Reacties voor: Ook Geohot heeft volledige toegang tot de iPad [jailbreak]

George Hotz (Geohot) heeft op zijn blog een aantal keys gepubliceerd waaruit blijkt dat hij volledige toegang tot zijn iPad heeft. Een jailbreak voor de iPad op korte termijn behoort tot de mogelijkheden.
Paul Pols -

Reacties: 16 reacties

  1. Snap nu waar de blogpost van Geohot over gaat. Fijn artikel!

  2. Ik hoop dat die jaibreak er over een week al is, want ik wil m’n iPod touch weer eens gaan jailbreaken.

  3. Pleeeeeeeeaaaaaaaaasssssseeeeeeeee….
    Ik heb over een week of zo mijn nieuwe 3Gs binnen en ik zou toch wel heel erg graag de Jailbreak werkend hebben tegen die tijd.

  4. zal apple wat doen aan de beveiliging tegen hackers in OS4?

    aan de andere kant hebben ze wel veel inspiratie kunnen halen uit de jailbrake scene voor hun OS4

  5. Wat was de releasedatum voor de ipad3g?

  6. Origineel geplaatst door 4saus
    zal apple wat doen aan de beveiliging tegen hackers in OS4?aan de andere kant hebben ze wel veel inspiratie kunnen halen uit de jailbrake scene voor hun OS4

    Waarom zou je uberhaupt willen jailbreaken in OS4.0? Het laat bijna alles toe wat men wil. Misschien nog flash, maar dat is eigenlijk ook overbodig omdat het te veel ruimte in neemt.

  7. Origineel geplaatst door JMO
    Origineel geplaatst door 4sauszal apple wat doen aan de beveiliging tegen hackers in OS4?aan de andere kant hebben ze wel veel inspiratie kunnen halen uit de jailbrake scene voor hun OS4Waarom zou je uberhaupt willen jailbreaken in OS4.0? Het laat bijna alles toe wat men wil. Misschien nog flash, maar dat is eigenlijk ook overbodig omdat het te veel ruimte in neemt.

    iPad wifi + gejailbreakte iPhone met MyWi?

  8. Origineel geplaatst door JMO
    Waarom zou je uberhaupt willen jailbreaken in OS4.0? Het laat bijna alles toe wat men wil. Misschien nog flash, maar dat is eigenlijk ook overbodig omdat het te veel ruimte in neemt.

    Misschien zou je willen jailbreaken, zodat je ook multitasking hebt wanneer je een iPhone 3G of lager, of misschien zelfs een iPad hebt? Of misschien omdat je de implementatie van ProSwitcher beter vind dan die van Apple? (Dat is tenslotte echte multitasking) Ik doe 3-4 dagen met een volle accu lading, door processen van Apple die standaard en voor mij onnodig op de achtergrond draaien uit te zetten. (Dat zal ook niet lukken met de Apple implementatie). Daarnaast is het misschien leuk om de in-OS advertenties uit te zetten? Want persoonlijk hou ik niet zo van reclame.

    Er zal een groot deel van de nieuwe features niet beschikbaar worden voor andere toestellen dan de 3Gs. Alleen al omdat er binnen afzienbare tijd een nieuwe iPhone komt. Op deze manier houden ze je nog wel even warm en kunnen ze snel hun laatste restantjes 3Gs toestellen kwijt. De marketingboys bij Apple hebben hun huiswerk goed gedaan.

    Anyway; voor mij meer nadelen dan voordelen. Een mooi moment om mijn legaal simlock-vrije 3G van de hand te doen en eens aan een Android toestel te beginnen.

  9. Origineel geplaatst door Arjan
    Origineel geplaatst door JMOWaarom zou je uberhaupt willen jailbreaken in OS4.0? Het laat bijna alles toe wat men wil. Misschien nog flash, maar dat is eigenlijk ook overbodig omdat het te veel ruimte in neemt.Misschien zou je willen jailbreaken, zodat je ook multitasking hebt wanneer je een iPhone 3G of lager, of misschien zelfs een iPad hebt? Of misschien omdat je de implementatie van ProSwitcher beter vind dan die van Apple? (Dat is tenslotte echte multitasking) Ik doe 3-4 dagen met een volle accu lading, door processen van Apple die standaard en voor mij onnodig op de achtergrond draaien uit te zetten. (Dat zal ook niet lukken met de Apple implementatie). Daarnaast is het misschien leuk om de in-OS advertenties uit te zetten? Want persoonlijk hou ik niet zo van reclame.Er zal een groot deel van de nieuwe features niet beschikbaar worden voor andere toestellen dan de 3Gs. Alleen al omdat er binnen afzienbare tijd een nieuwe iPhone komt. Op deze manier houden ze je nog wel even warm en kunnen ze snel hun laatste restantjes 3Gs toestellen kwijt. De marketingboys bij Apple hebben hun huiswerk goed gedaan.Anyway; voor mij meer nadelen dan voordelen. Een mooi moment om mijn legaal simlock-vrije 3G van de hand te doen en eens aan een Android toestel te beginnen.

    Doei! Veel plezier!

    Ofwel: ik denk niet dat iemand erom zal malen als je dat zou doen. Veel succes met Apps die niet op jouw Android werken omdat het ‘toevallig’ eigenlijk voor een ander model is..

    Don’t get me wrong: ik vind Android ZEER interessant en zou er best een (bij) willen hebben, maar ook bij Android is het gras niet groen…

  10. Iemand die een Android toestel gaat proberen is toch niet erg? Kom op gasten, wij kunnen gewoon van OS4 gaan genieten en jailbreaken geeft voor mij een hoop extra’s.
    Er zullen vast weer nieuwe tweaks uitkomen en je kan andere themes installeren.
    Emulatoren en wie weet nog wel een ipadsync ;P

  11. iPad wifi + gejailbreakte iPhone met MyWi?

    Dat werkt overigens prima. 🙂

  12. Yess, als het strak werkt, gelijk jailbreak op mijn iPad!

  13. Origineel geplaatst door Flo
    @Arjan:
    Inderdaad, byebye.
    Wat kom je met die negativiteit doen bij iphoneclub.nl :S

    Gek hè, iemand die wat kritischer en realistischer naar Apple kijkt. Het grappige is dat hij ook nog gewoon gelijk heeft op veel punten.

    Apple-fanboys oké, maar fanboys die zonder ook maar enige relativiteit kijken, bahbah.

  14. heerlijk

    ik heb een 4.0 op mijn 3G laten zetten.
    ik kreeg een invite.

    op de 3G doet de achtergrond het niet. alleen die op je lock screen.

    multitasken doet het niet maar dat was al bekend.

    folders werkst geweldig

    ik merk geen gekke dingen nog.
    ik had veel meer bugs verwacht.

    wie weet kom ik ze later nog tegen.
    met mobile me ging het even stroef.
    duurde een uur voor alle content er weer op stond en dat ging onder 3.x binnen 5 minuten.

    ik zie het jailbraken steeds een stukje minder relevant worden. Maar overbodig is het nog zeker niet met 4.0.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.