Reacties voor: Opinie: Waarom ik uitkijk naar de Apple Watch Series 5

De Apple Watch Series 4 bracht behoorlijk wat vernieuwingen met zich mee. Is Apple voorlopig wel even klaar met de smartwatch en kan het bedrijf gerust een jaartje overslaan? Wat mij betreft niet. De Apple Watch is de afgelopen tijd namelijk hét apparaat waar je de meest interessante vernieuwingen vindt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 25 reacties

  1. Ik hoop op 4g
    Zou super zijn
    Misschien t mobile

  2. Ik ben ook wel benieuwd. Mijn series 2 mag vervangen worden.

  3. Verwacht er maar niet te veel van. De series 4 was en is zo goed. Naast een nog groter scherm is er weinig aan te verbeteren. Ik denk dat 2020 een mooi jaar word.

  4. De belangrijkste toevoeging voor mij zou nu inderdaad de 4G versie zijn.

  5. Een accurate hartslagmeting (tijdens het sporten) zou heel handig zijn. En een langere batterijduur. Basisdingen zeg maar

  6. Ik gebruik nog steeds series 0. Deze werkt nog prima maar ik mis wel de wOS updates.
    En wanneer 4G bij KPN zou komen ben ik over!

  7. CO meting zou pas een wereld van verschil maken. Hetzelfde voor een LEL meting.

  8. @Nb: UEL ook dan. Kan je een deur open doen ls je er uit gaat

  9. Je leest meer en meer op diverse andere sites dat apple 2019 overslaat en waarschijnlijk pas in 2020 een nieuwe watch uitbrengt.

    Verklaard misschien ook waarom er nog geen dingen zijn gelekt. Wellicht wel een update met een nieuwe kleur of de stalen variant zonder 4G in nederland

  10. Origineel geplaatst door Nb
    CO meting zou pas een wereld van verschil maken. Hetzelfde voor een LEL meting.

    CO meting heeft geen zin. Tegen de tijd dat jou watch het überhaupt kan oppikken lig jij al op je rug blauw aangelopen. CO kan je preventief meten met een meter aan je schoen…. dat is de enige plek dat je op tijd gewaarschuwd kunt worden en je veilig een CO vrije plek kan zoeken.

  11. Waarschijnlijk heeft Apple een overeenkomst met de providers gesloten en zal de Apple watch nu ook met esim beschikbaar zijn in Nederland en België. Uiteraard zal m’n hiervoor de nieuwe Apple watch 5 moeten kopen, en zal de watch 4 met esim niet verkocht worden in Nederland/België. Op die manier wordt iedereen dje vorig jaar een watch 4 met esim in het buitenland gekocht heeft, verplicht om alsnog een watch 5 te kopen.

    Verder gaat Apple uitpakken met functies waar andere ontwikkelaars al lang een app voor hebben, en ons doen geloven (lees: ons doen kopen), dat ze deze keer weer met een gamechanger afkomen. Pfff… alle geluk dat we niet meer naar de kop/stem van Jony moeten kijken/luisteren. Werd stilaan gênant.

    Of ben Ik de enige die vind dat het welletjes geweest is?

    Laatste keer dat ik onder de indruk was, was met iPhone X en face-id.

    Apple watch: heb ze allemaal gehad , behalve de 3.
    Zou niet zonder willen, maar om te zeggen dat ik het een goed apparaat vind: nee. Hooguit sms lezen, de rest van de apps is gewoon onbruikbaar.

  12. Een batterijduur die een week meekan. Nu redt hij niet eens een dag. Zie direct de reden waarom er geen slaapfuncties zijn, dan is je ‘smartwatch’ dood in de morgen…

    Apple had beter naar Pebble of Hybrids kunnen kijken..

  13. “Als je me zou vragen wat er aan de iPhone, iPad en Mac nog zou moeten veranderen om ze nóg beter te maken, dan ben ik vrij snel uitgepraat. Er kunnen nog wel wat kleine dingen bij, maar in grote lijnen zijn deze producten zo volwassen dat we geen grote veranderingen meer hoeven te ….”

    Onbreekbare schermen, betere batterijduur, meer kleuren, werkelijke waterdichtheid,

    Zelfreparerende materialen waar we al jaren van te horen krijgen en waar patenten voor zijn die echter nooit ontwikkeld worden. Sneller en betrouwbaarder opladen, meer vrijheid tav inrichting en functies, een apparaat dat een keer zijn eigen basisfuncties (wifi, bt, 4G) en configuratie (dns, basisinternet-functionaliteit, GPS, aantal satellieten) checkt en aangeeft wat er aan schort als het niet werkt.

    Automatische detectie en instelbaarheid van cpu overbelasting (met uitschakelbare apps/processen) En als privacy dan echt zo belangrijk is: een functie waarbij je ziet welke apps/websites welke data van je lopen te leechen.

    Gewoon een wat volwassener platform dat zichzelf checkt en benchmarkt en gebruikers assisteert (ipv. ze af te luisteren) en een keer serieus neemt ipv. als noobs te behandelen.

    Bezels anno 2019 – met of zonder Joni – dat kan toch echt niet meer, laat staan een iPad Mini in een 7 jaar oude behuizing

  14. Heb de Series 3 nu al ruim 1,5 jaar en ik had nooit gedacht dat ik na 10 jaar zonder horloge te dragen deze Apple Watch echt elke dag om heb. Echt een onverwacht goede aanvulling op mijn iPhone! Waar ik vooral naar uitkijk is ook een mobiele versie (met e-SIM – kom op Vodafone!!), maar vooral een plattere vorm, misschien dat een micro LCD scherm kan helpen om ’em dunner te maken.

  15. Updaten zonder iphone zou van mij ook wel mogen. Nu moet je nog nieuwste ios hebbrn om je watch te updaten

  16. @koekiemonster: idd langer nog graag ik wil mijn horloge niet moeten opladen graag probleemloos een jaar werken zonder laden net als andere horloges

  17. Ik heb m’n Apple Watch (4) elke dag om en gebruik hem erg vaak op een dag. Veel notificaties van allerlei soorten nieuws, vergadering, agenda-afspraken plus bewegingsapp etc. Berichten bekijken etc. En ‘s nachts hele nacht om voor Autosleep – een prima app om je slaap hoeveelheid en kwaliteit te monitoren.

    Er is nog veel te ontwikkelen: Meer belangrijke metingen op gebied van gezondheid (bloedsuikergehalte, bloedzuurstofgehalte, verder uitbouwen van hartslagmeting voor gezondheid en sporters en milieumetingen: ik vind ook dat de Apple Watch het spannendste apparaat is omdat er nog veel te doen is. Het kan mij niet snel genoeg gaan!

    Batterij is prima. Gaat vaak twee dagen mee – ondanks intensief dag en nacht gebruik. En eventjes tijdens douchen bijladen is toch geen probleem.

    De Apple Watch is qua functies niet te vergelijken met welke andere smartwatch dan ook. Ik hoop dat er een Apple Watch 5 komt in september; ben er niet zeker van!

  18. Ik hoop een keer een app waar ook de procenten van de hartslag worden weergegeven i.p.v alleen maar spm.

    Verder best tevreden met mijn versie 4

  19. Hopelijk een ander ontwerp. Dat vierkante is het niet IMHO.
    Langere batterijduur, een dagen Doet Samsung beter.

  20. 2 watches aan 1 iPhone is al geen probleem. Maar 1 watch aan 2 iPhones kan nog steeds niet. Ik zie graag meldingen van mijn privé en mijn werktelefoon op dat ene horloge dat ik draag.

  21. Een e-sim in NL en de volledige functie van Spotify, eerder koop ik hem niet.

  22. @dafo: Mee eens…

  23. Ik heb via MaxICT een series 4 gekocht omdat ik perse de roestvrijstalen variant met saffier wilde hebben. Ik had een series 3, maar aluminium vind ik geen materiaal voor een “horloge”, en het glas wat ze daarop gebruiken krast zo enorm makkelijk.

    En het lijkt er eindelijk op dat er beweging gaat komen in de e-sim markt in Nederland. Naar verluid gaat T-mobile vanaf midden augustus e-sim functionaliteit aanbieden.

    Verder erg tevreden met de watch. Hardlopen met Strava en muziek via de AirPods zonder dat ik mijn iPhone mee hoef te nemen 👍🏻

  24. @Peter: Dus alle CO melders die we in de huizen hangen zijn quatch volgens jou en hebben dus geen fucntie?? Ik weet niet of je in de chemie bekent bent maar daar is continu meting waaronder CO. Het heeft dus weldegelijk zin om dit te meten, hetzelfde in badkamer of andere ruimtes met een gasbrander. Kan weldegelijk levens redden.

    @@rno:inderdaad helemaal correct!

    @Nb: Als je moet wachten op de symptomen van zuurstoftekort, dan is het helemaal te laat. Hoe sneller hoe beter die CO meting.

  25. @Jafo: helemaaaaal eens. 1 watch met 2 iPhones.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.