Reacties voor: Ontwikkelaar Nike+ Fuelband overgestapt naar Apple, werkt mogelijk aan iWatch

Jay Blahnik, fitnessexpert en ontwikkelaar van de Nike Fuelband, werkt sinds kort bij Apple. Mogelijk werkt Blahnik in het iWatch-team.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Het zou mooi zijn alles dan is een keertje goed geïntegreerd wordt, met de iPhone kan je nog steeds geen hartslag meten met Nike+, en met de iPod Nano weer geen maps laden.
    Apps als Runtastic hebben dit wel voor mekaar. Nike+ blijft nog steeds een klein beetje kreupel iets met beperkte functionaliteit.

    Maar ja, je hartslag aflezen ter wel je een armband om hebt is ook geen doen, tot die tijd een loop ik wel met een goede Polar om m’n pols met hartlopen, maar een iWatch waar je ook normaal mee zou lopen zou misschien wel iets wezen, een goede hartslagmeter kost ook dik 200 eurie, dan zou ik best bereid zijn om er wat meer uit te geven, hangt een beetje van de looks af en functies of IK het wel waard vind.

  2. Zou toch wel mooi zijn als er eindelijk een Apple-waardig horloge zou komen. Wat mij betreft is dat er nog niet.

  3. Apple en Nike werken al jaren goed samen.. Ik denk dat zowel als Apple en Nike samen goed besproken hebben over het vertrek van Mr. Blahnik.. Anders kunnen we binnen paar weken een rechtzaak krijgen..

  4. Hoezo ?
    heb je dan een sportschoen nodig als interface om een horlige met een iPhone te laten praten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.