Reacties voor: Ontdekking: promocodes op de iPhone inwisselen weer mogelijk

Het blijkt weer mogelijk om promocodes op de iPhone in te wisselen. De optie was enige tijd verdwenen uit de applicatie App Store, maar is nu terug, onderaan het lijstje met favorieten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Ik vind het wel een rare plaats …

  2. @Bram (iPhone Platform):
    Misschien was de plaats die ze eerst hadden (onderaan) verwarrend voor veel gebruikers. Op zich gebruik je dit niet zo vaak dus hoeft het ook niet zo opzichtig aanwezig te zijn. De mensen die dit gebruiken weten het wel te vinden lijkt me.

    Door de optie onderin te plaatsen bestond bovendien de kans dat, wanneer Apple de optie eruit haalde, mensen een verkeerde volgorde van de icoontjes onderin kregen. Dit strookt met de uniformiteit die Apple wil uitstralen met de Appstore.

  3. Ik vind de plaats beter dan dat je in die Tabbar een meer optie kreeg, daar ergerde ik me heel erg aan

  4. Ik denk dat Apple dit heeft toegevoegd voor TomTom die als het goed is niet al te lang
    meer op zich laat wachten. TomTom verkoopt accesiores en daarbij zullen denk ik ook codes gegeven worden om de applicatie voor je iPhone te downloaden. Niets is zeker, maar ik heb zo’n vermoeden. Ennneehh, zat die inwisselfunctie niet al in de iTunes Store op de iPhone?

  5. Is de eerste keer dat ik die knop zie. 😀

  6. @Frank: Zou best eens kunnen. Maar dat zou ook betekenen dat promocodes voor apps in de NL store zouden moeten gaan werken (althans, voor de Tomtom app).

  7. Een ontwikkelaar kan maar 50 promo-codes weggeven hè ;). Meer mag van Apple niet omdat Apple dan niet de 30% winst voor zichzelf heeft…

  8. Over the air update? Corrigeer me gerust, maar de AppStore is gewoon een website die geladen wordt in een applicatie. Niks over the air update dus.

  9. Zag het net, handig!
    En tegoed snel zien (0,54 🙁 , na -0,79 spore 🙂 )

  10. Origineel geplaatst door Johannes
    Over the air update? Corrigeer me gerust, maar de AppStore is gewoon een website die geladen wordt in een applicatie. Niks over the air update dus.

    Ook de iTunes applicatie voor je mac en/of pc is eigenlijk volledig webgestuurd, want ook daar zie ik soms nieuwe dingen bij verschijnen.

  11. Absurd dat de inwissel-functie nu wel in de Nederlandse App Store te vinden is maar dat je een US account moet hebben om er gebruik van te maken.

    Ik heb een tijdje NL + US App Store aankopen om mijn iPod touch gehad. De App Store gaf ineens nooit meer updates aan (terwijl de store via iTunes wel degelijk updates voor mij klaar had liggen).

    Na het verwijderen van de twee (gratis) US App Store Only apps (o.a. Last.fm) was dit probleem weer ‘opgelost’.

    Is dit nog steeds zo? Ook met de 3.0 software?

  12. Maar ik heb al vaakgenoeg zo’n Nederlandse iTunes Giftcard voor me zelf gekocht en op mijn iPod Touch ingewisseld met een Nederlandse account. Alleen de laatste keer dat ik het deed moest het via de iTunes app.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.