Reacties voor: Opinie: Apple’s nieuwe insteek voor HomeKit betaalt zich nu uit

Meer HomeKit dankzij shift naar software
Apple is nooit aanwezig op de CES-beurs in Las Vegas, maar over aandacht heeft het bedrijf niet te klagen. Er wordt volop gepraat over functies die voorheen alleen op Apple-producten werkten, maar nu op bredere schaal worden uitgerold. Vooral de bredere adoptie van HomeKit lijkt de goede kant op te gaan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Ik hoop het zo ontzettend erg !!

    maar het zou vorig jaar ook zo zijn en het jaar hiervoor ook dus geloof het niet. Moeten echt meer producten komen en goedkopere alternatieven !

  2. Gewoon een Homey kopen en alles is HomeKit. Zigbee, Z-wave, Z-wave +, klik aan klik uit, WIFI. Heerlijk product. En ook nog Nederlandse makelij. (En nee ik werk er niet). 😜

  3. Ik ben juist het omgekeerde van bovenstaand, ik wil juist dat er gekeken blijft worden naar kwaliteit.
    Het mag wat mij betreft duurder zijn als ik vervolgens een naadloos werkend product krijg, waar ik lang plezier van kan hebben.Homekit is inderdaad de underdog maar alles wat ze ervoor ontwikkelen werkt en werkt naadloos.Ik hoop van harte dat er een breder draagvlak komt en geloof in het jaar van Homekit echter hoop ik ook dat kwaliteit, en privacy standaarden gewaarborgt blijven.

  4. @Peter: inderdaad, wat interesseert mij dat er 10-20000 producten zijn voor Google en Alexa. Kwaliteit wil ik hebben! Betaal liever 3x meer voor een goede sensor dan dat hij een paar keer weigert. Daar heb ik veel meer ergernis van. Snap hier die opinie artikelen niet echt.. Ook laatst die over de Apple-tv. Wil niet afhankelijk zijn van een lg of Sony ivm Apple-tv en homekit.die bedrijven laten jaar op jaar zien hoe het niet moet,met waardeloze ondersteuning over meerdere jaren en geen naadloze werking… Het is een opinie dat snap ik, maar het artikel wordt dan bij voorbaat al geschreven alsof het een goede ontwikkeling is dat er veel meer keuze is.. De kracht van Apple is software icm hardware. Laten ze vooral niet Google achterna gaan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.