Reacties voor: Opinie: Apple moet meer duidelijkheid geven over de AirPower

Komt ‘ie wel of niet?
Anderhalf jaar na de aankondiging moet Apple meer duidelijkheid geven wat er met de AirPower aan de hand is. De draadloze oplaadmat dreigt anders een lachertje te worden: Apple blijft het product maar op verpakkingen vermelden, maar als het bedrijf serieus genomen wil worden moeten ze het ding nu ook eens op de markt gaan brengen. Of laten weten dat de AirPower er niet meer komt.

Reacties: 20 reacties

  1. Ik heb totaal geen interesse in de AirPower. Ik heb een oplader van Mophie en gebruik de oplader van Apple zelf voor m’n Apple Watch. En in de nieuwe AirPods ben ik niet geïnteresseerd, de 1ste werken nog prima.

  2. Ik vind heel veel van wat iculture doet geweldig, maar soms is men te enthousiast over eventuele nieuwe apple producten. Ik zou zeggen: heb vertrouwen in apple-directie, want die willen eerst bewezen kwaliteit van een nieuw product voordat ze naar buiten komen. Het komt goed en dan zal eenieder tevreden zijn. Groet

  3. Ik ben best wel benieuwd naar airpower, maar ik denk dat hij weer veel te duur wordt (rond de 150) en dan vind ik hem echt niet waard

  4. Mee eens, de tegenstrijdige signalen zijn erg verwarrend.
    Het heeft vast een logische reden voor interne medewerkers, maar voor consumenten die erop zitten te wachten is het niet duidelijk.

    Ik vind het een mooie technologie die op veel andere plaatsen ook toegepast kan worden, maar daarvoor moet het wel eerst op de markt zijn.

  5. Ik snap het hele eeuwen-van-tevoren-aankondigen niet. Want Apple kan zich echt niet aan gemaakte beloften houden. Gaat  arcade er zijn voor 2020? Ik weet het zo net nog niet.
    Dit zorgt alleen maar voor ergernis en teleurstelling.

  6. Onzin. Een bedrijf mag/moet zijn eigen productstrategie kunnen volgen. Als er geen alternatieven waren geweest en klanten hadden speciale producten gekocht dan was het wat anders geweest. Apple-fan zijn is prima maar je kan het ook overdrijven.

  7. De AirPower zal wel weer veel te overpriced gaan worden

  8. Totaal overbodig, heeft veel te lang geduurd. Ben zeer tevreden met mijn leren Nomad Qi lader voor iphone en applewatch.

  9. Origineel geplaatst door Jan
    ….want die willen eerst bewezen kwaliteit van een nieuw product voordat ze naar buiten komen.

    Je bedoelt zoals de Mac book toetsenborden? En dat is niet het enigste voorbeeld de laatste jaren. Nee, dat argument gold vroeger, nu al een tijd niet meer.

  10. Ach de berichten uit 2014(!) over het beschikbaar komen van Apple Pay in Nederland plaatst het beschikbaar komen van apple air-dinges in enig perspectief……

  11. Alleen de aandeelhouders zijn blij met zulke veel te vroege aankondigingen.
    Van mij hoeft dat ding niet. Zal peperduur worden. Mijn X laad prima snel op met mijn iPad lader.

  12. Die AirPower is gewoon een mock-up die Apple gebruikt om draadloos opladen te visualiseren zonder reclame te maken voor een bepaald merk. 😉

  13. Apple moet helemaal niks. Ze zullen vast wel een reden hebben dat het er nog niet is. 😉

  14. Origineel geplaatst door Rudra
    Apple moet helemaal niks. Ze zullen vast wel een reden hebben dat het er nog niet is. 😉

    Een reden zal er zeker zijn…. echter het wekt toch wel enige verdenking van arrogantie en gevoel van niet serieus nemen van klanten dat men niet adequaat communiceert. Zoals gezegd, over nieuwe dingen mag men natuurlijk vaag zijn maar zo vaak hinten dat iets komt en het komt niet is toch wel een beetje….

    Overigens, werkt toch niet met mijn 7….

  15. Persoonlijk vind ik het onbegrijpelijk dat er zo’n hype wordt gemaakt, en zo veel interesse is, voor een oplader. Ik bedoel: hoe spannend is dat? Maar goed: dat is mijn persoonlijke mening. Verder wijkt de hele manier waarop het in de markt wordt gezet wel af van hoe Apple normaal dingen doet: namelijk iets aankondigen en dan heel snel kunnen leveren. Soms wel met levertijden die geleidelijk oplopen, maar er zijn er altijd spoedig een aantal beschikbaar, als er nieuwe items geïntroduceerd worden

  16. Die Airpower mat is toch al bijna 1,5 jaar op de markt als Chinese clone, deze mat nu nog uitbrengen met dat zelfde design zou een flop zijn voor Apple.
    Ik zit meer te wachten op die gave “pi charger” die vreemde piramide waar je je producten maar in de buurt hoeft te leggen en ze laden op, tot 5 apparaten tegelijk, dus dat suffe matje mogen ze houden…….

  17. Kritische noot. Fijn om dat ook op iCulture te lezen!

  18. Geduld…🙏🏼

  19. Overwegend negatieve reacties van een publiek dat voor het grotendeel elkaar overschreeuwd met positiviteit, strategische visies.

    Het vertrouwen en geduld lijkt neerwaarts te gaan, Apple wordt te groot, houdt zich bezig met te veel zaken tegelijk, de heliview lijkt te verdwijnen waardoor er veel meer zaken niet goed gaan of niet haalbaar blijken. En bovenal hoor je steeds meer over de te hoge prijzen en de arrogante premium houding, en fake reparaties tegen hoge kosten.

    Meest belangrijke is het vertrouwen van de consument in je producten en bedrijf. Daar lijkt wel een aardige kentering in te voorschijn te komen.

    Wat zou een logische gedachte zijn om bijvoorbeeld een Homepod niet te leveren aan Holland en zo ook Apple pay, we mogen in ons handjes knijpen dat de Ecg in Nederland geleverd wordt.

    Ik stel mn aankopen vaker uit van Apple, daar waar ik zelf een urly adopter ben, merk ik dat ik steeds meer nijg naar het oudere type kopen zou ook wel kunnen.

  20. (Red.) Dit artikel is inmiddels ingehaald door de realiteit. De AirPower is nu officieel gecanceld door Apple. De oplaadmat zal dus niet meer op de markt komen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.