Reacties voor: Ontwikkelaar vindt aanwijzingen dat Apple TV toch op iOS draait

Volgens een ontwikkelaar is de iProd 2 in werkelijkheid de Apple TV. Dat zou betekenen dat de Apple TV op iOS draait en mogelijk te hacken is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Daar zullen we vast nog meer van horen! Ben zeer benieuwd, mijn Apple TV staat al in bestelling bij de UK Apple Store :):) Nu nog even wachten tot (eind)september tot ‘ie geleverd wordt

  2. iProd betekent gewoon iProduct, wat dus inhoudt dat het een ”niet aangekondigt” of ”niet nader omschreven” product is. Iets wat Apple dus liever voorlopig geheim houdt. Voortaan zullen we de naam iProd dus veel vaker tegen komen, en het zal altijd een codenaam zijn voor een nieuw of vernieuwd product.

  3. Hoop toch wel dat ie met de iPhone te bedienen is, ander vind ik het niets aan…

  4. @Dennis Sanchez: en waar baseer je dit op >.>?

  5. Hmm over 5 jaar een nieuwe tv aanachaffen. Waarschijnlijk dan ook een appleTV erbij nemen. Ik kijk al jaren geen films dus er zullen films zat zijn op appleTV na 5 jaar dat ik lekker voor een euro’tje kan kijken 🙂

  6. Origineel geplaatst door Dean
    Hoop toch wel dat ie met de iPhone te bedienen is, ander vind ik het niets aan…

    in iOS 4.2 zit AirPlay waar mee je muziek, film en series vanaf je iPhone of iPad kan steamen naar je Apple TV of Airport Express 🙂

    dit zit volgens mij al in de beta van 4.2 die van de week is vrijgegeven. ik ben ’em nu aan het downloaden, maar heel erg snel zijn die downloads van het iOS Dev Center.

  7. Zal inderdaad wat met airplay temaken hebben.. Ik denk dat je in iTunes ook wel de codes van iphones zal terugvinden maar dat betekend niet dat iTunes (de pc versie) ook op een iphone draait?

    Al lijkt het me niet onlogisch dat er een uitgeklede versie van iOS op de apple tv staat.. De hardware zal ook niet veel verschillen met dat van een ipod touch/iphone voor zover ik t gehoord heb..

  8. Origineel geplaatst door Leon_V
    Daar zullen we vast nog meer van horen! Ben zeer benieuwd, mijn Apple TV staat al in bestelling bij de UK Apple Store 🙂 Nu nog even wachten tot (eind)september tot ‘ie geleverd wordt

    Hoe heb je hem besteld?
    Wil hem ook bestellen, maar kom niet verder bij het postcode gedeelte.

  9. En nu nog naar Nedreland! Alleen al voor het streamen vanaf mijn Macbook, iPad en iPhone lijkt het me de moeite waard.

  10. Maar zonder opslag ruimte kan je geen apps installeren en geen updates uitvoeren

  11. @Marcel van der Sanden: Via Borderlinx, op iphoneclub kun je wel wat over borderlinx vinden volgens mij. En anders wel op Tweakers of Google 😉

  12. Hmmm een Apple tv die jailbroken is zodat je er apps op kan installeren en video kan streamen vanaf je eigen NAS …. Dat zou toch super zijn …. ik droom nog even verder, wie weet kan het ooit echt 😉

  13. ik vind dat ding zo’n geldverspilling… hoe kan je nou leven zonder opslagruimte, als me pc dan toch aanmoet voor muziek dan luister ik het direct via pc

  14. Doet Apple goed ! En straks kijkt iedereen naar ANN ( Apple news network)

  15. @Leon:
    @Leon_V:

    Dan kun je hem beter bij de Oosterburen (bijvoorbeeld gravis.de) bestellen. Is beduidend goedkoper.

  16. Als je je eigen (=gedownloade) films wilt afspelen op je tv kun je beter een WD TV Live of vergelijkbaar product nemen. De WD TV speelt op .WMV na alles af, ook streaming, in echte HD-kwaliteit. Goed, de interface is misschien wat minder dan bij de Apple tv, maar er zijn ook veel minder beperkingen. En belangrijker, nu al te koop. Ik heb ‘m al bijna een jaar naast mijn tv staan.

  17. Geef mij maar een goeie NAS met streaming mogelijkheden in plaats van weer een quasihip apparaat waarbij je afhankelijk blijft van de grillen van Apple.

  18. Speelt hij ook HD af?
    Want ik heb nu 2tb in me HDX1000 zitten en die speelt alles af zonder enige moeite ook met ondertitels

  19. @@pple_nerd:

    720P ja, geen 1080i/p

  20. Waar ik een beetje mee zit zijn de audio aansluitingen. Die zijn een beetje beperkt, volgens mij. Of ik moet gelijk maar een nieuwe versterker kopen….

  21. Origineel geplaatst door timo
    Maar zonder opslag ruimte kan je geen apps installeren en geen updates uitvoeren

    Er zit natuurlijk wel een flash drive oid in om het OS te draaien, ook voor updates. Hoeveel extra er is weet ik niet… dus of apps wat worden.

    Ik vind het wel een stom product. Op de originele ATV kun je nog xbmc e.d. draaien. Nu kun je helemaal niets meer, en moet je zelfs voor muziek (of film) een appart product aan hebben (je pc), en de vraag is zelfs of hij mij NAS (via smb shares) wil ondersteunen.
    Ben ik gelukkig blij met mijn xbmc ion 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.