Reacties voor: Onze iPad is er!

Vanochtend werd onze iPad bezorgd. Snel uitpakken dus, maar daarbij komt meteen de eerste domper: de batterij van de iPad is totaal leeg.
Lees het complete artikel → Onze iPad is er!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 165 reacties

  1. De mijne is ook net toegekomen… en de batterij was 91% vol…Na sync volledig 100%

  2. Proficiat! Kijk al uit naar de review! 🙂

  3. Gratz 😉 veel plezier ermee.

  4. kan je er ook je iphone oplader voor gebruiken ?

  5. is het niet mogelijk het verloop stukje van je iphone adapter op die van de ipad te zetten? dit werkt volgens mij ook bij een Mac Safe oplader…

    Proficiat!

  6. @laurent: Ja, maar even oppassen dat je niet zomaar in een willekeurige usb-poort van je computer steekt. Het moet wel een high-powered usb-poort zijn. Via het stopcontact is handiger & sneller.

  7. Hoeveel heeft dat nu allemaal gekost?

  8. Veel plezier ermee!

  9. Daar ben ik ook erg benieuwd naar – de beperkingen om met een NL account in Nederland een iPad te hebben. Volgende week komt een vriend van me uit de VS naar hier, maar ik twijfel juist om die reden om hem te vragen er één met te laten nemen.

  10. Ben heel benieuwd hoe het lezen van boeken op een zonnige dag in de tuin bevalt. Is het allemaal nog leesbaar?

  11. Ook binnen gekomen, maar ik zit nog op mun werk 🙁

  12. Heb er thuis twee liggen. Beetje jammer dat ik op m’n werk zit…

    Maar goed, morgen kan ik dat ding de hele dag op m’n werk weer gebruiken. De eerste iPad applicatie komt er aan!

  13. Congrats ennnuuh welcome to tha family 😉

  14. Ik ben jaloers. 🙂

  15. @Harold: Ik ben niet echt maatgevend, omdat ik de BTW ga aftrekken en omdat MyUS zo coulant was om geen verzendkosten van US naar NL te rekenen (waarschijnlijk omdat we net ons account daar net verhoogd hebben). Dus uiteindelijk geen cent extra: 599 dollar voor de 32GB iPad. Maar zoals gezegd: ik bof, zal niet voor iedereen gelden.

  16. De mijne is er ook inmiddels. Ga hem morgen halen. Heb em bij me bij MacHouse.

  17. @Gonny: De DHL man voor de deur? Op het pakket zit een sticker UPS…

    Zit ook te wachten tot mijn iPad binnen komt, ook via MyUs laten komen en verzonden via DHL.

  18. @Gonny: De mijne komt volgende week maar heb vast een vraag
    de stekker is natuurlijk niet de goede stekker.. maar kan ik gewoon een vakantieverloopstekker erop zetten? kortom is de adapter ook voor 220 geschikt?? of moet ik m’n veel te zware transvormer weer ergens uit de kast trekken?

  19. Ik kreeg vandaag de trackingmail van UPS. Mijn iPad is onderweg en word vrijdag (de 9e) bezorgd. Met dank aan Ellen den Otter van FromUS2EU. Bedankt voor jullie “aankoop tips”!!

  20. ik ben jaloers .. moet nog wachten tot eind mei … twijfel nog om de 32Gb met risico of de 16Gb zonder risico aan te kopen in de US :-/

  21. Origineel geplaatst door Berry Tomas
    Ik kreeg vandaag de trackingmail van UPS. Mijn iPad is onderweg en word vrijdag (de 9e) bezorgd. Met dank aan Ellen den Otter van FromUS2EU. Bedankt voor jullie “aankoop tips”!!

    Hoeveel heb je moeten betalen?

  22. Krijg je wanneer je je accoutn verhoogd bij MYUS ook ander adres? WAnt mijn order bij Apple werd na 2 weken gecanceld omdat het adres bekend stond als forwarding address.

    Of hebben jullie gewoon geluk gehad?

    Mij ipad is gelukkig nu ook onderweg op een andere manier 🙂 Morgen is het zover 😀

  23. @Erik: ik ook via die Ellen, ook vrijdag in de bus, voor een 32 gig wifi model heb ik 660 euro moeten dokken…

  24. Zo heb ik jullie maar moor verslagen. Fedex is dus een daggie sneller.

    Gister heel de avond zitten klooien en nog 50% te gaan. Eerste ervAringen zijn geweldig.

  25. Volgens mij kun je momenteel geen moment rustig gaan zitten lezen in de trein met je iPad. Dan wil iedereen hem zien voelen bekijken en er van alles vanaf weten…

  26. Verdorie ik wil er eigenlijk toch ook wel een hebben… zucht… Sterk zijn! Je hebt het niet nodig William!

  27. Whaaaaaa! Ik kan niet wachten tot vrijdag!! Dat komt omdat het toesten vanaf een locatie word verstuurd in NL. Daarmee bedoel ik dus: Apple stuurt naar locatie in Amerika -> Die sturen op hun beurt naar Nederland naar hun ‘bedrijf’ -> dat bedrijf stuut de iPad met TNT naar mij. Daarom geen verrassingen met inkomsten belasting en BTW enzo. Dat regelen hun allemaal en zit bij hun prijs in begrepen.

  28. Bij mij was de iPad 100% geladen toen ik em aandeed vanuit de verpakking.

  29. @Bram Willems:
    daarbij vraag ik mij (als student) af of er ook zo’n universeel laptopslot aan bevestigd kan worden?anders is ie tijdens je koffiepauze snel weg waarschijnlijk

  30. Wacht hier niemand op de 3g versie? Of vinden jullie het niet zo belangrijk die 3g en gps?

  31. Dat gaat wel heel moeilijk worden Gonny om objectief straks de iPad te beoordelen. Op flash, camera en multitasking na heb ik eigenlijk nog geen recensent ergens kritisch over gehoord. Succes en ik ben benieuwd!

  32. Ik heb de mijne vanochtend ook binnen gekregen! Hij ligt heerlijk in de hand, vooral voor ‘t surfen! super! Reageert lekker snel ook!

    Loop alleen ook tegen App Store problemen aan, dus als jullie het uit hebben gevonden let me know 🙂

  33. @William:

    Willam jou tijd komt nog. 😉

  34. Via http://www.cheapcargo.com kan je op een voordelige manier de iPad pakketjes naar Nederland laten bezorgen.

  35. Jah dat vraag ik mij ook af, ik zie wel een paar voordelen in de 3g versie, zo’n abonnementje kan ik altijd wel regelen via het werk of dualsim etc. Maar hierbij vraag ik mij wel af of er vroeg of laat toch een mogelijkheid komt om de iPad te koppelen met de iPhone, dan is het eigenlijk weer niet nodig, dus tja ….

    Origineel geplaatst door michal
    Wacht hier niemand op de 3g versie? Of vinden jullie het niet zo belangrijk die 3g en gps?

  36. Gonny, ben razend benieuwd naar jullie ervaringen. Laat het ons snel weten. De mijne (in Duitsland bestelde 3G versie) verwacht ik niet binnen 6 weken. Stiekem hoop ik dat jullie hem afkraken, want dan kan ik mijn geduld misschien beter verdragen 🙂

  37. @dannyy: Hoe heet dat bedrijf van jou?

  38. Als je je iPad wilt importeren vanuit de US kun je dat via onze website allemaal regelen. Stuur een mailtje naar info@cheapcargo.com en wij verzorgen de verzending voor je zonder dat je zelf je hoofd hoeft te breken!

  39. Origineel geplaatst door killingsjaakie
    Dat gaat wel heel moeilijk worden Gonny om objectief straks de iPad te beoordelen. Op flash, camera en multitasking na heb ik eigenlijk nog geen recensent ergens kritisch over gehoord. Succes en ik ben benieuwd!

    zie in de gebruikers filmpjes dat reageren op aanraken soms niet zo lekker gaat als bij de iPhone. Vraag me af wat de gebruikers hiervan merken/vinden

  40. @Gonny van der Zwaag:
    Hoe zit dat met het terugvragen van BTW? Als ik zeg dat de mijne voor m’n pa’s bedrijf is, kan ik dat dan ook doen? hoe gaat dat in zn werk?

  41. wanneer gaat het forum open? lijkt me net zo handig haha….

  42. Ik ben benieuwd hoe jullie dat met iTunes accounts doen? Want je wilt waarschijnlijk toch wel een US-account om ook boeken te kunnen gebruiken?

  43. @Flo:

    Moet je hem ook op de naam van je Pa bestellen.

  44. Apart, dat DHL UPS-barcodes gebruikt… 😉

  45. Origineel geplaatst door dannyy
    Whaaaaaa! Ik kan niet wachten tot vrijdag!! Dat komt omdat het toesten vanaf een locatie word verstuurd in NL. Daarmee bedoel ik dus: Apple stuurt naar locatie in Amerika -> Die sturen op hun beurt naar Nederland naar hun ‘bedrijf’ -> dat bedrijf stuut de iPad met TNT naar mij. Daarom geen verrassingen met inkomsten belasting en BTW enzo. Dat regelen hun allemaal en zit bij hun prijs in begrepen.

    Bij welk bedrijf heb je dat gedaan dan? Of welke site?

  46. Origineel geplaatst door Tom Bode
    @Gonny: De mijne komt volgende week maar heb vast een vraag de stekker is natuurlijk niet de goede stekker.. maar kan ik gewoon een vakantieverloopstekker erop zetten? kortom is de adapter ook voor 220 geschikt?? of moet ik m’n veel te zware transvormer weer ergens uit de kast trekken?

    Dat wordt toch een zware transformer. In Amerika gebruiken ze 110V en als je daar opeens 230V op zou zetten brandt die hoogste waarschijnlijk door.

  47. @Sander:
    of niet natuurlijk. Als je op je iPhone adapter kijkt zie je staan “input: 100-240v” wat betekend dat je de adapter in beide landen prima kan gebruiken. Het lijkt me dat de ipad adapter ook gewoon in Nl te gebruiken is met een simpel reisstekkertje

  48. Origineel geplaatst door Sander
    Origineel geplaatst door Tom Bode@Gonny: De mijne komt volgende week maar heb vast een vraag de stekker is natuurlijk niet de goede stekker.. maar kan ik gewoon een vakantieverloopstekker erop zetten? kortom is de adapter ook voor 220 geschikt?? of moet ik m’n veel te zware transvormer weer ergens uit de kast trekken?Dat wordt toch een zware transformer. In Amerika gebruiken ze 110V en als je daar opeens 230V op zou zetten brandt die hoogste waarschijnlijk door.

    je zou toch zeggen dat de stekkers van tegenwoordig 230 en 110 geschikt zijn :S

  49. Origineel geplaatst door dannyy
    Apple stuurt naar locatie in Amerika -> Die sturen op hun beurt naar Nederland naar hun ‘bedrijf’ -> dat bedrijf stuut de iPad met TNT naar mij. Daarom geen verrassingen met inkomsten belasting en BTW enzo. Dat regelen hun allemaal en zit bij hun prijs in begrepen.

    Wie mag dat dan wel zijn?

  50. Tip voor de stoomadapter. Schuif de US stekker los en schuif de stekker van je iPhone lader er omheen.

    En klaar, ik doe het hier ook en werkt goed. Voordeel is gelijk dat je iPhone of iPod ook een stuk sneller opgeladen is met deze iPad adapter.

  51. Heb er ook eentje:)
    Gewoon gekocht bij Dirk de Vocht in Waalre. Jonge gast die een bedrijf heeft in iPhones en nu ook iPads.

    Super service:)

  52. Bij mij was hij ook 100% geladen uit de doos. En nee je kan niet met een Nederlands Itunes Account op de App Store. Je moet een Amerikaanse account aanmaken, en een US (dus niet EU) giftcard toevoegen om betaalde dingen aan te kunnen schaffen. Gratis is geen probleem.

    De ABC player werkt niet (waar ik echt van baal) want wij wonen niet in de US (duh).

    Als er nog meer vragen zijn, vraag maar 🙂

  53. @Gonny (En overige verse iPad bezitters): Hebben jullie zelf al problemen ondervonden met WIFI?

  54. Ik heb me iPad sinds maandag
    Me batterij was 100 % vol en hij is nu woensdag nog
    Op 49 % wel al 10x aan de laptop gehangen voor sync
    Nl account werkt niet dus ff US account aangemaakt
    Adres via whitepages app op de iPhone gezocht en een bestaand email adres gebruikt . Alleen moet je wel opletten dat als je een nieuw emailaccount aanmaakt gmail of hotmail dat de verificatie mail van Apple lang kan duren
    Het beste kan je een email adres aanmaken met
    Voorbeeld : jenaamUS@gmail.com dat werkt sneller
    Ook als je geen creditcard heb moet je ff in de iTunes store
    Naar beneden scrollen rechts onderin flag van je land aanklikken en dan US selecteren dan naar de apps gaan
    Een gratis apps aanklikken om te downloaden en dan krijg je de melding aanmelden kies dan: maak nieuw account
    En vul dan alles in en bij creditcards kan je none kiezen
    Als je alles goed heb ingevuld zal je binnen 30 min een verificatie mail ontvangen en kun je aan de slag met je iPad .
    Suc6 en veel plezier tip download labyrint2 HD lite is erg leuk en gratis!!

  55. @Grimster
    Wat is er met de Wifi dan ?
    Werkt hier perfect geen problemen tot nu toe
    Volle verbinding beter dan met me iPhone

  56. @Robert waar haal je die US Giftcards vandaan en je moet dus betalen in dollars?

  57. Mijn iPad is er ook. 92 euro extra voor FedEx, au!

    En zonder US account kom je idd niet in de AppStore. Maar erger nog, apps reeds gekocht met mijn NL/BE accounts kan ik dus niet over zetten…. Grrr!

  58. Maar als je dus je iPad aan een US-account koppelt, kun je alleen zaken die via het US-account zijn gekocht op je iPad zetten, en niet alle apps en muziek die je al via je bestaande NL-account hebt gekocht?

  59. @Tom: ook niet als je beide stores machtigt op je computer ?

  60. Origineel geplaatst door Appelfreak
    Heb er ook eentje:)
    Gewoon gekocht bij Dirk de Vocht in Waalre. Jonge gast die een bedrijf heeft in iPhones en nu ook iPads.Super service:)

    op marktplaats zag ik hem staan en hij verkoopt ze voor bijna €900,-! (16gb) heb jij dat er ook voor betaald?

  61. @Hans ik zou het niet weten nog niet geprobeerd
    Us apps werken verder prima

  62. Schandalig wat sommigen er voor vragen, inkoopprijs $599 + tax verkoopprijs €900 – is maar wat de zot er wil voor geven …

  63. @Remon:

    Hallo,

    Ja klopt. Maar hij vraagt 755,- ex btw. De btw moet hij ook gewoon afdragen hé. Dat is hij gewoon verplicht, jammer dat een aantal mensen dat dan niet doen.

    Maar hij verkoop ter veel heb ik gehoord, maar ook iPhones en bij hem kun je 1jaar lang aanklopen voor de garantie.

    Dus…. succes er mee met het zoeken

  64. @William:

    En de btw dan? 755 vraagt hij he das geen 900!

  65. Waar haal je die US Giftcards vandaan en je moet dus betalen in dollars voor Apps? Zijn de Apps dan ook allemaal in het Engels?

  66. Heb er 550 voor betaald voor de 16gb mooie prijs dacht ik zo

  67. Je hebt dan toch de Amerikaanse App Store, kun je daarin dan wel al iBooks kopen?

  68. Ibooks app is gratis staat standaard al winey de poeh in

  69. In het Engels? Of heb je als je de iPad in het Nederlands instelt automatisch de Nederlandse iBooks en Apps?

  70. @William: @Tom K: @Mitch:
    123usaimport. Je had er dan wel vroeg bij moeten zijn aangezien ze nu al de levering van 12 april pas weer kunnen leveren.

  71. Ja in het Engels
    Me iPad staat standaard op NL maar dit maakt niks uit
    Heb nog geen NL ibooks app gezien

  72. Staat zowel de Nederlandse als de Amerikaanse App Store erop dan? 😮

  73. @Hank:

    @Hank,
    Hoe maak je nu zo’n US account aan?
    Als ik dat probeer te doen, wordt er om een Nederlands adres gevraagd, en wordt daar ook op gecontroleerd. Hoe kan ik dan een Amerikaans adres invullen?
    Hoe moet je vervolgens betalingen doen als je geen credit Cardiff opgegeven hebt?

  74. Op 3 april iPad gekocht in Phoenix. De eerste indruk: cool met hoofdletter C.

    iPad applicaties voor het grootste deel te koop in US store. Geen probleem om een nieuwe account te openen. Let op dat je US gift cards gebruikt.

    Apps gekocht in NL store werken ook gewoon, je moet alleen even switschen naar je NL account voor upgrades.

    Iwork apps werken geweldig.

    Ibooks alleen in het engels natuurlijk.

    IPhone adapter werkt niet op iPad. Andersom wel dus gewoon stekker wisselen. Scheelt weer een verloopstekker.

    Geen wifi problemen

    Scherm geweldig.

    Typen geen enkel probleem.

  75. Maar, hoe zit het met de garantie.. heb je wel garantie op de IPAD als je hem uit Amerika laat komen.. of moet je hem dan gaan opsturen naar Amerika als deze kapot is.

  76. @H v/d Berg
    Scrol ff ongeveer 20 Posts omhoog daar heb ik het
    Beschreven ook hoe je zonder gift Card of creditcard een account kan maken suc6

  77. Origineel geplaatst door Mick
    @Robert waar haal je die US Giftcards vandaan en je moet dus betalen in dollars?

    @Mick Ik heb ze van http://itunes-express.web.officelive.com/

    Super snelle service, goeie email support. Ik had gevraagd of de kaarten op stock waren, dat waren ze en binnen 2 minuten na bestellen had ik een $50 kaart voor (omgerekend) 46 euro binnen.

    Er is nog een site: http://www.itunescode.nl/index2.php
    Zelf geen ervaring mee maar goed dingen over gelezen, daar kun je met ideal gewoon in euro’s betalen. In verhouding wel iets duurder denk ik maar goed. Let wel op dat je een US kaart besteld en geen EU 🙂

    En sommige apps zijn wel nederlands. Bv real racing HD was (tot mijn verbazing) helemaal in het nederlands. Maar bv. de hyves app kon ik ook gewoon installen.

  78. @ chris
    Garantie gaat via Apple maakt volgens mij geen moer uit
    Of de iPad hier of in de VS gekocht heb

  79. hij is er, en idd de app store werkt niet, alleen via itunes
    hij geeft aan dat hij in dit land niet werkt, Roy

  80. Komt nog wel als de iPad in nl verkrijbaar is

  81. ik heb mijn US ipad alweer door verkocht echt waardeloos dat je geen apps kan kopen in de appstore ik wacht wel op de europeesche versie en wil dan gelijk de wifi 64gb hebben zonder restricties

  82. @Eric: heb jij nog een goeie tip voor USA gift cards ? Op itunescode.nl zijn ze uitverkocht en via e-bay is zo’n gedoe met wachten totdat je verzending aankomt…

  83. je kan inderdaad de app store niet gebruiken op de ipad ook niet als je een amerikaanse account hebt het werkt niet
    je kan wel via een amerikaanse account apps installeren en syncen maar daar blijft het bij
    tot hiertoe geen prob met wifi op ipad

  84. Ok samenvattend… Let op lange zin…

    Is het nu wel of niet mogelijk, om op je computer in iTunes met je US account apps te downloaden, vervolgens in te loggen met je NL account en daar apps te downloaden om vervolgens je iPad eraan te hangen en dan zowel je met US account gekochte apps als die van je NL account te syncen???

    Het lijkt mij toch dat dit kan want je download ze naar je computer…. de sync op zichzelf is toch niet afhankelijk van je inlog account waarmee je de apps aanschaft?

    TEvens nogmaals de vraag wanneer het forum open gaat want dat lijkt mij zo langzaam aan (gezien het aantal verschillende reacties) wel zo overzichtelijk….

  85. @laurent: Kun je niet je click and buy aan je Amerikaanse account hangen?

  86. @iBerno: ik denk het niet, heb hier althans geen ervaring mee.
    Wel is er in de amerikaanse store nu betaling met paypal mogelijk. Geen idee of je dit ook vanuit nl of be kan..

  87. Zou er misschien een artikel geplaatst kunnen worden hoe ik op die manier een iPad kan bestellen ??

  88. Ik heb vorige week via paypal een US iTunes gift card besteld. Ik had de code binnen een half uur binnen. De eerste aankopen heb ik er inmiddels al mee betaald.

    Net overigens nog een keer een nieuwe bestelling voor een iPad geplaatst via een MYUS adres. Misschien lukt het me nu wel.

    Hieronder een paar adressen voor US iTunes giftcards:

    http://mikesay98.blogspot.com/
    http://itunes-giftcards.com/Home.html
    http://itunescodestore.com/

  89. Wij staan geen persoonlijke handel in iTunes Gift cards toe.

  90. Klopt, nou ja, tot de NL BE store werkt. Dan lijkt overzetten me geen enkel probleem.

    Echter wordt voor iPad applicaties meestal meer gevraagd dan voor de iPhone versies. Je zal dus weinig dubbele aankopen moeten doen.

    Een iPhone applicatie op de resolutie van de iPad is echt niet grappig.

    Origineel geplaatst door Hans
    Maar als je dus je iPad aan een US-account koppelt, kun je alleen zaken die via het US-account zijn gekocht op je iPad zetten, en niet alle apps en muziek die je al via je bestaande NL-account hebt gekocht?

  91. Ik lees van sommigen dat je geen Apps kan kopen uit de App Store van een Amerikaanse iPad?
    Wat heb je nodig om een Amerikaans iTunes Account te maken?

  92. Origineel geplaatst door iBerno
    Is het nu wel of niet mogelijk, om op je computer in iTunes met je US account apps te downloaden, vervolgens in te loggen met je NL account en daar apps te downloaden om vervolgens je iPad eraan te hangen en dan zowel je met US account gekochte apps als die van je NL account te syncen???

    Als je het forum leest had je uitgevonden dat dit gewoon werkt. Bij mij in ieder geval!!

  93. Origineel geplaatst door Mick
    Ik lees van sommigen dat je geen Apps kan kopen uit de App Store van een Amerikaanse iPad? Wat heb je nodig om een Amerikaans iTunes Account te maken?

    Lees nou gewoon ff, je kan b.v. een amerikaanse itunes gift card gebruiken.

  94. Om een einde te maken aan allerlei vragen

    je kunt met een us account ipad apps kopen en op je ipad gebruiken

    Daarnaast kun je iphone apps uit de nl store ook synchen

    alleen bij upgrades moet je wisselen van qccounts

  95. En hoe haal je Apps van een Amerikaanse iPad uit de Nederlandse App Store?

  96. Origineel geplaatst door iBerno
    Is het nu wel of niet mogelijk, om op je computer in iTunes met je US account apps te downloaden, vervolgens in te loggen met je NL account en daar apps te downloaden om vervolgens je iPad eraan te hangen en dan zowel je met US account gekochte apps als die van je NL account te syncen???.

    Werkt dit ook als je een Nederlands iTunes account hebt en daarmee apps downloadt, en dan je iPad ‘eraan hangen’ en the synchen?

  97. Origineel geplaatst door Mick
    Origineel geplaatst door iBernoIs het nu wel of niet mogelijk, om op je computer in iTunes met je US account apps te downloaden, vervolgens in te loggen met je NL account en daar apps te downloaden om vervolgens je iPad eraan te hangen en dan zowel je met US account gekochte apps als die van je NL account te syncen???.Werkt dit ook als je een Nederlands iTunes account hebt en daarmee apps downloadt, en dan je iPad ‘eraan hangen’ en the synchen?

    Ja dat werkt, alleen gooi je nu alles door elkaar waar door het niet meer werkt.

  98. Ehm, hoezo, als ik vragen mag?
    En waarvoor heb je een US Account nodig?

  99. Congratz Gonny!! Ben erg benieuwd naar de review…
    Hoop mijn iPad en de UPS man/ vrouw vrijdagochtend te mogen verwelkomen…

    Weet dat ik op de review moet wachten, maar toch alvast een vraag voor mijn beurt:
    Als je de USA stekker eraf schuift, kun je dan wel een originele Europese stekker van Apple erop schuiven (heb er nl nog een paar liggen). Op de foto’s lijkt het alsof deze verhouding anders is…

  100. niet alle reacties zijn even duidelijk (zeker niet als er al bijna 100 staan), geven een antwoord op specifieke vragen enz….

    dat veroorzaakt dat sommigen niet (goed) lezen of hun antwoord niet voldoende vinden… daarnaast leveren sommige reacties weer nieuwe vragen op enz…. daarom lijkt een forum mij een stuk handiger haha…

  101. @Mick downloadt met deetee, helemaal cool. Ongetwijfeld correct maar de eerste keer dat ik het zo zie 🙂

    Wacht hier niemand op de 3g versie? Of vinden jullie het niet zo belangrijk die 3g en gps?

    Je kan ook bijvoorbeeld, zoals ik dat doe, een MIFI 2352 gebruiken. Deze kan 5 apparaten van WIFI voorzien via mijn ene KPN mobiel internet sim.

    Het apparaat is enigszins prijzig maar ik hoef niet te switchen. Heb je nog geen los mobiel account dan kan je misschien beter wachten op een 3G versie.

  102. Iedereen die hem al heeft…. Gefeliciteerd.. Ik ben Jaloers

    ik hoop hem over een paar weken in Duitsland te laten halen……
    Maar niemand weet nog wanneer hij daar beschikbaar komt en wat het gat kosten.
    Andere optie is een budget ticket naar Londen maar daar weet ook niemand wanneer hij komt

  103. Origineel geplaatst door Hank
    Heb er 550 voor betaald voor de 16gb mooie prijs dacht ik zo

    Heb je een email adres? Ik zou je graag wat willen vragen.

  104. Vergat nog wat. Wat betreft GPS. Kan wel even zonder, we hebben onze vriend de 3GS toch ook nog.

    Ben een ZZP-er en moet voor volgend jaar weer genoeg aan aftrekposten creëren, dus dan de nieuwste iPad maar weer! LOL :-0

  105. Ik wil graag de iPad met 3G, dus ik wacht tot hij in Duitsland verkrijgbaar is. Maar ik wacht met moeite!

  106. Ja dat heb ik maar vraag het maar gewoon hier

  107. @Hank: Hoe heb je hem hier gekregen? Want volgens mij betalen de meester er rond de 600EUR voor.

  108. @Applefreedom:
    Inderdaad stom van me om niet alle reactie gelezen te hebben. Zag later dat Paul van Dijk al antwoord op mijn vraag gegeven heeft. Super! Scheelt weer…. zo’n stomme adapter op die design lader van Apple ziet er nl echt niet uit 😉 Thnx Paul.

  109. Jaaa connecties jongen !

  110. Nee hoor Apple en alle andere electronica bedrijven maken hun voedingen en adapters zo dat er zowel 110 en 22o door heen kan het is echter niet ingewikkeld of duur om dat te maken en zeker goedkoper dan twee soorten te moeten maken.@Sander:

  111. Marktplaats is ook hier voor je beste vriend suc6

  112. Hij is te koop voor 800 € wil denk ik toch een 64 gb halen
    Heb ff een paar HD filmpjes gedownload nou dat gaat hard dan 8 min clip 300 mb ! Weg, spelletje HD 70 mb !
    Wat zal een hele HD film wel niet in beslag nemen ?

  113. Hoe download ik de Amerikaanse App Store als ik de Nederlandse al heb?

  114. Oh laat maar, al gevonden.
    Maar ik zie geen aparte iPad Store?

  115. @Hank:
    😉 bezint eer ge begint…….

  116. @Hank
    2 of 3 GB.

  117. Als ik via mijn NL Account in de App Store op de computer Apps koop, en ik synch die naar een Amerikaanse iPad, werkt het dan gewoon?

  118. @Mick: ik heb zelf ook moeite om deze pagina nog bij te houden maar JA… dat werkt… (was hier reeds omschreven).

    Heb zojuist met zowel mijn NL als US account apps gedownload en blijven mooi in m’n Programma map staan.. dus straks prima te syncen met de iPad!

  119. Kan iemand me vertellen wat voor douane kosten erbij komen, want die je moet je zoals ik het begrepen heb aan de koerier betalen.
    Ik heb de 3G versie besteld ook bij ellen vandaar dat ik het vraag.

  120. @iBerno:
    Oké, thanks. Dus ik hang m’n iPad aan mijn computer, even de Nederlandse Apps syncen en daarna inloggen op de Amerikaanse en die syncen. Klinkt goed. :]

  121. @zonnetje:
    Er worden geen douanekosten doorberekend! Een iPad valt onder computerapparatuur en is dus vrijgesteld….

    Wel zul je 19% BTW over het aankoopbedrag incl. verzending moeten betalen. Dit wordt (gebruikelijk) achteraf gefactureerd door bv. UPS of FedEx…….

  122. @Mick: ik denk dat je niet eens met een andere account hoeft in te loggen… je logt met je US account in, prikt je iPad erin en dan sync je alle apps die je eerder hebt gedownload (dus met zowel je US als NL account) met je computer (iTunes)…. zoals ik het hier lees kun je met je NL account je Amerikaans iPad niet activeren namelijk… nadat je eenmalig hebt geactiveerd maakt het denk ik niet uit met welke account je bent ingelogd… Je kunt dus met een Russische account apps downloaden mocht je dat willen, je kunt zelfs die apps later sycnen tezamen met je andere apps… het syncen staat los van activeren en los van met welke account je bent ingelogd (voor zover ik het nu lees en zie)

  123. Ik zou zo graag willen weten wat de douane kosten zijn, ik heb er namelijk ook 1 bestelt.

  124. Ik heb me iPad geactiveerd met nl account daarna pas us account aangemaakt

  125. Ik heb hem vandaag ook besteld maar dan bij een bedrijf in NL. Weet niet of ik de naam mag noemen maar vooruit: ik zit met smart te wachten. Ben ook zo’m Gadget freak…mijn vriendin is minder blij met deze dure aanschaf…ach vakantiegeld komt eraan 🙂

  126. Ik kan met mijn NL account alleen in App Store NL betalen?
    En als ik een nieuw account aanmaak voor US, moet ik een Billing Address invoeren, met staat enzo… Dus dat kan niet? Hoe moet ik het doen?

  127. Oke geweldig, bedankt applefreedom, dus toch de moeite waard!

  128. @Sanderq:
    Dit l*l je! Heb je €799,- betaald voor een iPad 16 gb????
    Je had een aanzienlijk deel van je vakantiegeld kunnen besparen als je de iPadkoopgids geraadpleegd had…..
    Snap dat je vriendin niet blij is ;-(

  129. Ben benieuwd waar je hem besteld hebt!

  130. @Mick
    Scroll ff halverwege de site bij 15.18 uur leg ik dat uit

  131. @zonnetje:
    Graag gedaan! Sowieso is je aankoop via Ellen de moeite waard! Nog even wachten, maar dan heb je ook wat 😉

  132. shit ipad valt net uit eindelijk de batterij leeg
    en dat vanaf maandag middag tot nu best aardig
    dacht ik zo aah hij gaat net weer aan schrijf dit nu met me iPhone wat is dat scherm opeens klein zeg !

  133. Zo iPad doet weer schrijft een stuk beter
    Hij gaat wel een stuk sneller aan dan een lege iPhone dat duurt soms 10 min

  134. @Hank:
    Nog nooit iemand gezien die zo snel van z’n iPad af wil…
    Dan moet je toch wel gaan zakken met je prijs 😉
    En tja….every device with a battery does not has a life for ever!! http://www.stopcontact.nl 😉

  135. Hij hoeft niet weg maar voor de juiste prijs maak ik wel een uitzondering wat maakt het mij uit kan echt wel 2 dagen zonder

  136. Leuk al die manieren om zo’n ding te krijgen. Ik had het geluk lekker op zaterdagmorgen op Mich Ave. in Chicago de Apple store in te lopen. Meteen 4 voor de hele familie meegenomen.
    Effect voor mij persoonlijk: Vandaag is er bij mij weinig van werken gekomen.

  137. Ik heb gister op ebay voor het eerst $50 doller gift card gekocht voor de US appstore. Drukte op kopen, had betaald met Paypal en 10 min later een code in mijn mail. Die heb ik ingevoerd en het werkte perfect.. Nu nog wachten heel even wachten om mijn ipad.

  138. @keesJan:

    Ik sluit me bij jou aan. Via marktplaats is ook geen doen al die afzetters willen alleen maar maximale winst hebben met 100 euro zijn ze niet tevreden. Ik rij wel lekker naar Frankfurt of maak er een weekendje Londen van.

  139. Uit de doos 100% batterij. App Store vanaf de iPad werkt prima. Althans, werkte prima met mijn us account. Na het switchen naar mijn NL account kom ik niet meer in de App Store vanaf de iPad. App Store ongeldig vanuit dit land zegt hij steeds en ik krijg geen mogelijkheid om het account weer terug te veranderen. Weet iemand een oplossing hiervoor? Kan ik via instellingen uit de app store uitloggen ofzo?

    Wel een enorm machtig apparaat trouwens. Dit gaat heel groot worden. Groter dan de iPhone.

  140. ben hier al flink aan t downloaden met US account, veel HD (free) TV series (final of Lost) en much more….

  141. @Scott: wat gebeurd er als je bij instellingen je land in US veranderd??? Pakt hij dat?

  142. @Mezelf
    Probleem al opgelost, inderdaad vanuit instellingen opnieuw inloggen. Blijkbaar kunnen de NL apps alleen via sync op de iPad gezet worden.

  143. Ik heb het geluk gehad geen afzetter te treffen op marktplaats. Bleek een steward van de KLM te zijn die toevallig in San Francisco was op 3 april. Heb nu sinds dinsdag een 16 Gb in mijn bezit. Moest 600 eurtjes betalen, ik ben er blij mee…. Alleen koop ik misschien later nog wel een 64Gb.

    Heb alleen problemen met het vinden van een goede verkoper van iTunes gift cards op eBay. Iemand nog een goede tip??

  144. Ik kijk al uit naar je review…
    Veel plezier met je iPad en laat snel horen wat je ervaringen zijn.

  145. Mensen, het is wél mogelijk iPad apps uit de NL/BE appstore te halen! Enkel niet via de iPad, maar het gaat wel prima via de pc/mac.

    Ben er ook net 100 dollar later achter gekomen. 😛

  146. @Robert:
    Player werkt wel, maar je kan de ABC content niet zien, omdat je via een NL Internet provider bent aangelogd. Zelfde probleem ook als je in de USA bijv. NOS OS wou zien, kreeg je de mededeling dat dit alleen voor NL Providers beschikbaar was. Heeft te maken met uitzendrechten!!!!
    Oplossing is om een provider “verstopper” te gebruiken. Werkt prima voor mij.

  147. Origineel geplaatst door Happy Camper
    Oplossing is om een provider “verstopper” te gebruiken. Werkt prima voor mij.

    Please elaborate…

  148. Mijn Ipad is onderweg met UPS hangt heeft zojuist een vertrekscan gehad in Kentucky lol
    hopen dat ie er morgen zal gaan zijn zucht kan niet meer wachten!

    @Happy Camper : verklaar je eens nader dat is interessant 🙂

  149. Er bestaat zoiets als Hotspot Shield, zodat je Amerikaanse content hier kan bekijken (uitleg): http://tijdblogs.typepad.com/tzine/2008/01/bekijk-nu-al-de.html

    Het zou ook op je iPhone / iPad moeten werken.

  150. Origineel geplaatst door Snader
    Er bestaat zoiets als Hotspot Shield, zodat je Amerikaanse content hier kan bekijken (uitleg): http://tijdblogs.typepad.com/tzine/2008/01/bekijk-nu-al-de.htmlHet zou ook op je iPhone / iPad moeten werken.

    Dit heb ik dus van de week op mijn iPad geprobeerd voor de ABC app maar helaas werkt dit niet. Ik krijg geen verbinding met de VPN server. Het is dus even w88 totdat iemand hier een goede oplossing voor heeft.

  151. Onze iPad is gehaald uit San Francisco, we zijn er erg tevreden mee. We hebben een korte video gemaakt over de iPad en onze verwachtingen: http://bit.ly/dzBfT4

  152. UPS Er is een uitzondering opgetreden in verband met uw pakket.

    Heb ik dat weer, zal wel langer gaan duren denk ik.

    Iemand raad?

  153. Welke versie van de iPad heb je gekocht en voor hoeveel heb je hem in totaal aan huis gekregen?

    Origineel geplaatst door Berry Tomas
    Ik kreeg vandaag de trackingmail van UPS. Mijn iPad is onderweg en word vrijdag (de 9e) bezorgd. Met dank aan Ellen den Otter van FromUS2EU. Bedankt voor jullie “aankoop tips”!!

  154. Harald@

    Ik heb dezelfde status en heb UPS ff gebeld en schijnt normaal te zijn met importeren vanuit buiten Europa. Even geduld nog uhmmm ik kan amper wachten, maar verwacht de bezorging morgen.

  155. hoeveel heeft het nou bij elkaar gekost via deze manier?

  156. @Martijn:

    Werkt perfect hoor! Je moet alleen geen hotspotshield gebruiken maar gewoon een goede private vpn provider waarbij je een uniek IP adres krijgt. Gewoon even Googlen en je komt er een hoop tegen. 🙂

  157. is het mogelijk om een in de vs gekochte ipad hier te voorzien van een simkaart zodat je kunt internetten hier ?

  158. @Roy jazeker, maar niet de iPads die nu gekocht zijn, want die hebben nog geen 3G. Die is nog niet op de markt.

  159. @Hank:

    Hank, kun je me hiermee helpen? Ik heb sinds vandaag een iPad en zwaar teleurgetsled omdat App Store het niet doet. Ik wil heel graag iBooks lezen. Kun je me helpen om dit voor elkaar te krijgen? Er staat nu een NL versie op de iPad. Moet die er eerst af?

    Kun je ook eigen films/ibooks etc. importeren naar je ipad?

  160. Alles werkt prima. Het enige wat ik nu moet doen is switchen tussen een amerikaans nep account (makkelijk aan te makken met een iTunes gift card met PayPal in Amerika gekocht, zie onemorething.nl) en mijn originele account. De aankopen tv shows, films iPad games kopen prima in iTunes op mijn computer.

  161. Voor de AppStore is een VS account nodig:

    http://www.onemorething.nl/2010/04/binnen-5-minuten-kopen-in-de-us-itunes-store/

    Credit Card werkt het beste, voor PayPal willen ze me bellen.

  162. Origineel geplaatst door Michel
    Voor de AppStore is een VS account nodig:http://www.onemorething.nl/2010/04/binnen-5-minuten-kopen-in-de-us-itunes-store/Credit Card werkt het beste, voor PayPal willen ze me bellen.

    Ik heb de iPad 64 GB Wi-Fi en heb nu een US account aangemaakt met de gift card. Alles lukt nu prima. Er zijn heel veel FREE Apps verkrijgbaar. Ook de iBooks is FREE en de boeken die ik gedownload heb (epub) kun je dan via iTunes op je iPad plaatsen.

    Films heb ik ook al een beetje onder controle. Je moet eerst de films converteren naar mp4. Ik vind wel dat de kwaliteit minder word. En het geluid loopt niet 1 op 1 met de film.

    Weet iemand een beter programma waar je mee kunt converteren?

  163. MacTheRipper = DVD rippen
    http://www.qweas.com/downloads/audio/rippers-converters/overview-mac-the-ripper.html

    DVD naar MP4
    http://handbrake.fr/downloads.php

    Klein verlies in contrast = te verwaarlozen zonder 1 op 1 vergelijking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.