Reacties voor: Operators in Singapore verkopen iPhone 4S zonder camera

De iPhone 4S is binnenkort verkrijgbaar in Singapore. Mocht je plannen hebben om daar goedkoop een simlockvrije iPhone op te pikken, dan kon dat wel eens een slecht idee zijn. Niet alleen de prijs is hoog ($900 voor een 64GB-exemplaar) maar één van de belangrijkste functies van de iPhone ontbreekt: de camera. Volgens de Jakarta […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Haha 200 euro om hem weg te halen kan je net zo goed een spijker er in slaan

  2. Ik zou geen smartphone meer willen zonder een camera…

  3. 900 SGD (Singapore Dollar) = 550 Euro, dus de prijs valt wel mee voor de duurste versie

  4. Het gaat hier denk om Singapore dollars? Deze hebben een andere koers dan US dollars, omgerekend is dit ongeveer €550. Maar voor een iPhone zonder camera is dat ook te veel geld!

  5. Weer zo”n freaky vooruitgang.. Geen camera want stel je voor dat er weer martelfilmpjes uitlekken. “dat het gebeurd maakt niet uit maar als het uitlekt hebben we een probleem”.

  6. Dat zouden ze bij ons ook moeten doen. Er zijn zat bedrijven waarbij je alleen een oude telefoon mee naar binnen mag nemen al er geen camera in zit. Slimme move Apple. En zit nu in Maleisie waar een ipad 2 ,64 Gb, 3G en wifi gewoon 620 euro kost!! Prijzen in Azie zijn dus goedkoper dan bij ons!

  7. @Milli: als je niet uitkijkt pakken ze die winst weer terug bij de douane op Schiphol…

  8. Screens fail xD Je ziet de camera app, terwijl het geen camera heeft (best eng om te zien zonder camera..).

  9. Kom op, mensen… De titel is waarschijnlijk later gewijzigd, kan iedereen overkomen.

    Over de inhoud: is dit dan een aangepast product door Apple? Of is dat dus door een externe partij gedaan en verklaart dat de prijs?

  10. De camera op de iPhone is netjes weggeshopt, maar de camera app blijft wel werken op de foto? 😉

  11. 200 EUR? klinkt als ordinaire 4s onderhanden genomen door bedrijfje dat witte cover zonder lens plaatst van 140 EUR en 60 EUR vangt per toestel voor de arbeid…

    En hoe wilden ze Apple overtuigen van het uitbrengen van een iOS w. camera edition?

  12. Wat een onzin alsof Apple even een compleet productieproces gaat aanpasen voor een paar custom iPhone4’s zonder camera? Dat is gewoon onbetaalbaar.

    Zet een mini schroevendraaier op die camera en geef er een tik met een hamer op. Problem solved.

  13. Wat een rare plaatjes. De een laat een iPhone zonder camera zien maar wel een werkende Cam app. De iPhone op de website vd shop heeft volgens shop geen Cam maar je ziet hem wel zitten op t plaatje

  14. Zoals ik het lees zal er een No-camera iPhone te koop naast de gewone versie. Dit om de verkoop aan militair personeel mogelijk te maken. Er staat nergens dat alle verkrijgbare iPhone 4s apparaten geen camera zullen hebben.

    Nogal een verschil imo.

    Gezien de eisen van MinDef en de personeelsgrootte kan ik deze stap van de aanwezige telco’s wel begrijpen. Zou toch jammer als je anders een hoop klanten kwijtraakt aan je concurrent.

  15. Zou het apple niet goedkoper zijn om de camera te laten zitten, een achterkant te plaatsen zonder gaten en de firmware iets aan te passen?

  16. @amien: Dan is er in de handtekening van de iPhone zien dat er wel een camera aanwezig is.

  17. Een iPhone zonder camera is naar mijn mening een invalide iPhone. o_o’

  18. Origineel geplaatst door robert
    @Milli: als je niet uitkijkt pakken ze die winst weer terug bij de douane op Schiphol…

    Nee, niet waar. Als je het zelf meeneemt in je reisbagage mag je maximaal 3 apparaten meenemen waarvoor je normaal gesproken invoerrechten moet betalen, zonder dat je ervoor hoeft te betalen. Het moet wel voor eigen gebruik zijn. Maar ja, hoe controleren ze dat?

    Je mag binnen die regel zelfs namaak apparaten meenemen zonder dat die in beslag worden genomen, bv. zo’n Macbook Air kloon die je in die regio zoveel tegenkomt, inclusief valse Apple logo’s. Laat je zoiets opsturen, dan wordt het bij de grens in beslag genomen en mag je al blij zijn als je geen boete eroverheen krijgt.

  19. Origineel geplaatst door Alfred
    Nee, niet waar. Als je het zelf meeneemt in je reisbagage mag je maximaal 3 apparaten meenemen waarvoor je normaal gesproken invoerrechten moet betalen, zonder dat je ervoor hoeft te betalen. Het moet wel voor eigen gebruik zijn. Maar ja, hoe controleren ze dat?Je mag binnen die regel zelfs namaak apparaten meenemen zonder dat die in beslag worden genomen, bv. zo’n Macbook Air kloon die je in die regio zoveel tegenkomt, inclusief valse Apple logo’s. Laat je zoiets opsturen, dan wordt het bij de grens in beslag genomen en mag je al blij zijn als je geen boete eroverheen krijgt.

    Ik denk door te zien of ze werken en er iets op staat. Dat gaat wel lukken. Ik zie wel. Heb er nu al eentje. Thx in ieder geval.

  20. Highlights
    8 Megapixel Camera with LED Flash
    Retina Display
    HD Video Recrding

    ^
    Wauw, 2 van de 3 hoogtepunten van de iPhone 4S (volgens hun eigen website) hebben ze uit het toestel verwijderd…

    Artikel kan aangevuld worden met:
    – Deze aangepaste iPhones zijn door de operators aangepast en Apple garantie is daarom ook niet meer geldig.

    Origineel geplaatst door Trevor
    Het gaat hier denk om Singapore dollars? Deze hebben een andere koers dan US dollars, omgerekend is dit ongeveer €550. Maar voor een iPhone zonder camera is dat ook te veel geld!

    Inderdaad, KPN biedt ook geen dollarprijzen gericht op de Nederlandse markt. Het laagste abonnement bij M1 geeft de iPhone 4S overigens met een prijs van SGD925 (€565). KPN levert de 4S met laagste abo voor €509,95. T-Mobile voor 459,95. Vodafone voor €399,00.

    ^ Duurste iPhone-prijzen, laagste abo’s (ene provider biedt een groter laagste abo dan de ander overigens).

  21. Wie zegt dat het wel echt van apple is? Het kan net zo goed nep zijn.

  22. @Fabian: Ja en wie zegt dat ze echt op de maan zijn geweest?

  23. @Arthur Alexander Hofman-Klünder: Klopt. Ik had eerst als titel ‘iPhone 4S in Singapore zonder camera te koop’. Later dacht ik: ik kan beter ‘Singapore’ vooraan zetten, dan weet iedereen meteen dat het alleen daar speelt. Het WordPress-vakje waarin je de titel moet invullen is vrij klein, waardoor het laatste deel van de titel wegvalt.
    Dus vandaar. Geen drank in het spel en veel hilariteit voor de lezers. Lache, wa?
    En voor de zeurders die over Google Translate beginnen: als ik dat zou gebruiken, zou ik elke dag wel 100 nieuwtjes op iPhoneclub kunnen publiceren. Dus hou er eens over op. Begint oude grap te worden.

  24. @ivo: Ik ben niet zover gegaan met photoshoppen dat ik ook het camera-icoontje door iets anders heb vervangen. Ik weet trouwens helemaal niet of het camera-icoon op de betreffende iPhones ontbreekt of dat de app gewoon een zwart beeld laat zien. Mijn afbeelding dient puur ter illustratie, daar zit niks achter. Alleen uit de afbeelding van de operator zou je iets af kunnen lezen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.