Reacties voor: ‘Opnamefunctie voor telefoongesprekken alleen voor intern gebruik’

De afgelopen dagen circuleerde een gerucht, dat Apple het opnemen van telefoongesprekken in iOS mogelijk wilde maken. Het blijkt te gaan om een interne functie, die door Apple-medewerkers wordt gebruikt om de audiokwaliteit van telefoongesprekken te testen.

Reacties: 3 reacties

  1. Je mag in Nederland gewoon gesprekken opnemen als je zelf deelneemt aan het gesprek. Hiervoor hoef je geen toestemming te vragen aan de andere partij. Sociaal is het wel.

  2. Laten we blijven hopen dat deze optie in de volgende IOS versies wordt toegevoeggd. Het lijkt mij idiaal om een gesprek op te kunnen nemen. Denk bijv. aan een functioneringsgesprek. Dat hebben we in deze tijd wellicht telefonisch en als je dan je verslag moet uitwerken, kan een opname je enorm helpen!

  3. Origineel geplaatst door Amy
    Laten we blijven hopen dat deze optie in de volgende IOS versies wordt toegevoeggd. Het lijkt mij idiaal om een gesprek op te kunnen nemen. Denk bijv. aan een functioneringsgesprek. Dat hebben we in deze tijd wellicht telefonisch en als je dan je verslag moet uitwerken, kan een opname je enorm helpen!

    Zet je gesprek op handsfree. Je neemt een andere (oude) iPhone en zet daar een recorder of video opname aan 👍

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.