Reacties voor: Opinie: Waarom Apple’s TV+ (nog) geen volledige line-up nodig heeft

Apple's videodienst TV+ gaat later dit jaar van start. Apple belooft vooral kwaliteit en legt minder de focus op een enorm aanbod. Ben je bang dat je nu moet kiezen tussen Netflix of Apple's eigen dienst? Geen nood, want het moment dat je voor het eerst moet betalen volgt waarschijnlijk pas veel later.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Ik heb nu een abonnement op Videoland en wacht nu op de streamingdienst van Disney.

  2. Voorlopig zie ik het nog niet als serieuze optie. Ik zou niet weten met wat voor content ze komen. Ik heb Netflix al een paar jaar en daar heb ik meer dan genoeg aan.

  3. Laten we afwachten of dit überhaupt uitkomst in Nederland. In Amerika, Engeland en Duitsland hebben ze al jaren TV series in deiTunes store, deze optie is ook niet beschikbaar in Nederland.

  4. Ik zou me niet blindstaren op de lage bundelprijs. De verwachting is dat deze heel snel naar de $20 per maand gaat. Het voordeel van de Disney+ bundel is dat je er ESPN+ bij krijgt en dat zal waarschijnlijk in Nederland heel veel Ziggo Sport klanten gaan kosten. ESPN+ heeft namelijk SkyF1HD in haar programma en niet alleen de 720p, 1080p maar tevens 2160p stream van alle Formule 1 races met uitstekend commentaar. HULU+ is helaas de advertentie-versie met stereo-geluid. Alleen de HULU+ 4K series worden uitgezonden met Dolby Digital Plus (en soms Dolby Atmos). De HULU versie zonder advertenties zal waarschijnlijk extra gaan kosten in de toekomst.
    Ik hoop zelf dat er een bundel gaat komen met Disney+, Amazon Prime, CBS ALL ACCESS en Apple+ of dat er een slimme 16 of 17 jarige een webbased service of app bouwt.

  5. Als ik al een proefperiode zou nemen doe ik dat zeker niet bij de start. Dan wacht ik liever tot het aanbod groter is en ik echt goed kan beoordelen of het me waard is.

  6. Ik hoop ook dat Apple haar trouwe klanten beloont.
    We kopen met z’n allen vast en zeker meer dan 1 product van Apple en sommigen nemen ook nog diensten af, zoals betaalde iCloud en/of Apple Music. Ik hoop dus dat Apple iets aanbiedt van: all-in = voordelig. Of Music + TV samen 1 prijs (kleine meerprijs naast alleen Music-abonnement)

  7. Origineel geplaatst door MELK
    Ik zou me niet blindstaren op de lage bundelprijs. De verwachting is dat deze heel snel naar de $20 per maand gaat. Het voordeel van de Disney+ bundel is dat je er ESPN+ bij krijgt en dat zal waarschijnlijk in Nederland heel veel Ziggo Sport klanten gaan kosten. ESPN+ heeft namelijk SkyF1HD in haar programma en niet alleen de 720p, 1080p maar tevens 2160p stream van alle Formule 1 races met uitstekend commentaar. HULU+ is helaas de advertentie-versie met stereo-geluid. Alleen de HULU+ 4K series worden uitgezonden met Dolby Digital Plus (en soms Dolby Atmos). De HULU versie zonder advertenties zal waarschijnlijk extra gaan kosten in de toekomst.

    Ik hoop zelf dat er een bundel gaat komen met Disney+, Amazon Prime, CBS ALL ACCESS en Apple+ of dat er een slimme 16 of 17 jarige een webbased service of app bouwt.

    ESPN gaat echt niet in Nederland aangeboden worden.
    En Hulu ook niet.
    Heeft met uitzendrechten te maken.
    Dus als Disney+ naar Nederland komt zal het alleen Disney plus zijn.

  8. Wel apart dat AppleTV+, Netflix, lineaire tv en de bioscoop geen concurrenten zijn. Ze strijden alleen (met Oprah Winfrey en Spielberg) om dezelfde kijkers ?

  9. Apple had beter met Disney samen gaan werken. Disney heeft de content, Apple heeft .. ja wat heeft apple eigenlijk dat Disney niet heeft?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.