Reacties voor: Ontwikkelaar krijgt iOS 11 drag-and-drop werkend op een iPhone

Een ontwikkelaar heeft drag-and-drop werkend gekregen op een iPhone. De nieuwe functie in iOS 11 is eigenlijk alleen bedoeld voor iPads.

Reacties: 6 reacties

  1. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. De ontwikkelaar vermoedt dat veel meer mensen hun iPhone gaan jailbreaken als dit er niet standaard komt. Volgens mij zal dat reuze meevallen. Trouwens, zijn er dan jailbreaks sinds IOS 9 ?

  3. @Martin: Ja, er zijn jailbreaks sindsdien geweest. En ja, een hoop mensen zullen jailbreaken zodra er een is voor IOS11.

    Als je IOS 11 vergelijkt met de mogelijkheden van een gejailbreakte IOS 9 device merk je (op beveiliging na) hoe ver apple (al dan niet bewust) achterloopt. Jammer…

  4. Zoiets dacht ik ook al, dat split screen op de iPhone Pro mogelijk zou worden (zoals de iPhone ‘8’ naar mijn mening gaat heten). Schreef ik net gisteren bij het bericht over de ‘gelekte fotos’. Als drag & drop daarbij komt, zou dat handig zijn! Zou kunnen dat Apple met een speciale pencil komt om dat handiger te bedienen.

  5. Ik krijg zo iets ook werkend in iMessage op iOS 11, is dit ook drag and drop of niet?

  6. Ik wou dat ik min iPad 2 con jailbreaken.. Helaas is dat niet mogelijk. 🙁 ik Ben overigens Benieuwd of dit drag en drop echt toevoegt op een iPhone ..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.