Reacties voor: Open deur van de week: ‘Volgende iPhone in juni’

Een medewerker van de Arabische operator Etisalat heeft gezegd dat de volgende iPhone in juni komt. Big deal?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 38 reacties

  1. Komt er ook een nieuwe ipod touch

  2. Hopelijk heeft ie het bij het rechte eind!

  3. T zijn wel smeerlappen daar bij Apple; zon beetje elk jaar een nieuwe iPhone op de markt brengen en dus zorgen dat iedereen die weer wil. Gelukkig maar dat de producten zo fantastisch zijn ;).

  4. Origineel geplaatst door David
    T zijn wel smeerlappen daar bij Apple; zon beetje elk jaar een nieuwe iPhone op de markt brengen en dus zorgen dat iedereen die weer wil. Gelukkig maar dat de producten zo fantastisch zijn ;).

    Zou er een bedoeling achter zitten? ‘)

  5. dan is de 2g denk ik al weer saai voor de meeste(vind ik niet)

  6. Als je naar de productcyclus kijkt is dit inderdaad heel logisch.
    Allerlei sites zullen de komende maanden wel gaan roepen dat ze de eerste zijn met de ‘echte’ nieuwe iPhone, en gephotoshopte iPhone afbeeldingen zullen wederom de boventoon voeren.

    @David: Dat heet nou marketing ;).

  7. geef mij dan toch maar de 2g / allereerste iPhone
    ik ben er nog steeds tevreden van en zie niet in waarom ik naar een 3G zou gaan of een nieuwe als die er zou komen in Juni, totaal overbodig vind ik.

  8. Ik hoop het!
    Mn abbo loopt rond Juli af en ik ben mn eerste generatie iPhone wel beetje zat! (qua het trage internet en geen gps dan)
    Doe maar een nieuwe 😀

  9. Ik vind de traagheid van Vodafone bij mijn 2g nog best meevallen. Mis alleen de gps, maar zelfs dat is niet heel erg. Ik heb mijn abonnement gewoon met 1 jaar verlengd (doe ik deze week) en dan hoop ik dat tegen die tijd er een nieuwe iphone is.

  10. Jammer voor mij, ik zit nog vast tot September volgend jaar. Als ik er nu over nadenk is dat te ver weg… Misschien vind ik wel een manier.

  11. Ik zie hier net als ik veel tevreden mensen nog over de 2G. Gelukkig hoef ik pas volgend jaar over een nieuw abonnement te beslissen. 🙂

  12. Ik denk niet dat Apple de fout zal maken om in juni als met een derde generatie iPhones te komen. De meeste mensen zowel met AT&T ,T-Mobile en 02 zitten vast aan een abbo voor 2 jaar. Één, er is een minder groot afzetmarkt .Twee, mensen zullen drie keer nadenken voor het aanschaffen van een iPhone met een 2jarig abbo, omdat die jaar daarop er weer en nieuwe zal zijn. Dus al met al denk ik niet dat er ééntje zal komen.

  13. Aan iedereen die ooit heeft gezegd dat Apple smeerlappen zijn. Denk eens aan andere telefoon merken: die brengen zowat om de 2-weken een nieuwe telefoon uit.
    Dus als Apple om het jaar een nieuwe iPhone uit brengt moet je echt niet klagen; als je hem niet wilt koop je m toch niet.
    Om te zeggen dat het smeerlappen zijn vind ik dus een beetje raar!

  14. Origineel geplaatst door Kip
    Komt er ook een nieuwe ipod touch

    Nope, nieuwe iPod’s komen Altijd in September.

    @David:

    Je zegt het zelf al, nieuwe producten betekend dat je jaloers word. Maar das is gelukkig niet voor niks 😀 Dat is inderdaad marketing 😛

    @Yash:

    Opzich heb je gelijk, maar..Apple kan ( en heeft nog nooit ) stil zitten. Een betere camera bijvoorbeeld word voor de meeste, m.u.v mij, nu wel tijd.

  15. ik hoop dat die nog lang niet komt:P me 3g komt volgendeweek donderdag:P

  16. Dillema of aankomend weekend de 3g kopen of wachten tot juni mocht het gerucht waar zijn.

    Denk toch dat ik hem aankomend weekend ga halen de 3g. En dan over 2 jaar de nieuwte iPhone

  17. Apple is gewoon heel slim.
    Naar mijn idee komt in de nieuwe “iphone” de functies die we nu zo graag willen, zodat dat weer betekent dat de nieuwe iphone toch weer iets wordt wat mensen graag willen. Neem namelijk aan dat er anders weinig redenen zijn voor de nieuwe te kopen. uitzondering van het design natuurlijk.

  18. Alweer een nieuwe iPhone?
    Moet niet te gek worden…

    Straks krijgen we elke dag nog nieuwe iPhones!

  19. Heb me 3G nog maar net een half jaar.. Was toch wel van plan om er wat langer mee te doen.. Voorlopig nog geen nieuwe voor mij;)

  20. Origineel geplaatst door David
    T zijn wel smeerlappen daar bij Apple; zon beetje elk jaar een nieuwe iPhone op de markt brengen en dus zorgen dat iedereen die weer wil. Gelukkig maar dat de producten zo fantastisch zijn ;).

    waarom?
    samsung en nokia enz lanceren iedere maand wel een nieuw ‘top’ toestel
    dus 1x per jaar een nieuwe iPhone vind ik heel weinig

  21. Wie koopt nou in deze tijd een 3g, als ik het zou zijn zou ik nog wachten tot juni om een beetje up to date te zijn.
    Als en nieuwe iphone in juni komt heb ik mn 3g een jaar, en dat vind ik al te weinig, dus als mensen nu eentje halen hebben ze het alleen 3 – 4 maanden un juli, ik zou dan echt balen…

    als ik geld heb voor het laatste model toyota bv, koop ik niet dezelfde model van de vorige jaar toch..

  22. Prachtig! Jullie (iphoneclub.nl) noemen het feit dat er een nieuwe iPhone in juni komt geen nieuws.. Het nieuws is dus kennelijk dat een andere site het wel nieuws vindt.. Dit bericht kom je vervolgens op alle iphone sites tegen.. Op die manier kunnen we de nieuwsberichten wel blijven verzinnen natuurlijk. Als iPhoneclub.nl nu even een bericht schrijft over dat de iphone een touchscreen heeft dan kan de rest van de iphone sites daar weer aandacht aan besteden 😉

  23. Juni 2010 kan ik weer een nieuwe uitzoeken.
    All iets bekend over de iPhone die dan uitkomt?

    😉

  24. @Yash, de nieuwe iphone die waarschijnlijk rond juni komt is dan meer bedoeld voor mensen met een 2g;)
    in 2010 kom dan weer een nieuwe die is bedoel voor mense met een 3G…
    slim toch? maarja, who knows… apple is niet zooo voorspelbaar

  25. Hmmm… Nog twee jaar te gaan met mn 3g… Dus juni 2011 pak ik een mooie 5g! (telling slaat nergens op, weet ik)

  26. Ik heb me belgische iphone 3g nu sinds de release maar ben er nog steeds enorm blij mee.

    Mijn Vodafone abbo loopt in mei af en zal ik dan ook zeker proberen te verlengen met een simlockvrije iphone nieuw model. (zoals dat nu kan bij webshops)
    Kan me niet voorstellen dat hij schrikbarend verneiuwd zal worden, maar gewoon een frisse update zoals de 2g>3g

    Juni2009 zijn er een hoop AT&T mensen die hun iphone1 2jaar hebben en dus weer kunnen verlengen. Denk dat er dan wel weer een grote markt voor is. zeker daar.

  27. Hier hetzelfde, moet nog wachten tot juni 2010, misschien zijn Apple en T-Mobile zo lief om ons trouwe iphone gebruikers de kans geven om onze oude toestellen in te ruilen voor een nieuwe? (A) *droomt weg*

  28. Is de 3G eindelijk unlocked, komen ze weer met een nieuwe iPhone. Slimme jongens daar in Cupertino:p!

  29. Ik vindt dit een goed punt. Hopelijk zijn ze bij Apple ook zo slim…

  30. Tsjah hopelijk niet bij t-mobile dan laat ik gelijk mijn abbonement opzeggen (vanwege geen 3g bereik thuis)
    en dan haal ik mooi de nieuwe

  31. Ik verwacht dat Apple ALS ze een nieuwe iPhone lanceren, kleine verbeteringen uitvoeren. Een betere camera? Betere GPS, betere batterij, iets snellere processor, waardoor 1 programma in de achtergrond kan werken.
    Daarnaast zal er waarschijnlijk een ECHT grote update zijn, om de nieuwe klanten te lokken, maar ze blijven ondersteuning geven voor de oudere klanten.

    Dan over een jaar of 2 komt een echt nieuwe iPhone met allemaal superleuke nieuwe spannende functies.

  32. Als hij komt,is die van mij al legaal en gratis sim-lock vrij,die kan dan mooi in de verkoop,en dan de nieuwe uit belgie halen,gewoon met mijn oude abonnement….het leven is soms zo simpel. 🙂

  33. Origineel geplaatst door Bjorn
    Prachtig! Jullie (iphoneclub.nl) noemen het feit dat er een nieuwe iPhone in juni komt geen nieuws.. Het nieuws is dus kennelijk dat een andere site het wel nieuws vindt.. Dit bericht kom je vervolgens op alle iphone sites tegen.. Op die manier kunnen we de nieuwsberichten wel blijven verzinnen natuurlijk. Als iPhoneclub.nl nu even een bericht schrijft over dat de iphone een touchscreen heeft dan kan de rest van de iphone sites daar weer aandacht aan besteden

    Wat klets je nou? 😛
    Ik snap best dat iPhoneclub.nl dit geen nieuws vind: Het is geen zekerheid, maar als er een nieuwe komt, komt-ie in juni… Das meer algemene kennis, geen nieuws!

  34. Origineel geplaatst door David
    T zijn wel smeerlappen daar bij Apple; zon beetje elk jaar een nieuwe iPhone op de markt brengen en dus zorgen dat iedereen die weer wil. Gelukkig maar dat de producten zo fantastisch zijn ;).

    Waarom smeerlappen? Waarom een conclusie trekken om een gerucht? Volgens mij heb jij last van een minachting alter ego, want vervolgens probeer je je eerste 2 zinnen weer goed te praten door te zeggen dat het eigenlijk wel hele mooie producten zijn. Als je niks van commerciële economie begrijpt zeg dan niks..

  35. Ik vraag me af of het een slimme zet zou zijn van Apple om in juni weer een nieuwe iPhone te lanceren. Iedereen die nu een iPhone heeft gekocht zit er in NL 2 jaar aan vast ik weet niet hoe het in andere landen is maar volgens mij in de meesten wel. Wat bereik je er dan mee als je met een nieuwe iPhone komt terwijl de markt verzadigd is? Het kost een hoop geld voor Apple en ze verdienen er veel minder mee. Het is dus logische dat ze om de twee jaar een iPhone uitbrengen

  36. @Monsta: misschien bedoelt David het wel sarcastisch? 😉

    Tja, in geschreven tekst kun je moeilijk intonatie lezen…

  37. Deze nieuwe Iphone wordt standaard voorzien van flash. Een update voor de 3g wordt niet verwacht

  38. Ik heb dat 3G niet eens aan staan.
    Wel mooi dat er nu dan zeker een arabisch toetsenbord komt. Da’s handig voor mijn studie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.