Reacties voor: Ontwikkelaars prijzen Apple en iOS-platform in promovideo

Apple heeft een reclamefilmpje voor ontwikkelaars gemaakt. Daarin liggen een aantal ontwikkelaars uit waarom het zo fantastisch is om voor iOS, iPhone en iPad te ontwikkelen.

Reacties: 16 reacties

  1. Maargoed, het is en blijft reclame, dus die kan je beter (net als Steve’s amazingly, hot, Supercalifragilisticexpialidociously presentatie van de nieuwste producten) met een korreltje zout nemen.

  2. @Zcdb: Whaha, leuk wordt voor galgje 😛

  3. Ligt het aan mij of gebruikt apple steeds vaker zwart, nu ook alweer bij de achtergrond met het witte apple logo aan het eind.

    Ook de iPhone 4 pagina had erg veel zwart.

    Ik weet nog vroeger toen apple alleen maar wit had 😛

  4. Wat een propoganda

  5. Nette filmpjes altijd van Apple, maar weinig bijzonders.

  6. Aaarghr ;p moet pandora weer over zijn backgrouding praten die niet te doen is volgens de apple methode die ze zelf zeggen om die toe te passen in een app.

    Maar verder mooi filmpje om te kijken toont toch een beetje de motivatie die je nog moet hebben om een mooie app te maken. Mij laat het zien hoe mooi een app kan zijn en wat er allemaal wel niet mogelijk is dat je kan bouwen!

  7. Een hoop mensen in weinig reacties die normaal Nederlands spreken en toch lekker commentaar blijven leveren op Apple.

  8. Ik word bijna emotioneel van dat filmpje.

    ‘it feels like i was born to make apps’

    ‘apple changed the world with the appstore’

    *zucht*

  9. Gewoon schitterend, bijna perfect zelfs.

  10. Iedereen vergeet dat het hier om een Amerikaanse reclame gaat. Amerikanen en Nederlanders verschillen nogal en bij reclame is het altijd wel handig als het op de doelgroep is afgestemd.

  11. @taco:

    Oooooeeee ja, en lever vooral nooit commentaar op het heilige Apple, want dat mag niet hoor… Foei jongens

  12. Gewoon zielig…Laten ze zich met belangerijke zaken bezig houden…

  13. @wolf:

    Dus Apple moet maar geen reclame meer maken? Ik zie liever dit soort reclame dan een vrouw die Jif presenteert waarvan de lippen niet mee gaan met de Nederlandse taal.

  14. @Joost:Nee reclame is helaas een noodzakelijk kwaad omdat anders producten nog duurder zouden worden dan dat ze al zijn..Maar jezelf of je eigen product als God presenteren en de andere alleen maar afzeiken vind ik erg kinderachtig en niet mijn steil..

  15. Origineel geplaatst door Roel
    Ik word bijna emotioneel van dat filmpje.‘it feels like i was born to make apps’‘apple changed the world with the appstore’*zucht*

     ik liet ook bijna een traantje vallen 

  16. Ja, alleen C++ en Cocoa toegestaan. Enig idee hoe lang je met een beetje app/game bezig bent? Mij niet gezien. HTML5/CSS3/Javascript is stukken eenvoudige; die hele appstore kan me gestolen worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.