Reacties voor: Opera-browser voor iPhone nog steeds mogelijk

Opera is nog steeds van plan om een browser voor de iPhone te maken, maar dan moet Apple wel de voorwaarden in de iPhone SDK aanpassen. Alternatieve browsers zijn op dit moment nog steeds niet toegestaan.
Lees het complete artikel → Opera-browser voor iPhone nog steeds mogelijk
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Hoe weet Opera dat er enkel Webkitbrowsers worden toegestaan? Heeft er al iemand een andere browser bij Apple ingediend dan?

    Het zou me niets verbazen als we over een paar dagen weer een ontkenning van Opera krijgen, zoals deze een tijd geleden: https://www.iculture.nl/19638/opera-mini-toch-niet-door-apple-afgewezen/

    Verder goeie browser, ik gebruik de alpha van Opera 10 vaker en vaker, maar ze roepen hiermee niet echt veel sympathie bij me op.

  2. heb ik wel nodig met dat trage grps hier 😛 ik hoop echt dat het snel komt.

  3. Ik vind het nog steeds erg raar van Apple. Safari staat stadaard op de iPhone en is dus gratis. Als ze andere browsers toe laten is dat toch gwn een win-win situatie. Wij krijgen de keuze uit meer browsers en hun verdienen er geld mee.

  4. Je gebruikt die alpha op de iPhone? Of is dat een pc variant?

    Origineel geplaatst door Justin
    Hoe weet Opera dat er enkel Webkitbrowsers worden toegestaan? Heeft er al iemand een andere browser bij Apple ingediend dan?Het zou me niets verbazen als we over een paar dagen weer een ontkenning van Opera krijgen, zoals deze een tijd geleden: https://www.iculture.nl/19638/opera-mini-toch-niet-door-apple-afgewezen/Verder goeie browser, ik gebruik de alpha van Opera 10 vaker en vaker, maar ze roepen hiermee niet echt veel sympathie bij me op.

  5. De Macvariant.

  6. Eigenlijk te gek voor woorden… Microsoft krijgt aanklacht na aanklacht voor het standaard mee leveren van bepaalde software waardoor andere ontwikkelaars geen kans krijgen.

    Hoe dan ook, Je kan er in ieder geval nog voor kiezen om iets anders te instaleren… Big Brother Apple weigert gewoon concurrerende software toe te laten…

    Kom d’r maar in Nelie!

  7. Origineel geplaatst door Justin
    Verder goeie browser, ik gebruik de alpha van Opera 10 vaker en vaker, maar ze roepen hiermee niet echt veel sympathie bij me op.

    Waar heb je het over? Het is toch algemene kennis dat Apple geen alternatieve browsers die niet op webkit zijn gebaseerd toelaat door middel van beperkingen in de SDK? Het enige dat jouw gelinkte artikel beweert is dat Opera nooit hun browser hebben aangeboden in de AppStore–waarom kostbare ontwikkeltijd steken in het ontwikkelen ervan als je weet dat het toch niet door het proces heenkomt?

  8. Wie het nog snapt mag het zeggen
    (gerelateerde berichten:
    “Apple wil geen Opera Mini op de iPhone”
    ‘Opera Mini toch niet door Apple afgewezen’
    ‘Opera gaat browser ontwikkelen voor de iPhone’
    ‘Apple wilde eigenlijk Opera op de iPhone’)

    FUD rules !

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.