Reacties voor: Opinie: Waarom het onderling draadloos opladen via je iPhone een uitkomst zou zijn

Als we de geruchten mogen geloven, kun je straks met een iPhone ook andere apparaten draadloos opladen. Dit opent deuren voor mensen die vaak onderweg zijn en zowel de AirPods als de Apple Watch hebben.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ik ben voor, lijkt me ideaal! Zou fijn zijn als de huidige Apple Watch al wordt ondersteund maar dat gaat ‘m ws dus nog niet worden…

  2. Ik zie hier het nut dus totaal niet van in. Mijn Apple Watch en Airpods houden het veel (maar dan ook veel) langer vol dan mijn iPhone. Waar ik mijn watch eens in de 2 dagen moet opladen en Airpods nog minder, moet ik mijn iphone dagelijks opladen en vaak haal ik de dag maar net (of net niet). Persoonlijk snap ik het nut er niet van, je stroom delen om je Apple watch nog eventjes wat langer door te laten gaan? Begrijp het echt niet hoor. Ik zou het wel begrepen hebben als iphones een 13000 mah batterij zou hebben. Maar dit is niet het geval en zou liever omgekeerd zien dan. Maak die airpodscase maar dubbel zo groot met een flinke batterij. Dan zie ik het nut er wel van in.

  3. Ja hoor, hoe sneller hoe liever, lijkt me.

  4. Mwah, kan handig zijn héél af en toe, maar dit zou je mi niet moeten willen: de levensduur van de batterij van je iphone gaat sowieso snel erop achteruit. Zo hou je dus nóg minder batterij uurtjes over op je telefoon.

  5. Origineel geplaatst door EOTB
    Mwah, kan handig zijn héél af en toe, maar dit zou je mi niet moeten willen: de levensduur van de batterij van je iphone gaat sowieso snel erop achteruit. Zo hou je dus nóg minder batterij uurtjes over op je telefoon.

    Ja, en doordat je de batterij van de iPhone nog vaker moet gaan laden krijg je een nog groter verval van batterij capaciteit. Plus wanneer je iPhone op zijn kop op tafel ligt is deze ook niet bruikbaar. Vele mensen kunnen niet zonder om om de vijf minuten op het scherm te kijken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.