Reacties voor: Een opbergetui voor je Apple Watch-bandjes

Heb je zoveel Apple Watch-bandjes dat je het overzicht kwijtraakt? In dit lederen etui kun je 10 bandjes opbergen. Handig voor de duurdere modellen.
Lees het complete artikel → Een opbergetui voor je Apple Watch-bandjes

Reacties: 9 reacties

  1. Ik vind het er niet mooi uitzien.

  2. 10 bandjes? Beetje grote doos dan voor die 3 die ik er heb hahah

  3. Ik heb dit doosje al érg lang op het oog, waarom ik hem nog niet gekocht heb? Hij shipt niet naar Nederland. Als er iemand is die dit doosje in Nederland heeft koop ik er heel graag een over!!

  4. Origineel geplaatst door Jelle
    Ik heb dit doosje al érg lang op het oog, waarom ik hem nog niet gekocht heb? Hij shipt niet naar Nederland. Als er iemand is die dit doosje in Nederland heeft koop ik er heel graag een over!!

    Je kan hem gewoon via Amazon bestellen en via een MyUS account doorsturen naar Nederland. Ik heb ook geprobeerd via Tech Swiss naar Nederland te sturen maar dat doen ze helaas ook niet.

  5. volgens mij is dit een universele map voor allerlei bandjes… wel handig natuurlijk maar waarschijnlijk een beetje lomp om mee te nemen. ik heb een luxe houten versie voor 4 bandjes, die mijn apple watch oplaadt plus optionele lederen hoes om het mee te nemen en bandjes op te verwisselen zodat ze niet beschadigen.

  6. @Maxx: Max, heb ik ook naar gekeken, maar het doosje is 35 euro en de doorstuurkosten zijn dan iets van 40 euro, dat vindt ik een beetje zonde. Mochten mensen het ergens voor minder weten houdt ik mij zeker aanbevolen!!

  7. Dank voor de knutseltip! Dit ga ik dus maken en gebruiken totdat er een bedrijfje is dat een doosje maakt met een normale prijs van pakweg max 10,- €.

  8. Super lelijk zeg, hilarisch gewoon!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.