Reacties voor: Ontwerper maakt concept voor transparante iPad

Als Apple een doorzichtige iPad zou maken, hoe zou dat er dan uitzien? Ontwerper Ricardo Afonso maakte een video van de iPad, die in feite uit een glasplaat staat.
Lees het complete artikel → Ontwerper maakt concept voor transparante iPad
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 21 reacties

  1. Waarom zou je door een iPad of beeldscherm heen willen kijken…. het leidt alleen maar af van de content.

  2. Ik denk dat dit wel mogelijk is in de niet verre toekomst. De batterij? Think different, wie zegt dat er een batterij in moet, misschien kan hij z’n eigen electra opwekken.

  3. Lijkt me ten eerste niet logisch qua verdeling van elektronica en ten tweede vind ik het ook nog eens niet mooi, ik zou de balken boven en onder laten doorlopen zodat er nog ruimte is voor je vingers als je wilt gaan gamen…. Toen ik de titel zag dacht ik direct aan een transparante achterkant van de iPad (doorzichtig glazen paneel)

  4. Zoooooooo cool apple bravo.

  5. Boven alle vragen over dit ontwerp zou de vraag WAAROM moeten staan.

  6. Blijf voorlopig nog maar even dromen, zover is de techniek echt nog niet.
    Als je ziet wat er aan elektronica in de huidige ipad zit weet ik niet waar die in dit bedenksel ondergebracht zijn.
    Een knoopbatterij ipv een stevige accu neem ik aan?
    Neej, leuk bedacht maar verre van haalbaar voorlopig.
    Laten we het houden op artistieke vrijheid.
    Desalnietteplus zal ik zeker zo’n mooi apparaatje tzt willen hebben.

  7. Mooi maar ik denk dat we hier nog lang op zullen moeten wachten! 🙂

  8. Wat is dat toch elke keer is met die transparante iPhone en iPad hype?! Waarom zou je dat willen als het al technisch al mogelijk zou zijn. Onpraktisch, onoverzichtelijk en zeker niet mooi. Dan ook nog die niet transparante vlakken bij de camera en de homebutton. Nee, maak dan het hele ding transparant. Weet je zeker dat je je iDevice regelmatig kwijt bent! 😉

  9. Qua transparantie bestaat deze technologie al sinds augustus 2012 klik

    maar het zou niet erg handig zijn om de overige componenten zo een kleine ruimte te geven. zal lijden tot matige prestaties, en extreem korte batterij duur.

  10. Origineel geplaatst door Lennart Hendriksma
    Qua transparantie bestaat deze technologie al sinds augustus 2012 klikmaar het zou niet erg handig zijn om de overige componenten zo een kleine ruimte te geven. zal lijden tot matige prestaties, en extreem korte batterij duur.

    Ik doel op de totaal techniek waarbij transparantie wordt gecombineerd met heel veel benodigde componenten en een accu. Die zijn voorlopig simpelweg niet weg te werken achter 2 minimale strips.

  11. Het is totaal niet logisch om een device, tv of monitor een scherm te geven waar je doorheen kan kijken. Waarom zou je je eigen benen willen zien als je op de bank ligt? Of de muur als je achter je computer zit? Het leidt alleen maar om wat telt, de content. Er zijn natuurlijk wel toepassingen waar het handig kan zijn, bijvoorbeeld in ramen van een auto of een spiegel. Maar voor deze devices is het totaal onlogisch.

  12. het is totaal niet logisch om een device. tv of monitor een scherm te geven waar je door heen kan kijken. waarom zou je je eigen benen willen zien als je op se bank ligt. of de muur als je achter je computer zit. het leidt alleen maar om wat telt. de content.

  13. het is totaal niet logisch om een device. tv of monitor een scherm te geven waar je door heen kan kijken. waarom zou je je eigen benen willen zien als je op se bank ligt. het leidt alleen maar om wat telt. de content.

  14. Heel simpel. Dit is geen ontwerp maar simpelweg het verwijderen van de aluminium behuizing. Weinig innovatief.

  15. Prachtig ontwerp, als het morgen op de markt komt koop ik hem meteen.
    Laat je als ontwerper niet beperken door technische bezwaren die zijn er om opgelost te worden.

  16. Origineel geplaatst door j3nt3
    het is totaal niet logisch om een device. tv of monitor een scherm te geven waar je door heen kan kijken. waarom zou je je eigen benen willen zien als je op se bank ligt. het leidt alleen maar om wat telt. de content.

    Daarom leg ik m’n ipad in dat geval ook op de benen van mijn vrouw ;-))

  17. En je wallpaper dan?

  18. Leuk als aan de andere kant iedereen kan zien waar je mee bezig bent.

  19. Ik vind het allemaal prima, als hij op het terras, in het volle zonlicht, maar is te lezen en de batterij minimaal één week meegaat.

  20. Batterij? mischien praten we dan wel over iets heel anders, wat stroom gaat voorzien.

  21. Kunnen we nu eindelijk eens ophouden met die onmogelijke concepten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.