Reacties voor: Opinie: Veelzijdigheid van de Apple Watch is de beste functie

Wat is de beste functie van de Apple Watch? Als je het mij vraagt is dat de veelzijdigheid, doordat je het uiterlijk met bandjes en wijzerplaten zo kunt aanpassen dat hij past bij je eigen stijl.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. En het nadeel is de ontbrekende veelzijdigheid… alleen maar beperkte watchfaces van apple beschikbaar. Geen makkelijke manieren om snel bij apps te komen.

  2. Geen idee wat nu eigenlijk de beste functie van de Apple watch is. Sinds enkele weken heb ik een nieuw horloge (analoog) omdat ik die gewoon zo veel mooier vindt. Apple watch is leuk maar ik kan absoluut zonder probleem zonder. Dit in tegenstelling tot de iPhone en andere producten….

  3. Mooi geschreven. Zou mijn verhaal kunnen zijn!

  4. Ik vind de veelzijdigheid in de software ongelofelijk goed. Zoals complicaties. Handig werken met notificaties en het “now playing” gedeelte vind ik erg nice. Maar ook met sporten heb je meer keuze dan alleen de standaard activity app. Developers maken ook echt handige dingen voor de watch. Hiervoor een Pebble gehad maar dat eco systeem is een stuk beperkter.
    Verder dw betrouwbaarheid vind ik echt een pre. De watch werkt gewoon altijd zoals je wilt. Zelden dat je je connectie kwijt bent of dat iets slecht werkt.

    De veelzijdigheid qua bandjes is ook leuk maar ik maak er minder gebruik van.

  5. Veel herkenning! Heb mijn Apple Watch series 1 sinds afgelopen zomer. Ben er heel blij mee! Zou wel willen dat je net iets makkelijker wijzerplaten kan veranderen en ook daarin meer opties zou hebben, maar buiten dat; top ding! En dat had ik heel eerlijk gezegd niet verwacht.

  6. @Borgqueenx: Ooit van het Dock gehoord? Je kan daar je favoriete apps neerzetten, 1 druk op de zijknop en je bent er.

  7. Origineel geplaatst door MJ
    Veel herkenning! Heb mijn Apple Watch series 1 sinds afgelopen zomer. Ben er heel blij mee! Zou wel willen dat je net iets makkelijker wijzerplaten kan veranderen en ook daarin meer opties zou hebben, maar buiten dat; top ding! En dat had ik heel eerlijk gezegd niet verwacht.

    Gewoon een kwestie van opzij vegen, lijkt mij toch niet heel moeilijk.. (of bedoelde je het maken vd platen)

  8. Ik heb er sinds een kleine 2 weken een Apple Watch 3 gekocht in Amerika.

    Vond het daar echt ideaal om snel de Nederlandse tijdzone in de gaten te houden en tijdens het vliegen terug alle 3 de tijdzones erop te zetten. Vloog via New York terug.

  9. Helemaal eens. De bandjes en de wijzerplaten is een ontzettend leuke plus van het horloge.
    Ik wissel gemiddeld drie keer per week van bandje.
    Heb een vijftal wijzerplaten op het horloge, die ik meerdere keren per dag verwissel.
    Tijdzones elders, m’n messages op de watch en de agenda met afspraken, zijn voor mij het belangrijkste.

  10. Origineel geplaatst door Krijn
    Geen idee wat nu eigenlijk de beste functie van de Apple watch is. Sinds enkele weken heb ik een nieuw horloge (analoog) omdat ik die gewoon zo veel mooier vindt. Apple watch is leuk maar ik kan absoluut zonder probleem zonder. Dit in tegenstelling tot de iPhone en andere producten….

    precies. Ik ben overgestapt naar de Kronaby. Prachtig ding

  11. Ik houd nog steeds het schip af. Ik ben bang teveel afgeleid te worden met een Apple Watch. Ik ben eigenlijk op zoek naar minder digitale afleidingen, ipv extra afleidingen. Maar aan de andere kant vind ik het prachtig spul en zou ik het liefst een Apple Watch kopen. Dilemma. Hoeveel worden jullie afgeleid in het dagelijkse leven door een Apple Watch?

  12. Origineel geplaatst door Farl
    Ik houd nog steeds het schip af. Ik ben bang teveel afgeleid te worden met een Apple Watch. Ik ben eigenlijk op zoek naar minder digitale afleidingen, ipv extra afleidingen. Maar aan de andere kant vind ik het prachtig spul en zou ik het liefst een Apple Watch kopen. Dilemma. Hoeveel worden jullie afgeleid in het dagelijkse leven door een Apple Watch?

    Als je minder digitale afleiding zoekt kan je beter geen Apple Watch nemen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.