Reacties voor: Ontwikkelaars zien iOS 6 in app-logbestanden opduiken

In logbestanden van ontwikkelaars duikt iOS 6 steeds vaker op. Apple lijkt druk bezig om de nieuwe firmware te testen op toestellen. Eerder bleek al dat toestellen met iOS 6 bepaalde websites bezochten.

Reacties: 18 reacties

  1. Hopelijk ook verbeteringen in het multitasken en dergelijke. Ook het lockscreen mag wat mij betreft wat uitgebreid worden met meer informatie enzo. Wss gebeurt dat niet, maar we wachten af. 😉

  2. Nu Android met versie 4.0 echt volwassen is geworden moet Apple echt aan de bak in iOS6.0. De interface van de iPhone begint steeds meer te verouderen namelijk. Ben daarom ook zeer benieuwd wat het gaat worden.

  3. Ik verwacht inderdaad de apple kaart update en tevens de mods die jan-michael carte liet zien toen hij filmpjes poste van hoe hij vond dat ios nog beter uit de verf zou komen. Tevens hoop ik ook op een soort widget achtige opties zoals in dasboard x (cydia) en dat het dus niet alleen beperkt blijft in het berichtencentrum….

  4. Ik merk dat er steeds meer en meer functies en toepassingen komen die de batterij leegzuigen. Ik zou graag hier intelligentie willen zien om connectivity die niet nodig is (bijv. Wifi, Bluetooth) automatisch in- en uitgeschakeld wordt.

  5. Wishlist:
    – Laat m’n iPhone er een keer niet trager van worden
    – Zelfde of betere batterijduur
    – Notificatie Centrum uitbreidingen via App Store
    – Standaard browser instellen
    – Snelkoppelingen voor opties in instellingen (WiFi, Bluetooth)
    – Siri in het Nederlands
    – 3G uit, zodra m’n iPhone op standby staat
    !! Best dichtgetimmerde mobiele besturingssysteem blijven.

  6. @Frank van Manen: Als je laatste punt niet uitkomt, kun je jailbreaken en bijna alle andere punten zelf fixen 😛

  7. @Bubbly: Als je een gejailbreakte iPhone wil, zit je bijna altijd op een oud OS te draaien. Een oud OS betekent dat er nog bugs inzitten die ook kwaadwillende toegang geeft tot je iPhone. Vooral, omdat een iPhone al zo populair is, moet je net zo bewust hiermee zijn als het gebruiken van een Windows PC.

  8. @Frank van Manen: Integendeel. De jailbreak community komt geregeld zelfs weken dan wel maanden eerder met een patch dan Apple dat doet.

  9. Lockinfo functionality!!!
    It is a shame it is not existing functionality today.

  10. Ik wens eigen (lees: hardere) geluiden kunnen toepassen in het berichtencentrum. Je hoort er niets van als iemand je nu een bericht stuurt.

  11. Wat ik heel erg graag zou willen is een password optie voor app’s. Wanneer je een app wil openen dat je dan eerst een password moet invullen. Stel je heb leuke foto’s en die wil je niet delen met iemand die je toestel in handen heeft, dan moet die eerst een password invoeren voor die de foto’s ziet.

    Of welke app dan ook, ik heb ook een soort chat app, die mag van mij wel achter een password. Nu weet ik wel dat de eigenaar van de app dit kan inbouwen, maar dat doen ze niet allemaal. Dus als extra optie in de telefoon zou ik wel erg handig vinden 🙂

    Oh nee, heb niets te verbergen, maar niet iedereen hoeft van alles te zien op mijn telefoon. Vooral niet die grijpgrage kids van tegenwoordig.

  12. Wat hoor ik toch weinig over de nieuwe iPhone! Die zal vast niet op de WWDC gepresenteerd worden, neem ik aan.

    Ontopic: ben het eens met wat eerder gezegd is: Apple zal wel uit moeten pakken en FLINK moeten innoveren, want eerlijk gezegd is iOS zo onderhand wel érg ouderwets. Heb met de HTC one X van een voormalig iPhone liefhebber mogen spelen en eerlijk is eerlijk gezegd: Android is iOS hard voorbij gestreefd op dat gebied. Als deze achterstand groter wordt, ga ook ik eens kijken wat er bij de buren te krijgen is 🙁

  13. Ik heb laatst met een Android 4.0 tablet ‘gespeeld’ maar wat een wirwar aan knopjes was dat zeg. Wat ik wel zou willen is een snellere manier om wifi/3G aan- en uit te zetten. En eindelijk ook eens eigen SMS geluiden?

  14. – AirDrop voor iOS
    – Siri in het Nederlands
    – Live tiles/icons (widget-achtig)(live het weer in het icon en tikkende klok bv.)
    – Bij het nieuwe OS een iPhone met nieuw design.

    Mijn ‘wens’lijstje

  15. Origineel geplaatst door marc
    Wat ik heel erg graag zou willen is een password optie voor app’s. Wanneer je een app wil openen dat je dan eerst een password moet invullen. Stel je heb leuke foto’s en die wil je niet delen met iemand die je toestel in handen heeft, dan moet die eerst een password invoeren voor die de foto’s ziet.Of welke app dan ook, ik heb ook een soort chat app, die mag van mij wel achter een password. Nu weet ik wel dat de eigenaar van de app dit kan inbouwen, maar dat doen ze niet allemaal. Dus als extra optie in de telefoon zou ik wel erg handig vinden Oh nee, heb niets te verbergen, maar niet iedereen hoeft van alles te zien op mijn telefoon. Vooral niet die grijpgrage kids van tegenwoordig.

    amen … ik wil dat ook erin ..

  16. @marc: Als je een jailbreak hebt kun je iprotect installeren via cydia, je kunt zelfs aanvinken welke apps je op slot wilt doen.

  17. Ios mag een keertje aangepast worden en er moet meer instellingen komen net als wat hier boven is opgenoemd, snelheid van ios mag ook beter worden net als windows 8 omdat je minder snel batterij leeg kan.

  18. Origineel geplaatst door marc
    Wat ik heel erg graag zou willen is een password optie voor app’s. Wanneer je een app wil openen dat je dan eerst een password moet invullen. Stel je heb leuke foto’s en die wil je niet delen met iemand die je toestel in handen heeft, dan moet die eerst een password invoeren voor die de foto’s ziet.

    Snel jailbreaken en LockDown Pro aanschaffen. Prachttweak! Je kan meerdere codes/wachtwoorden instellen voor apps of folders, codes uitschakelen tijdens telefoongesprekken en meer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.