Reacties voor: Ontwikkelaars mogen screenshots in App Store niet tussentijds wijzigen

Ontwikkelaars mogen na goedkeuring van een app niet meer de screenshots wijzigen. Apple wil daarmee waarschijnlijk app-scams voorkomen, waarbij nep-apps met bekende namen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Beste Redactie,

    Ik wil echt niet zeuren of misschien is mijn opmerking wel misplaatst in dat laatste geval alvast mijn excuses, maar waarom wordt jullie iPC app maar toch niet aangepast voor mijn iPhone 5 scherm????
    Jullie app is mijn meest geopende app op mijn peperdure telefoon.
    Misschien ligt er al een aanvraag bij Apple natuurlijk! Maar waarom duurt dat dan zo vreselijk lang. Andere app’s updaten aan de lopende band.
    Wie moeten we lastig vallen om daar eens gas op te geven? :-))

    Met vriendelijke groet, Menno

  2. @Menno Daalmans: Op het forum is ergens te lezen dat ze al maanden bezig zijn om de nieuwe app goed gekeurd te krijgen maar dat onze vrienden bij Apple niet echt meewerken. 🙁

    Ik had niets in iTunes staan en zit nu al maanden op die rampzalige mobiele website te kijken dus eigenlijk heb jij maar geluk met je zwarte balkjes 😛

  3. On Topic: raar dat je de naam en omschrijving wel mag veranderen maar de screenshots niet. Als je als oplichter een beetje een strategische screenshot kiest kan je nog steeds “goedgelovige” mensen oplichten.

  4. @Menno Daalmans: Volledig off topic maar ok, forumdiscussie.

  5. @Gonny van der Zwaag: misschien een post mortem message richting Steve Jobs?

  6. Dat bestaande omschrijvingen niet meer gewijzigd mogen worden heb ik gemist. Het kan in ieder geval nog steeds. (En het kan waarschijnlijk ook geen kwaad; ik heb sterk de indruk dat maar weinig mensen die omschrijving lezen.)

  7. @Menno Daalmans: Wie we kunnen lastig vallen? Nou, Tim Cook is onderhand de enige persoon die we nog niet hebben gesproken. Ik ga alleen hier geen oproep doen, want dat gaat gigantisch uit de hand lopen als iedereen Cook gaat mailen, haha!

    Nu graag weer on-topic over het screenshotbeleid van Apple. Alles over de iPc-app is inderdaad op het forum te vinden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.