Reacties voor: OpenFeint en Urban Airship helpen ontwikkelaars bij push en microbetalingen

OpenFeint en Urban Airship helpen ontwikkelaars van iPhone-applicaties bij het implementeren van push notificaties en In App Purchases. En ng:moco is bezig om Plus+ uit te rollen, een sociale gamedienst waarmee je scores kunt vergelijken en met vrienden in contact blijft,
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Chill!
    Nu nog met BeeJive IM..
    Wanneer zou de Jailbreak komen?……….

  2. “Star Defense zorgt dat je vrienden kunt uitdagen voor een spelletje.”

    Wow, fantastisch. Mag het (blog)niveau wat omhoog?

  3. En wanneer komt tomtom eigenlijk. Dacht dat ze al klaar waren…..

  4. Origineel geplaatst door Nick
    gebruiken: niet alleen om extra kaartmateriaal aan te schaffen, maar ook voor extra navigatiestemmen. Toch zijn er ondertussen bedrijven die hun eigen systeem voor notificaties en microbetalingen aan het opzetten zijn. Eén ervan is OpenFeint, gemaakt door de ontwikkelaars van de game Aurora Feint. Zij hebben een systeem ontwikkeld waarmee ze push notificaties en microtransac

    De jailbreak komt vandaag 🙂

  5. Laat TomTom eerst de software maar eens uitbrengen, daarna kunnen we kijken voor lollige stemmen….

  6. @Pete: Dat gaat denk ik niet zo heel lang meer duren. synq is al met een aantal kaarten te koop, verwacht dat de rest er snel achteraan komt.

  7. tomtom komt sowieso binnen een maand uit. zijn er al hele tijd mee bezig. ben benieuwt of de prijs een beetje aantrekkelijk is, hoop niet te duur. dan koop ik m zeker 🙂

  8. In de update van Flick Fishing zit ook In-app purchase. Voor € 0,79 koop je een extra visgebied, nieuwe vissen en een peer-to-peer game mode.

  9. @henkjan

    ik hoop dat het binnen een maand komt maar waar baseer je dat op of dat denk je gewoon.

    Dat tomtom maar eens met een datum komt.
    op de mainpage van tomtom.com is de iphone link sinds vandaag ook weg misschien dat dit tijdelijk is maar ik wil het eerst zien en dan ben ik nog erg benieuwd naar de prijs.

  10. Aan het begin van het bericht staat dat er nog geen app’s zijn met In App Purchases, en aan het eind van het bericht staat er een voorbeeld van een app met in app purchases, of vinden jullie een gameapp geen app?

  11. De app van MyOrder doet toch ook gewoon transacties in de App? Daar heb je geen nieuwe iPhone voor nodig. Volgens mij kun je daar binnenkort ook je New York pizza’s en bioscoopkaartjes kopen.

  12. Boycotten die in app purchases!

  13. Heb firmware 3.0 erop staan, maar merk nog niks van Push functie. Hoe wek ik dat tot leven of is dat afhankelijk van nieuwe updates vd Apps die ik heb?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.