Reacties voor: Opluchting: mobiel internet valt onder iPhone-abonnement

T-Mobile stuurde vandaag een sms naar iPhone-gebruikers om hun gerust te stellen dat mobiel internet gewoon deel uitmaakt van het abonnement. Vorige week ontvingen ze een e-mailtje dat verwarring opriep.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 30 reacties

  1. Ja logisch toch? Je hebt getekend voor je contract waar het in staat, en een contract mag niet gewijzigd worden tenzij de gebruiker er op vooruit gaat.

  2. Ik snapte eigenlijk niet waarom mensen zich zo druk maakten over die sms van vorige week. Alsof T-Mobile dat zomaar kan wijzigen. Toch best veel mailtjes daarover gehad.

  3. Geinig, ik heb geen iPhone-abonnement, maar ik kreeg hetzelfde smsje!

  4. @Patrick: Dan heb je vast web’n’walk, toch?

  5. Ik heb iphone noch web’n’walk en ik kreeg het smsje ook..

  6. Ze melden nu iets over “hotel” feestje om 7 uur…
    http://twitter.com/tmobile_iphone/status/2292852272
    Waarom maken ze niet even een blog over dat release event?? Het is nog zo onduidelijk allemaal.

  7. @Patrick: Dat was toch de bedoeling van T-Mobile? Juist de mensen die geen iPhone hebben en gebruik maken van T-Mobile internet betalen deze kosten?

  8. ik dach al wat moet ik met dat sms’je.. ik dit weet ik toch?

    maar goed niet iedereen werkt bij typhone.nl (beetje sluik reclame) 🙂

  9. Ik kreeg geen sms? Heb i-150.

  10. @Gonny van der Zwaag @Jeffry Roest: Ik heb een Flex-abonnement met inderdaad Web’n’Walk plus. Het eerste smsje kreeg ik niet (de €1 per MB sms) maar bovengenoemde wel!

  11. Dit is dan weer verwarrend. Natuurlijk wist ik dat al mijn internetten op de iPhone gewoon onder mijn abbo valt. Ik dacht, toen ik de titel zag, dat het over tetherin ging. Helaas.

  12. Wat zijn de internet kosten in buitenland dan? ik ga begin juli naar frankrijk hehe 😛

  13. @Gonny van der Zwaag: Als ze dat inderdaad hadden gewijzigd had je het iPhone abonnement op mogen zeggen, je iPhone 3G mogen houden en een nieuwe iPhone 3GS uit mogen zoeken tegen de prijs die zij aanbieden bij een nieuw abonnement. Kun je mooi die oude iPhone doorverkopen aan een stelletje chinezen of eerstejaars van je studentenclubje.

  14. Ik heb die sms nooit gehad. Wel een sms waarin ze me vertelden dat internetten in het buitenland geld kost. Prima service van t-mobile want elk jaar zijn er weer flink wat mensen die een enorme rekening krijgen door mobiel internet in het buitenland

  15. Ik gok dat als je je abbo opzegt met reden dat je de prijswijzigingen niet leuk vind. Dat je dan niet blij weer een nieuwe abbo mag afsluiten bij t-mobile 😛

  16. ik heb hem net ook gehad, maar ik heb juist een abbonement ZONDER internet onder mijn bundel:S
    ik heb relax 250 met sms bundel, en gwoon internet, geen web ‘n’ walk…

  17. diegene die een sms hebben gekregen komt het denk ik omdat je op de tmobile site als jou telefoon de iPhone heb ingesteld. Ik heb hem ook gehad maar geen iphone abbo.

  18. Haha krijg ‘m zojuist binnen! 😉

  19. Grappig, ik krijg nooit emails of Smsjes van T-Mobile. best raar eigenlijk

  20. Wat wel grappig is, is dat dit soort SMS-berichten toch weer opnieuw verwarring oproepen. Mensen die het SMS-bericht nog niet hebben (of ze überhaupt nooit krijgen) gaan zich afvragen waar ‘ie blijft. En ik kreeg net via Twitter van iemand een berichtje of dit nu betekent dat je onbeperkt mag tetheren? Eh… nee?

    Trouwens, die SMS-berichten van T-Mobile komen nooit allemaal tegelijk binnen, dus als je het bericht nog niet gehad hebt: wanhoop niet (en trouwens: nu weet je wat erin staat, wat is de big deal dan nog om het persoonlijk te krijgen?)

  21. Krijg af en toe wel smsjes van T-Mobile, maar dat zijn dan betalingsherinneringen 🙂

    Als je over de grens gaat krijg je ook een sms met “welkom in ….”, maar daar staat helaas nooit in wat het internet kost. Zou wel handig zijn.

    Maar de sms berichtjes waar dit bericht over gaat heb ik niet gehad. (i150 abo)

  22. Origineel geplaatst door Juppe
    Als je over de grens gaat krijg je ook een sms met “welkom in ….”, maar daar staat helaas nooit in wat het internet kost.

    Da’s omdat T-Mobile niet iedereen steeds hetzelfde smsje wil sturen met alleen de tekst ‘mobiel internetten in dit land kost echt belachelijk veel te veel…’

  23. @Sander Akkerman:
    Slechte service dat roaming zo duur is, terwijl het T-Mobile helemaal niks extra kost, gaat immers bijna overal ter wereld via TM netwerk.
    Daar zou de EU nou eens nuttig voor kunnen zijn, maar nee hoor… :S

  24. Ja ik heb ook w’nwalk en kreeg ook dat smsje
    @Gonny van der Zwaag:

  25. Datagebruik via t-zones, WAP-portalen en internet over GPRS, UMTS en HSDPA (per Mb)
    Breedband internet 2 € 2,00 € 5,00 € 10,00
    T-Mobile HotSpot in het buitenland (per minuut) 3 € 0,25 € 0,25 € 0,25
    Kijk voor de beschikbaarheid van mobiele netwerken in het buitenland, de verdeling van landen per zone en de overige tarieven voor ‘bellen in en vanuit het buitenland’ op
    http://www.t-mobile.nl. De T-Mobile Buitenland tarieven gelden voor gesprekken met reguliere vaste en mobiele nummers. Voor het bellen naar servicenummers gelden andere
    tarieven en voorwaarden. ¹ Voor bellen en gebeld worden betaal je per 30 seconden met een minimum van een minuut. 2 Jouw gebruik wordt in het buitenland per dag
    vastgesteld en naar boven afgerond op 10 Kb of een veelvoud daarvan. Na een gebruik van 50 Mb per dag wijzigt de snelheid automatisch naar maximaal 64/ 16 Kbps. Je
    betaalt maximaal € 15,00 per dag in zone 1.

  26. Heb ook hetzelfde sms maar ik heb geen iphone van t-mobile , het gaat denk ik over 1 juli waar je moet meer betalen , other news vodafone will be dropping all roaming charges , first in the uk then from august in nederland , so you pay for your calls from your bundle, so looks like vodafone will be the cheapest network for calls , sms ect , thats a global network for you something the other networks here cant match

  27. Dat is dus ronduit belachelijk, je hebt toegang tot t-mobile hotspots, maar dan alleen in nederland. Zit je in californie bij de starbucks, betaal je je eenmaal terug in eigen land helemaal blauw omdat je daar dagelijks de hotspot hebt gebruikt… mijn Nederlandse code werkte wel gewoon..

    T-mobile moet echt eens wat meer voor de reizende medemens doen. desnoods in een zakelijk pakket.

  28. Geen smsje gehad met een Pocket Internet Totaal abbo.

  29. Wijzigde ze het maar, kon ik hem opzeggen!

  30. voor de wat simpelere zielen zoals ik: gaat t-mobile nu ook een goed werkende ipcc verzorgen?
    of zal ik zelf aan de slag moeten? zo ja: wat is op het moment de beste manier voor dummies?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.