Reacties voor: Ophef over Britse voetbalscoredienst FootyTweets

Als je vroeger naar een voetbalwedstrijd ging, nam je een radio mee om de tussenstand bij andere wedstrijden te volgen. Tegenwoordig neem je je iPhone mee om via Twitter de stand te zien.
Lees het complete artikel → Ophef over Britse voetbalscoredienst FootyTweets
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Een dapper achterhoedegevecht van FDC maar deze info komt vanuit het stadion en is (al dan niet via een paar ongrijpbare Chinese hackers, zoals onze NL Voetbalkanaal exploitanten weten) uiteindelijk toch vogelvrij op het Net verkrijgbaar. Prettige wedstrijd dus !

  2. sinds wanneer mag men zijn kennis niet meer delen??? ik weet de stand… ik bel naar een maat en ik vertel de stand… lijkt me toch legaal? Of ik het nu doorbel of twit maakt niet uit… wat een stomme regeling… je kan tegenwoordig beter anoniem developen… laat een vriend een site huren… en voorzie geen contact gegevens 😛

  3. voetbal is big business

    voetbal is toch een paar mannen die over een grasveld heen en weer lopen, om de camera gelegenheid te geven op diverse reclameborden in te zoomen ?!

    ik hoop dat dit het begin is van allerlei voetbal cydia apps, want daar wordt nog steeds te veel vies geld verdiend !

  4. Vind jammer dat ze dit soort fanatieke voetbalsupporters juist niet motiveren, namelijk ook omdat hij er geen geld mee verdient.

  5. Whaha laat ze lekker janken. Als je steeds van twitteraccount wisselt kunnen ze je weinig maken. Wie kan dan nog aantonen dat JIJ achter die twitter accounts zit..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.