Reacties voor: Opdruk van gitzwarte iPhone 7 laat los bij strakke skins

Als je een strakke skin op je gitzwarte iPhone 7 plakt, blijkt het opschrift op de achterkant los te laten. Is de lijm te sterk of is Apple's opschrift niet zo waterbestendig?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Alles kan kapot…..

  2. Wat is dit precies? En waar verkrijgbaar? Klinkt ideaal

  3. Google, ‘iphone skins’ en je hebt meteen een eerste resultaat in Nederland.

  4. Even voor de duidelijkheid:

    Het is nog onduidelijk of het opschrift eraf gaat omdat de lijm van de skins te agressief is, of omdat Apple’s opschrift niet vochtbestendig is.

    Bij de matzwarte en lichter gekleurde iPhone 7’s blijkt het probleem zich niet voor te doen

    Dus het ligt aan de opdruk op het bewerkte alu duidelijk toch?

  5. Nou zo ideaal is het dus niet. Zal wel net zoiets zijn als screensaver maar dan voor je hele iPhone.
    Als mijn jet black iPhone 7 Plus óóit nog ‘s arriveert…(ik zat in de ‘eerste batch’ maar aanstaande vrijdag wacht ik al 7 weken..) dan heb ik een 100% doorzichtig gelhoesje klaarliggen. Bevalt me prima. Je ziet het bijna niet. Beschermt goed en je hebt een veel betere grip.

  6. @Macaanzee: Ik heb nu sinds 2 weken mijn gitzwarte 7 plus. Ik heb de eerste week ook een doorzichtig gelhoesje gebruikt maar door stof en beweging van het hoesje heb ik toch al lichte sporen op de achterkant (vooral langs de randen), nu dus toch maar weer een origineel lederen Apple hoesje met microfiber binnenkant ter bescherming..

  7. Klinkt echt heel mooi zo een skin voor je iPhone. Helaas verkoop ik mijn iPhone altijd door na twee jaar en wil ik dus wel dat deze opdruk er nog opstaat. Voor als mijn gitzwarte iPhone 7 nog ooit binnenkomt heb ik al een prachtige lederen case van Apple klaarliggen.

  8. Ik zou best wel eens een artikel willen zien met foto’s van gebruikers die een jet black iphone hebben.

    Ik had hem zelf ook besteld via de apple website, maar uiteindelijk zag ik de eerste youtube video dat hij al krast door een tandenstokertje.. toen maar geannuleerd (bizarre levertijd van een maand) en nog dezelfde dag een matte iphone gehaald in Den Haag. (Raar dat het zo kan overigens)

  9. Ben benieuwd of dit ook zo is met skins van Dbrand

  10. Blij met mat zwart. Geen hoesje en geen krassen, wel een porno flap, ideaal😂😁

  11. Hahaha dat is toch juist handig? Ziet je iPhone er nog cleaner uit 🙂

  12. Ik dacht altijd dat de tekst middels een laser werd aangebracht? Misschien dat dit bij de gitzwarte versie anders is en gewoon met verf erop gespoten is. Vandaar misschien ook het verschil met de matte versie?

  13. @Richard: Dat is inderdaad wel heftig als je gitzwarte iPhone zelfs met een gelhoesje na 1 week al gebruikssporen vertoond.. Ik heb bij mijn zilverwitte iPhone 6 Plus twee jaar lang een gelhoesje gebruikt. Er zit soms wel wat stof onder, maar geen enkele beschadiging. Het zit trouwens wel behoorlijk strak. Ik hoop niet dat ik spijt krijg van mijn glimmend zwarte… ik denk soms: ‘had ik maar matzwart besteld. (Ik wacht trouwens niet 7 weken nu, maar bijna zes. Toch: veel te lang! Maar ik heb gezien dat ook in Amerika er wachttijden van minstens 5 weken zijn voor de jet black.

    Leren hoesje van Apple is mij twee jaar geleden heel slecht bevallen. Ik had heel licht rose. Hoesje van 60 euro. De verflaag was er na een maand al af, het hoesje werd vies donker langs alle randen en was niet meer om aan te zien. Toen gelhoesje gekocht en dat is prima bevallen. Een goed gelhoesje is er al voor 10 euro.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.