Reacties voor: Opinie: Waarom de iPhone 6s opnieuw een succesnummer wordt

De iPhone 6s bevat subtiele verbeteringen ten opzichte van z'n voorganger. Volgens sommige analisten bevat het toestel te weinig verbeteringen, maar als we naar ervaringen uit het verleden kijken, lopen mensen juist heel erg warm voor zo'n tussentijds model.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 60 reacties

  1. Ik heb nu een 5S en zie (nog) steeds niet de toegevoegde waarde van een groter tov van scherm van een 6(S) – laat staan de 6 Plus (S) – en een iPhone die minimaal 1 cm langer is.

    Apps worden over het algemeen wat meer ‘uitgerekt’ en Safari heeft inderdaad wat meer ruimte om webpagina informative te tonen. Tsja…..

    Betere processor, GPU, camera etc kan ik wel inkomen, maar of dat een bedrag van 800-900 EUR rechtvaardigd…. ForceTouch moet ik nog even afwachten wat dat precise brengt.

  2. Tussentijds model? Hoezo?
    De meeste contracten duren nog altijd twee jaar. Dat weet Apple ook. Voor anderen is het andere toestel een tussentijds model. Ook al is dat meestal met een nieuw design.

  3. Ik zit te twijfelen tussen 2 toestellen de iPhone 6s of de nieuwe Sony Xperia Z5 Premium? Echt lastig en ben er nog niet uit. Iemand een overtuigende reden om voor de een of de ander te kiezen? Laat het weten.

  4. Eens met W. en geldt voor mij zelfs voor een 4s. Juist het kleine compacte scherm en formaat van het toestel vind ik ideaal. Ondanks dat het een verouderd toestel is, draait hij nog prima en snel (genoeg) op iOS8.4. Tuurlijk zal ik weleens overstappen op een nieuwer en sneller model en ben ik nog van de oude stempel die een hekel heeft aan de consumptiemaatschappij (‘waarom iets vervangen dat nog goed is?’) maar de hype om ‘ruchtsichlos’ achter de nieuwste modellen aan te lopen die Apple wegens commerciële grondslagen dicteert begrijp ik gewoon niet. Ach ja…

  5. Mijn 5S doet het nog prima hoor, de 6S slaan we nog even over.. En als je gewoon een sim only abbo neemt en zelf je toestel koopt, dan heb je ook geen last van contractstermijnen voordat je van toestel kunt wisselen !

  6. Ik twijfel over aankoop van een 6, maar vind het nog te prijzig. Hopelijk wordt het iets goedkoper als de 6S er is.

  7. Ik heb nu een iPhone 5C. Abonnement loopt begin volgend jaar af, dus kan vanaf volgende maand gaan verlengen. Ben benieuwd.

  8. Wat een heerlijk geschreven artikel ! ^_^
    We wachten het af woensdag, wanneer ik mijn 4S (inderdaad) mag vervangen 😉

  9. Ik koop ieder jaar een nieuwe IPhone.😀

  10. @Knarf: Ik kan me je redenering wel voorstellen. Ik heb voorheen altijd gezegd dat de iPhone 5(s) de ideale afmetingen heeft en dat groter vooral meer onzin is. Vorig jaar toch maar de iPhone 6 plus gekocht (als je dan groter gaat moet je ook meteen oversized nemen) en de 5s op reserve gehouden. Om een verhaal kort te maken, ik heb totaal geen spijt van de 6plus aankoop en vind juist nu het scherm van de 5s (benauwend) klein.

  11. Zolang Apple geen 4 inch toestel gaat produceren blijf ik zolang als het mogelijk is doen met mijn 5S heb hem nu een jaartje en nog zeer tevreden!

  12. De auteur vergeet dat de concurrentie de iPhone heeft bijgebeend, of zelfs ingehaald.

  13. Origineel geplaatst door Ron
    Ik zit te twijfelen tussen 2 toestellen de iPhone 6s of de nieuwe Sony Xperia Z5 Premium? Echt lastig en ben er nog niet uit. Iemand een overtuigende reden om voor de een of de ander te kiezen? Laat het weten.

    ik zou sowieso voor Apple gaan want iOS is vele malen degelijker en stabieler dan Android. Dit heb ik zelf ervaren na mijn overstap naar de iPhone 6

  14. Ik heb nu de 5, mijn vriendin heeft mijn vorige iphone 4 maar die begint toch wel erg sloom te worden.
    Tijd voor een nieuwe voor mij.
    Ik wacht de 6s af kwa functies en prijs en anders de 6 want die zakt dan ook weer.
    Ik koop de iphone sowieso niet via Apple maar bij mediamarkt. Stuk goedkoper

  15. Origineel geplaatst door Ron
    Ik zit te twijfelen tussen 2 toestellen de iPhone 6s of de nieuwe Sony Xperia Z5 Premium? Echt lastig en ben er nog niet uit. Iemand een overtuigende reden om voor de een of de ander te kiezen? Laat het weten.

    ik kan niets zeggen over het toestel Sony wat Jappaners maken is altijd wel goed,maar de software IOS steekt met kop en schouders boven android uit! bedienings gemak en stabiliteit is ongeevenaard met IOS.

  16. @ronny1967: Ik heb zelf altijd Apple gehad maar heb nu de Z3 compact. Heb nooit last van onstabiel gedrag of wat dan ook. IOS is wel makkelijker maar je kunt er dan ook minder mee maar ik mis niets.
    De accuduur van de Z3 compact is echt te gek en het toestel is zeer snel. Als ik nu een iPhone 6 in mijn handen pak is deze zeker niet sneller. Ik denk dat ik even wacht tot allebei de toestellen in het schap liggen en dat ik dan nog eens beoordeel.

  17. Nogal wiedes dat niet zo veel bestaande iphone bezitters die iphone 6 gekocht hebben. Naast dat die inderdaad erg lelijk is (denk aan bijv uitstekende camera, strepen achterkant én hij bijzonder veel op samsung troep lijkt en erger nog bovendien ook zo aanvoelt) heeft apple de trouwe klanten die apple groot gemaakt hebben in de steek gelaten door alleen maar groot en groter aan te bieden en de 1-vinger-bediening theorie van Jobs te verbrijzelen. Maar afwachten wat de iphone 7 gaat worden.. Kan me niet voorstellen dat die ontwerpfout (met name camera) er dan nog steeds in zit.

  18. Origineel geplaatst door dietrich
    De auteur vergeet dat de concurrentie de iPhone heeft bijgebeend, of zelfs ingehaald.

    Nee hoor. Concurrentie was op specifiatie gebied altijd “beter”.

    In de echte wereld heeft niemand ios en dus niet het gebruiksgemak, efficientie en plezier van een iphone. Het blijft allemaal proberen snoepen van succes door overcompensatie…

  19. @W.: @Knarf: @fritsie: @Leander: Helemaal mee eens. 5S met 4″ bevalt prima, en pak zelfs af en toe de ouwe trouwe 4 à 3,5″ nog (bv als de 5S aan de lader ligt) zonder maar één moment moeite te hebben met ‘t ‘kleine’ scherm.

    Terwijl ik wel een grotere ‘voor erbij’ heb (ivm 2e nummer voor scheiding privé/pro), een 640XL die nagenoeg dezelfde maten heeft als de 6plus ondanks een nog iets groter scherm. Maar geen schijn van kans dat zo’n knots ooit mijn ‘hoofdtelefoon’ wordt, veel te onhandig groot tegenover veel te weinig voordelen van zo’n groot scherm… Denk persoonlijk dat mensen die niet meer met een kleiner scherm toekunnen nodig eens naar de oogarts moeten, de grote schermen zijn vooral ook heel populair bij ouderen die te ijdel zijn voor een leesbril 😝

    Ik snap ook absoluut niet dat er kennelijk nu nog zoveel mensen een 6 kopen. Vorig jaar de 5S pas gekocht kort ná de intro van de 6 en zo eventjes €150 uitgespaard met een paar weekjes geduld! Ik ben (vrij naar Knarf) nog van de generatie die het zonde vind om veel teveel te betalen voor precies hetzelfde toestel 😄 De komst van een nieuw model iPhone is ook hèt moment om het ‘oude’ model te kopen… (tip!)

  20. @dietrich: Dat was vorig jaar ook al het geval en toch zijn iPhones weer massaal verkocht. De auteur ziet juist in dat de trouwe achterban voor vele nieuwe verkopen zorgt. Men vergeet ook vaak het feit dat het niet altijd draait om specs of de grote van de vooruitgang. Voor velen is de iPhone ook een statussymbool en er zijn mensen die willen het nieuwste van het nieuwste. Hoe stom je dat ook mag vinden, thats the way it is. En dus heeft de auteur waarschijnlijk gelijk..

  21. Origineel geplaatst door Ron
    Ik zit te twijfelen tussen 2 toestellen de iPhone 6s of de nieuwe Sony Xperia Z5 Premium? Echt lastig en ben er nog niet uit. Iemand een overtuigende reden om voor de een of de ander te kiezen? Laat het weten.

    Waar je over twijfelt zou een ingeburgerde Apple gebruiker nooit over twijfelen. Alleen iphone heeft ios. Dat kan niet worden nagemaakt. Dus die gebruikerservaring is uniek. Dus wat voor functie een ander merk ook heeft, voor mij niet interessant.

    Als jij niets geeft om die gebruikersinterface kan je over naar elk toestel welke jij mooi vindt.

  22. @ross: en als je een fan bent van de AW ook dan bij Apple blijven natuurlijk 🙂

  23. @ross: Gebruikersinterface ! het werkt bijna allemaal hetzelfde hoor! Het gaat echt om hoe ziet het toestel eruit en wat vindt je mooi, verder moet het goed en snel werken en dat doen alle high-end toestellen. Als je de specificaties gaat vergelijken blijft Apple ver achter maar die heeft inderdaad IOS en die heeft dan de betere specs (nog niet) nodig. Ik ben zelf ook echt Apple fan en heb een iMac, iPad, Apple Tv, is echt super echter maar met de smartphones blijft het een moeilijke keuze nu de Sony Z5 premium uit gaat komen. Maar goed we denken er voorlopig nog even over na voordat ik ga aanschaffen. 🙂

  24. Elk jaar word er gezeurd over die kleine verbeteringen.
    En elk jaar gaat Apple vooruit. Ook tov de concurrent, al doen die t ook niet heel slecht

  25. Ik twijfelde ook of het scherm van de 6 niet erg groot en onhandig zou zijn. Laat staan de 6 Plus. Na 1 dag was ik om. Nooit meer terug naar de scherm grootte van de 5 of 4. Het was echt een verademing. Nu twijfel ik zelfs of ik toch niet voor de 6 Plus had moeten gaan. Maar al met al zeer tevreden.

  26. Origineel geplaatst door EOTB
    Nogal wiedes dat niet zo veel bestaande iphone bezitters die iphone 6 gekocht hebben. Naast dat die inderdaad erg lelijk is (denk aan bijv uitstekende camera, strepen achterkant én hij bijzonder veel op samsung troep lijkt en erger nog bovendien ook zo aanvoelt) heeft apple de trouwe klanten die apple groot gemaakt hebben in de steek gelaten door alleen maar groot en groter aan te bieden en de 1-vinger-bediening theorie van Jobs te verbrijzelen. Maar afwachten wat de iphone 7 gaat worden.. Kan me niet voorstellen dat die ontwerpfout (met name camera) er dan nog steeds in zit.

    Helemaal mee eens: die uitpuilende camera is echt troep en als de 6S echt zulke minimale veranderingen biedt en geen veeeeeel betere accuduur bijv, of USB -C, of minimaal 256 GB geheugen (liefst ook nog een memory expansionslot, maar dat zal wel zeker niet gebeuren), dan ben ik helemaal klaar met Apple (en veel van mijn vrienden denken er net zo over)!

  27. 6s ik wil het!

  28. Ik ga voor de 6S gaan. Mijn huidig toestel is een 5S en mijn vriendin heeft mijn vroegere 4S. Mijn 5S gaat naar de vriendin, zo doe ik dat altijd. Dus een toestel wordt 4 jaar gebruikt.
    Tegenover de 5S verwacht ik dat de 6S best wel een grote verbetering zal zijn. Ik heb destijds de camera van de 5S getest en die was echt een enorme verbetering kwa dynamic range, dus ik heb goeie hoop voor het nieuwe model.
    Overstappen op Android ? Welk toestel biedt een degelijke fingerprint sensor en super camera en goeie software op dit niveau ? Dream on.

  29. Origineel geplaatst door Knarf
    Eens met W. en geldt voor mij zelfs voor een 4s. Juist het kleine compacte scherm en formaat van het toestel vind ik ideaal. Ondanks dat het een verouderd toestel is, draait hij nog prima en snel (genoeg) op iOS8.4. Tuurlijk zal ik weleens overstappen op een nieuwer en sneller model en ben ik nog van de oude stempel die een hekel heeft aan de consumptiemaatschappij (‘waarom iets vervangen dat nog goed is?’) maar de hype om ‘ruchtsichlos’ achter de nieuwste modellen aan te lopen die Apple wegens commerciële grondslagen dicteert begrijp ik gewoon niet. Ach ja…

    ligt aan de software welke je lekkerder vind

  30. Origineel geplaatst door Watcher:
    Helemaal mee eens: die uitpuilende camera is echt troep en als de 6S echt zulke minimale veranderingen biedt en geen veeeeeel betere accuduur bijv, of USB -C, of minimaal 256 GB geheugen (liefst ook nog een memory expansionslot, maar dat zal wel zeker niet gebeuren), dan ben ik helemaal klaar met Apple (en veel van mijn vrienden denken er net zo over)!

    toch zul jij en je vrienden weer in de rij staan voor de 6S. Dat is nou het kracht van Apple. De mensen die veel kritiek hebben op Apple waaronder ik zelf ook blijft toch Apple spullen kopen.

  31. Mijn 3gs doet het ook nog prima. De enige die me beperkingen oplegt is Apple door te beslissen dat ios6 de laatste is die ik mocht gebruiken. Daardoor mis ik steeds meer apps. Maar ik laat me niet chanteren en hou ‘t gewoon bij m’n 3gs de komende jaren!

  32. 1 i.v.m. het grotere scherm van de 6 en 6 .
    Ik heb een 5 refurbished gekocht. Voor een groter scherm pak ik m’n iPad wel.

  33. Origineel geplaatst door SjefkeB
    Ik heb nu de 5, mijn vriendin heeft mijn vorige iphone 4 maar die begint toch wel erg sloom te worden.

    Waarom krijgen vriendinnen / vrouwen altijd het oudere mindere toestel? Iemand die daar een antwoord op heeft?

  34. Na alle modellen iPhone gehad te hebben deze week over gestapt op een Galaxy S6 edge plus. Design en bouwkwaliteit trokken mij over de streep. Betere camera als de iPhone 6 serie, mooie widgets, nu al langere standby tijd, een inmiddels mooi ontwikkeld OS!
    De argumenten van het stabiele IOS gaan niet meer op. Zowel mijn iPhone 6 als daarna de 6 plus sloten meerdere keren apps spontaan af en gingen beide ook een aantal keren in de herstart! Blijf een Apple liefhebber en zal zeker de 7 gaan kopen maar de 6S ga ik overslaan. (na een Audi BMW gaan rijden of omgekeerd werkt heel verhelderend) Slechte telefoons zijn er gewoon niet meer!

  35. @Ron: De Xperiais sterker en heeft 4K resolutie en je kan hem gebruiken inwater. En natuurlijk prijsverschil

  36. @W.: Zo zie ik het ook en had daarom al vrij snel mijn iPhone 6 verkocht en een iPad Air 2 gekocht en een iPhone 5s. De iPhone 6 is niet echt veel sneller dan de 5s, en inderdaad erg veel wit ruimte. De mode zegt uiteraard iets anders. Ik ben volledig genezen van het steeds willen hebben van de “nieuwste” iPhone.

    Daarnaast zal ik nooit €799 betalen voor de iPhone 6s 64GB. Aangezien ze nog steeds met 16GB komen aanzetten!

  37. Origineel geplaatst door Ton:
    Waarom krijgen vriendinnen / vrouwen altijd het oudere mindere toestel? Iemand die daar een antwoord op heeft?

    omdat het de meeste vrouwen niet echt veel uit maakt welk model ze hebben. Ze zijn eenmaal minder tech verslaafd.

  38. Meestal ga ik atijd voor de S versie van een iPhone, dit omdat er bij nieuwe modellen altijd wel haken en ogen aan zitten. Denk bv. de bendgate, te weinig ram (bij de Plus) gele/donkere vlekjes in het scherm, loszittende schermpjes etc. Toch ben ik wel te spreken over de normale 6 van mijn vrouw, deze is echt wel sterk en buigt niet. Ikzelf wou toch wachten op de bijgeschaafde 6s, MAAR nu word er dus niet zoals gebruikelijk enkel onder de motorcap gesleuteld, er word toch weer een nieuw stukje techniek aan de buitenkant geplaatst, ForceTouch ! Hier ben ik best huiverig voor aangezien dit ook niet altijd vlekkeloos werkt op de watch…wellicht dat dit in de watch2 verleden tijd is, zo ook in de iPhone7? Techniek staat niet stil dus wie weet is het wel in orde in de 6s al wacht ik het rustig af.

  39. Origineel geplaatst door Peter
    Na alle modellen iPhone gehad te hebben deze week over gestapt op een Galaxy S6 edge plus. Design en bouwkwaliteit trokken mij over de streep. Betere camera als de iPhone 6 serie, mooie widgets, nu al langere standby tijd, een inmiddels mooi ontwikkeld OS!
    De argumenten van het stabiele IOS gaan niet meer op. Zowel mijn iPhone 6 als daarna de 6 plus sloten meerdere keren apps spontaan af en gingen beide ook een aantal keren in de herstart! Blijf een Apple liefhebber en zal zeker de 7 gaan kopen maar de 6S ga ik overslaan. (na een Audi BMW gaan rijden of omgekeerd werkt heel verhelderend) Slechte telefoons zijn er gewoon niet meer!

    Tot dat je alle software problemen ontdekt (ram probleem) bij de Samsung Galaxy S6. Daarnaast krijg je geen sofware ondersteuning van Samsung. De Galaxy S5 is zelfs al afgeschreven door Samsung en krijgt geen update meer.., (na 1 jaar) Samsung is helemaal weggegooid geld!

  40. @Ton: Misschien zijn vrouwen wat dat betreft wel slimmer, scheelt ze 800euries en zolang ze kunnen appen, instagrammen of facebooken is het allang goed. Ook krasjes of barstjes interesseert ze niks, zolang ze het kunnen lezen… (zie dit veel om me heen en in de trein haha)

  41. Origineel geplaatst door Ton
    Mijn 3gs doet het ook nog prima. De enige die me beperkingen oplegt is Apple door te beslissen dat ios6 de laatste is die ik mocht gebruiken. Daardoor mis ik steeds meer apps. Maar ik laat me niet chanteren en hou ‘t gewoon bij m’n 3gs de komende jaren!

    Je chanteert jezelf door geen andere telefoon te kopen (omdenken)

  42. De teneur van dit stukje is dat we ons er maar bij moeten neerleggen dat Apple een mainstream fabrikant is geworden. Een beetje vergelijkbaar met Volkswagen, Peugeot en Audi. Die ook 20 jaar lang ongeveer hetzelfde model Golf (A3. A6) verkopen zonder ingrijpende vernieuwingen, omdat het nu eenmaal lekker verkoopt.
    Alleen het grote verschil is dat Apple voor haar producten de premium prijzen blijft hanteren, wat betekent dat wij kopers honderden miljarden bijeen gebracht hebben en dan ook mogen verwachten dat dat in productverbetering gestoken wordt.
    En niet in de aankoop van een koptelefoon-merk, marginale activiteiten als muziek diensten, Apple Map’s kaarten diensten, patenten waar niets mee gedaan wordt, mislukte saffier-ontwikkeling, peperdure design kantoren, enz.
    Daar hebben wij als klanten namelijk helemaal niet om gevraagd.
    Allemaal mooi om het ERBIJ te doen maar niet INPLAATS VAN innovatie.

  43. Loop nog steeds zelf rond met een iPhone 4. Als het allemaal wat meezit gaat deze 6S hem vervangen.

    Zijn ook genoeg mensen zoals ik die 4-5 jaar met een telefoon doen.

  44. Ik heb iphone 4 maar ben 15 heb niet super veel geld hoewel ik die 6s wel wil hebben meteen jailbreaken:)

  45. @Ron: Ga voor de Sony Xperia Z5 Premium. Volgend jaar wil je weer terug naar iOS en hoef je dus nooit meer een dergelijke keuze te maken. Even een jaartje afzien, maar daar wen je ook wel aan.

  46. Origineel geplaatst door Ton:
    Waarom krijgen vriendinnen / vrouwen altijd het oudere mindere toestel? Iemand die daar een antwoord op heeft?

    Hier loopt elk jaar in september een abbo af dus ik elk jaar een nieuwe en de mijne gaat door naar mijn vriendin. Denk dat de meeste vrouwen niet zo graag het nieuwste van het nieuwste willen hebben op tel. gebied.

  47. Heb mijn 5s gekocht toen de 6 net uit was, goeie koop 😉
    Vind het een mooi hoekig model, dat mis ik een beetje bij de 6..

    Voor mij geen 6s dus 😉

  48. Origineel geplaatst door Roger
    Ik koop ieder jaar een nieuwe IPhone.

    Hier heb je een sticker!!!

  49. Ik heb mijn iPhone 6 geruild voor een iPhone 5s. En geen seconde spijt gehad.

  50. Origineel geplaatst door Ton:
    Waarom krijgen vriendinnen / vrouwen altijd het oudere mindere toestel? Iemand die daar een antwoord op heeft?

    Mijn vrouw heeft 15 paar schoenen dat vind ze belangrijker dan het laatste model telefoon. Je kan maar 1 keer je geld uitgeven.. Ieder zo zijn prioriteiten!

  51. Na de 3G kwam de 4S. Die is opgevolgd door de 6. Ik wacht de komst van de 7S (zeven S) rustig af. Mijn vrouw volgt ditzelfde rijtje, maar dat terzijde. Mijn upgradepad ziet er de komende jaren als volgt uit: Dit jaar de Apple TV3 vervangen. Volgend jaar de iPad 3. Daarna beide zessen om in 2018 mijn MacBook Air (13″, late 2013) in te ruilen voor een nieuwe.

  52. Ik heb nu de iphone 6,een geweldig toestel. Maar laten we eerlijk zijn,de iphone 6s is toch wel een heel minimale upgrade daarvan. En als we stiekem na de concurrent gaan kijken van dit jaar de samsung edge,dan heeft de concurrent toch heel erg zijn best gedaan.Ze hebben bij apple nog wat in te halen bij de iphone 7,maar dat lukt ze in ieder geval met de 6s niet. Maar ik hoop natuurlijk wel dat me de iphone 7 weer opnieuw het hebben gevoel geeft, hebben hebben hebben.

  53. Origineel geplaatst door boxerip
    … En als we stiekem na de concurrent gaan kijken …

    Als je het stiekem wilt doen kun je er beter niet hier over schrijven, nou is het niet stiekem meer 😉

  54. Mijn top 6 reden om 6s te nemen:
    1. integratie met rest van mijn Apple spullen (het is zo fijn!)
    2. ik verwacht dit jaar ApplePay
    3. kwalitatief/logisch OS
    4. veiligheid van gegevens in iOS
    5. veiliger dan Android qua hackers
    6. het toestel is mooi en origineel

  55. @Ton: Je zegt het zelf al: omdat het vrouwen zijn natuurlijk ! Niks vreemds aan lijkt me.

  56. Origineel geplaatst door Ton
    Mijn 3gs doet het ook nog prima. De enige die me beperkingen oplegt is Apple door te beslissen dat ios6 de laatste is die ik mocht gebruiken. Daardoor mis ik steeds meer apps. Maar ik laat me niet chanteren en hou ’t gewoon bij m’n 3gs de komende jaren!

    Prima Ton,

    Houden zo en laat je niet van de wijs brengen door Apple-fashionistas. Die zijn verslaafd. Onze 3gs wil ook nog best mee.

  57. @Mikecheck: kan niet anders dan je een dikke pluim te geven voor je advies. Heb zelf nog een 4s (32GB, iOS 8.4.1) en die gaat nog steeds als een trein. Mijn vrouw had een iPhone, wilde wel ‘ns wat anders en heeft toen een Motorola (eerst met Android 4.4, nu met 5.1) gekocht. Ze heeft ‘m nu zo’n maand of 8 in gebruik en hoewel ze er prima aan gewend is, vindt ze iOS nog steeds vele malen makkelijker en prettiger werken. Zo zeer zelfs dat ze onze oude 3Gs (!) regelmatig uit de la haalt om die te gebruiken i.p.v. haar Motorola. Alleen als ze video’s kijkt, pakt ze de grotere Android (5″). Haar volgende telefoon wordt toch echt weer een iPhone. De mijne trouwens ook. Heb natuurlijk veelvuldig met Android-telefoons en -tablets gespeeld, maar iOS is voor mij de duidelijke winnaar als het aankomt op gebruiksgemak, betrouwbaarheid en veiligheid. Bovendien, en ik denk dat veel mensen zich dat niet eens realiseren, hebben mensen veel geld uitgegeven aan apps (ik heb denk ik tussen de 400 en 500 euro aan apps heb gekocht) en dat is ook iets dat je niet zo maar weg wilt gooien…

  58. @Ron: Eens je een iphone gekocht hebt koop je niets anders meer, doe je dit wel (zoals mijn broer), koop je daarna wel terug een iphone 🙂

  59. Ik koop pas weer een nieuwe iPhone als er eentje wordt aangekondigd met een schermgrootte van de 5(s). Het blijft voor mij een telefoon en ik vind de 6 simpelweg te groot. Daarvoor heb ik mijn iPad ooit gekocht en een telefoon moet wel in je zak blijven passen.

  60. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.