Reacties voor: Opera Neon voor de Mac geeft een blik op de internetbrowser van de toekomst

Opera Neon is een conceptuele browser met heel veel animaties en leuke effecten. Opera Neon is gratis te downloaden voor de Mac, maar wordt dit echt de browser van de toekomst?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Wat een superbrowser. 🙂
    Snel, simpel en prachtig vormgegeven. Een aanrader!

  2. Mooie browser inderdaad.
    Hebben jullie ook als je iets intypt in de Search balk en drukt op enter dat er niks gebeurd en je search woord verdwijnt.

  3. Prachtig! Maar met zoeken inderdaad een crash!!

  4. Welke brouwser gebruikt een echte “poweruser” dan wel?

  5. Doet me een beetje denken aan Vivaldi (browser)

  6. Er is een mooie, vrij nieuwe zoekmachine: Qwant. Hierbij wordt, anders dan bij Google, je privacy gewaarborgd. Ik weet niet of het bij Opera kan. Qwant is van origine Frans, maar is door de EU gesubsidieerd geweest en nu heeft Axel-Springer er ook een aandeel in genomen. Het handige van Qwant is, dat sociale media gescheiden zijn van de rest van zoekresultaten. In één oogopslag zie je ook de nieuwste tweets over het onderwerp dat je zoekt. Qwant is niet gebaseerd op ranking door adverteerders, doet niet aan tracking. Er is ook Qwant Junior, voor kinderen. Wij hebben deze zoekmachine op al onze apparaten geïnstalleerd en het bevalt zeer goed. Downloaden: Qwant.com

  7. Alleen zo jammer dat Opera overgenomen is door een stel Chinezen die, gok ik, geïnteresseerd met je meekijken naar oa je zoekresultaten. Nu doet Google niet anders dus of het nu veel erger is dat een stel Chinezen of geldwolven uit de USA meekijken weet ik nog niet helemaal. Op zich jammer want de VPN van opera is bijvoorbeeld ook helemaal gratis zonder datalimiet en werkt prima.

  8. Hoe krijg ik de browser Opera Neon geinstalleerd op mijn iMac?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.