Reacties voor: Compleet vernieuwde Opera-browser geeft snelle toegang tot WhatsApp en Telegram

Internetbrowser Opera is volledig vernieuwd. De nieuwe browser is geïnspireerd op conceptbrowser Neon met een fris nieuw uiterlijk en bevat standaard populaire berichtendiensten zoals WhatsApp, Facebook Messenger en Telegram.
Michel Lusthof -

Reacties: 6 reacties

  1. Ziet er gaaf uit, ga ik eens proberen.

    Maar waarmee verdient dit bedrijf zijn geld als het gratis te downloaden is?

  2. @jurjen: vroeg ik me dus ook al af.

  3. Ik gebruik, als sinds de release, een kopietje van Opera Neon. Ik ben gewoon helemaal verliefd op die browser! Meer dan 25 “Tabs” open staan en gaan als een raket.
    Ik vraag me af of deze nog verder ontwikkeld zal worden en of er extensions mogelijk worden. Zou me echt happy maken!!

    Deze nieuwe versie van Opera ziet er wel gaaf uit, maar nu ik de “knoppen-balk” van Neon gewend ben, vind ik die bovenliggende tabs eigenlijk maar niks.

  4. Origineel geplaatst door jurjen
    Ziet er gaaf uit, ga ik eens proberen.
    Maar waarmee verdient dit bedrijf zijn geld als het gratis te downloaden is?

    Webbrowsers als Opera en Firefox verdienen geld via donaties, maar ook dankzij zoekmachines. Google betaalt Firefox bijvoorbeeld miljoenen om Google als standaard zoekmachine in te stellen op Firefox. En volgens mij krijgt Firefox zelfs een klein bedrag voor elke Google-zoekopdracht die via de Firefox-browserbalk wordt uitgevoerd, maar correct me if I’m wrong.

  5. Hoe zou de snelheid van deze browser zijn ten opzichte van safari op de Mac, iemand al benchmark resultaten voorbij zien komen?

  6. Voor de mensen die deze browser ook op de iphone of ipad willen deze heet dan Opera Mini. Ben er erg over te spreken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.