Reacties voor: ‘Operators staken verkoop iPhone 5 ter voorbereiding op nieuwe iPhones’

Operators in Duitsland en Canada staken de verkoop van de iPhone 5 32GB en 64GB ter voorbereiding op de iPhone 5S en iPhone 5C.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 19 reacties

  1. Normaal wordt het oude model als budgetmodel verkocht in 8GB. Aangezien nu de iPhone 5 als budgetmodel zou kunnen gaan dienen met een opslag van 16GB, zou het instapmodel 5S wel eens van 32 GB voorzien kunnen zijn! Dat zou goed nieuws zijn!

  2. Hum, mijn iPhone 5 binnenkort al retro?

  3. Ik vraag me af hoe deze 5 16GB dan wordt geplaatst tussen de 5C en 5S. Komt deze helemaal onderaan het gamma of tussen de 5C en 5S? De capaciteit suggereert een plaatsing onderaan, zeker als er ook 64/128GB versies komen van de 5C.

  4. Toch jammer, heb al jaren een IPhone. Reden is dat er 1 model per jaar uitkomt en niet zoals de rest elke drie maanden weer een nieuwe. Nu ga je achter lopen. Zeker als je een 5 hebt. Afwachten maar.

  5. Normaal weten Apple medewerkers niet eens af wat er juist aangekondigd gaat worden. Dus lijkt het niet logisch dat andere bedrijven dat echt weten. Het kan zijn dat zij gewoon speculeren dat dit zo gaat zijn.

    Voor de rest vandaag wordt de 4S ook nog in de 16GB versie verkocht dus geeft helemaal niet aan dat de instap 5S een 32GB wordt.

    Ik vermoed dat deze resellers door hun voorraad 5 met 32 en 64 door zijn en deze nu niet meer willen bij bestellen bij Apple omdat die na het event in waarde zaken.

  6. Wal-Mart en Best Buy hebben sinds 01-09-2013 hun prijzen voor (alle varianten van) de iphone 5 reeds naar beneden aangepast. $50 tot $100 korting.

  7. Natuurlijk houden ze de 5 als budget en niet de 4s, en wel om één hele simpele reden: de lightning connector!

  8. als mijn iPhone 5 nu al het instap model moet gaan worden wat willen ze dan wel niet geen vragen voor een 5S ??

  9. Of er komt toch geen 5C……

  10. Zou toch SUPER grappig zijn als iemand ooit geroepen heeft dat er een 5C komt en dat er niet van klopt en alle geruchten verzonnen zijn… als ik diegene was zou ik in mn broek schijten van het lachen!
    (ik denk wel dat ie komt hoor, daar niet van)

  11. Origineel geplaatst door mit
    Zou toch SUPER grappig zijn als iemand ooit geroepen heeft dat er een 5C komt en dat er niet van klopt en alle geruchten verzonnen zijn… als ik diegene was zou ik in mn broek schijten van het lachen! (ik denk wel dat ie komt hoor, daar niet van)

    Diegene geloofd het zelf inmiddels ook:-P

  12. Kan me niet inbeelden dat de iphone 5 met 16gb het instapmodel word. Dan zal de 5c wel sterk voor de dag moeten met specs .

  13. @Abs: Haha, grappig.
    Als de 5C komt, blijft de 5 als instapmodel voor de highend segment.

  14. Ook bij KPN zakelijk is de 32GB versie van de iPhone 5 verdwenen…zou KPN dan deze keer bij de eerste golf van de nieuwe iPhones zijn, in plaats van T-Mobile?

  15. Ik haal hem wel lekker los bij de apple store

  16. Origineel geplaatst door Jona
    Ik vraag me af hoe deze 5 16GB dan wordt geplaatst tussen de 5C en 5S. Komt deze helemaal onderaan het gamma of tussen de 5C en 5S? De capaciteit suggereert een plaatsing onderaan, zeker als er ook 64/128GB versies komen van de 5C.

    Als ze de 5 blijven aanbieden dan zal het waarschijnlijk tussen de C en S zitten.

    De iPhone 4S kost als los toestel nu ook 500 euro en de 5 begint pas bij 680, dus de 5C zou dan wel eens 350 euro kunnen gaan kosten als budgettoestel ter vervanging van de 4 die nu voor 350 euro wordt verkocht.

    Dan zijn in één klap alle 3.5″-schermen uit de handel..

  17. Als die iPhones na een tijdje op zijn dan kan ik dus een 5S krijgen ondat ze de 5 niet meer leveren ?

  18. Origineel geplaatst door Ad: Ook bij KPN zakelijk is de 32GB versie van de iPhone 5 verdwenen…zou KPN dan deze keer bij de eerste golf van de nieuwe iPhones zijn, in plaats van T-Mobile?

    T-Mobile heeft al meer dan 2 jaar geen exclusiviteit meer. Alle providers krijgen tegelijk geleverd en mogen niet eerder verkopen dan Apple zegt.

  19. Welke is nou beter? De iPhone 4s of de IPhone 5c? En wat zijn nou precies de verschillen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.