelijk designen en niet uit 600 verschillende onderdelen bestaan! Achterkant is 1 stuk, voorkant is een stuk! Niet zoals hierboven!
    3) Denk je echt dat Apple dit zou toelaten, als Apple ergens goed in is, dan is het wel geheimhouding, vorige jaar was iedereen er van overtuigd dat er een iPhone 5 zou komen met prototypes en al:0 en toen kwam er een iPhone 4s.Apple gaat ons lekker verrassen met een geheel nieuw design, groter scherm, NFC, en waarschijnlijk een nieuwe feature…Daarnaast is een verrassing nooit leuk als je al weet wat er gaat komen! Iphoneclub laat dit soort dingen links liggen!

    haha hilarisch gewoon. Apple staat er juist om bekend dat ze met alles wat ze doen wegkomen.

    1e generatie iphone (2g) iphone 3g/3gs zijn “exact” hetzelde toestel. dit geldt voor de iphone 4 en 4s. met de 6e generatie zal het net zo zijn. face it:)

  71. Qua design vind ik dat ze met dit ontwerp (mocht het echt de nieuwe iPhone zijn) erg achteruit gaan. Hij lijkt nu heel ironisch op de Samsung Galaxy S. Ze moeten dan echt met heel wat leuke nieuwe specs komen willen ze mij overhalen om mijn iPhone 4 om te ruilen.

    Ik heb wel een voorgevoel dat deze foto’s fake zijn.

  72. Origineel geplaatst door Nerman
    3) Denk je echt dat Apple dit zou toelaten, als Apple ergens goed in is, dan is het wel geheimhouding

    Er zijn de laatste jaren dan ook totaal geen prototypes gevonden in o.a. een bar he?? Onder welke steen leef jij???

  73. @JdV: Onder die met het reality distortion field van steve jobs.

  74. Grappig dat het scherm exact de zelfde kleur heeft van een 3gs en niet van een 4 of 4s. die is veel zwarter.

    Ik geloof er niks van die stomme zelf in elkaar geflanste zooi

  75. De MacBook Pro lijn ziet er ook al jaren het zelfde uit. Voordeel is dat je niet telkens zonodig hoeft te upgraden. En het ontwerp ziet er nog fris uit.

  76. Klopt. Apple is zuinig met hun design. Ze hebben niet elk jaar een totaal ander uiterlijk zoals alle andere merken wel doen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.