Reacties voor: Onscherpe foto van iPhone-prototype geeft weinig info prijs

Engadget publiceerde een week geleden een foto van de iPad, maar daarop was ook een foto van de volgende generatie iPhone te zien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 47 reacties

  1. Ik zie onderaan het ‘toestel’ anders wel wat reflecteren, net zoals mijn iphone nu doet bij bepaald licht, dus ik durf mijn geld nog niet op de rubberen rand te zetten.

  2. Huh? Ik zie niet echt een revolutionair verschil met de vermeende 4G foto.

  3. Als we toch over de nieuwe iPhone gaan praten.. Waarom zou het design van de iPad niet een voorbode kunnen zijn voor wat we van de iPhone kunnen verwachten?

    Denk dan aan deze mockup, paar dagen geleden op de franse iPhonesite geplaatst:

    http://www.iphon.fr/public/2010/Q1/iphone-4G-V4.jpg

  4. Dat ding is lelijk en ziet er dikker uit…dat word hem dus niet.

  5. Om maar even wat extra geruchten in de wereld te blazen: Zie ik daar nou een frontcamera naast de speaker vanboven? De rand is wat mij betreft wel n soort plastic/rubberen rand. (geruchten boeien me niet zo, ik wacht wel tot de keynote:P)

  6. ik zie een frontcamera….

  7. Het is gewoon knap om een foto zo slecht te maken. Zal vast wel met opzet gedaan zijn.

  8. Dikker is-ie niet.

    En oh Gonny:

    Cosmetically, the iPhone in the photo appears without its iconic aluminum bezel. Instead, the device is surrounded by a black plastic of aluminum material. Either that, or the handset is wrapped 80 percent of the way in a rubberized protective holder like the iPad prototype it rests on top of, though the quality of the image leaves this assertion to considerable debate.

    Ze denken dus dat het zwarte plastic of iets van aluminium is, en zo nee dan is het gewoon een soort (rubber) hoesje zoals de iPad op de foto heeft.

  9. Ik zie gewoon een 3g. Kan aan mij liggen. Als ik die van mij in mij rebel case heb zitten (waar ik een stukje vanaf heb gesneden aan de onderkant voorop) ziet ie er precies zo uit.

  10. Lijkt me nog het mooist en stevigst als hij een metalen achterkant krijgt zoals de iPad, want die plastic behuizing is ook niet handig met al die scheurtjes, ik ben blij met mijn iPhone 2G met metalen achterkant, zitten een paar deukjes in en dat was met plastic sowieso gebarsten…

  11. Als je dan echt zo stoer bent dat je een prototype in handen hebt, dan had je heus wel wat meer en betere foto’s gemaakt. Ik zeg dus fake.

  12. Uhm.. waarom zijn alle ”next-gen” foto’s zo wazig? Net zoals die van PSP-3000.. wazige foto’s!

  13. Origineel geplaatst door Prana
    Als je dan echt zo stoer bent dat je een prototype in handen hebt, dan had je heus wel wat meer en betere foto’s gemaakt. Ik zeg dus fake.

    Die iPad waren ook allemaal wazig, maar ze bleken wel te kloppen naderhand.

  14. Euh, ja ik zie ook een frontcamera
    en hij is iets breder geloof ik.

  15. Origineel geplaatst door 020
    Uhm.. waarom zijn alle ”next-gen” foto’s zo wazig? Net zoals die van PSP-3000.. wazige foto’s!

    spy picture? Nja ti’s net of het scherm is kleiner! :p

  16. @020: Om de hype op gang te helpen/houden

  17. Spy-foto van een case die om de nieuwe iPhone heen past. Dat vind ik ook gelijk het grote nadeel aan een case. Je ziet niets meer van je mooie iPhone.

  18. Origineel geplaatst door 020
    Uhm.. waarom zijn alle ”next-gen” foto’s zo wazig? Net zoals die van PSP-3000.. wazige foto’s!

    nou kijk het valt wel op het als je met je digitale spiegel reflex camera daar foto’s zit te maken. Dus zijn het meestal foto’s van mobieltjes (waarbij dan meestal ook de flits uit is gezet (of er niet eens op zit))

  19. Volgens mij is de foto gemaakt met een iPhone, ik hoop dat de camera verbeterd gaat worden zodat hij dan wordt naar de kwaliteitseisen van Apple aangezien de kwaliteit zeer slecht is vergeleken met andere merken, en dit verander je niet met meer pixels toevoegen, maar wel met een betere lens en betere beeldbewerking in de iPone.

  20. volgens mij kan je beter aluminium rand hebben alle telefoons die ik in het verleden heb gehad met rubberen of plastice rand vertoonden scheurtjes. Meerdere.
    Er ontstaat namelijk altijd meer druk op die randen dan op de achterkant bijv.

  21. Hmm ziet er gewoon uit als mijn iPhone met een rubbere case eromheen 😛

  22. Origineel geplaatst door PearLRoX
    Origineel geplaatst door 020Uhm.. waarom zijn alle ”next-gen” foto’s zo wazig? Net zoals die van PSP-3000.. wazige foto’s!spy picture? Nja ti’s net of het scherm is kleiner! :p

    Net als de iPad een 4:3 scherm? 😀

  23. scherm lijkt breeder , front cam? , hmm geen oled scherm zo te zien.

  24. Rubberen rand … waar pluisjes uit je broekzak op achter blijven ?

  25. Ik weet t niet maar is t niet gewoon een een 3 gs met een rubberhoes die ik er ook om heen heb zitten waar ook gaten in zitten voor een lichtsensor of ben ik nou weer een spelbreker

  26. Het is gewoon een 3gs

  27. Spy fotos zijn onscherp omdat je er meestal niet op rekent dat je zo’n prototype tegen komt. Plus de meeste mensen hebben niet altijd een spiegelreflex bij zich en vaak heel kort de tijd om onopvallend een foto te maken. Dat gezegd te hebben,

    Front camera! 😉 die mockup van de Franse site ziet er vet uit! Die wil iiiik 😉

  28. Ik vraag me dan alleen af waarom Engadget daar niet mee kwam toen de foto gepubliceerd werd, hun bron zal vast moeten hebben geweten dat de iphone die er op lag ook next-gen was, of het is gewoon een reeds uitgebracht model. Ik ben nog niet overtuigd iig.

  29. Ik hoop echt zo verschrikkelijk dat er een Front Facing camera in zit. Ik vind het ideaal om te videovergaderen bijvoorbeeld met Skype.

  30. Origineel geplaatst door Dennis de Jong
    Als we toch over de nieuwe iPhone gaan praten.. Waarom zou het design van de iPad niet een voorbode kunnen zijn voor wat we van de iPhone kunnen verwachten?Denk dan aan deze mockup, paar dagen geleden op de franse iPhonesite geplaatst:http://www.iphon.fr/public/2010/Q1/iphone-4G-V4.jpg

    Ik hoop inderdaad dat het zoiets is!

  31. Origineel geplaatst door Gadgetman
    Ik weet t niet maar is t niet gewoon een een 3 gs met een rubberhoes die ik er ook om heen heb zitten waar ook gaten in zitten voor een lichtsensor of ben ik nou weer een spelbreker

    Haha +1… wat een gedoe om een vage foto van een 3G

  32. Origineel geplaatst door Niels
    Origineel geplaatst door Dennis de JongAls we toch over de nieuwe iPhone gaan praten.. Waarom zou het design van de iPad niet een voorbode kunnen zijn voor wat we van de iPhone kunnen verwachten?Denk dan aan deze mockup, paar dagen geleden op de franse iPhonesite geplaatst:http://www.iphon.fr/public/2010/Q1/iphone-4G-V4.jpgIk hoop inderdaad dat het zoiets is!

    Ik hoop het niet, ik vind em lelijk…

  33. Zo te zien issie niet zozeer breder maar minder hoog en oogt daardoor minder breed. Zo te zien issie namelijk aangesloten met een iPod connector, die is wat hoger dan die meegelevert is bij m’n 3G. Dus zo te zien aan de verhoudingen is het scherm dus kleiner in de hoogte, om het verschil tussen iPad en iPhone wellicht te vergroten.. ?

  34. Dit is nou een iPhone met hoesje. Die van mij ziet er net zo uit. Geen frontcamera maar gewoon gaatje in het hoesje voor gps. Kortom dit gaat nergens over.

  35. Origineel geplaatst door Jru
    Zo te zien issie niet zozeer breder maar minder hoog en oogt daardoor minder breed.

    Als ie minder hoog is, dan oogt ie juist breder.

  36. Dat lijkt gewoon op een iphone 3g/3gs in een hoesje … Zoals in het bericht al gezegd werd, we hebben er niets aan. Tenzij je het leuk vind om gehypet te worden.

  37. Chrome rand blijft vast en anders maakt Apple er wel wat anders moois van, Apple maakt geen lelijke producten.

  38. denk dat dit hem niet word. ze gaan geen rubbere randen doen denk ik. vind het er goedkoop uitzien. ik zou eerder zeggen dat het een rand net als de ipad zou krijgen. dus meer strak en stroef. maar goed, ik wacht wel op de volgende foto’s misschien zit ik er wel 100% naast 😀 (wat ik niet hoop :P)

  39. @Nils Veldhuis:Ik denk dat je hem al hebt het is gewoon een 3g(‘s)in een rubber case mensen we willen te graag iets zien wat er niet is geloof me

  40. Een rubbere rand zou echt lelijk zijn, vind dat zo een alliminum rand meer stijl heeft.
    Dat rubbere ziet er zo goedkoop uit, ben wel wat beters gewend van apple.
    Die link van Dennis de Jong ziet er wel goed uit opzich, zo zou me iPhone er wel uitmogen zien.

  41. @Dennis de Jong: Die zou ik niet weigeren 😀
    Een versie van zwart aluminium lijkt me ook erg stijlvol…

    Maarja, enige manier om er achter te komen hoe hij er uit ziet, is afwachten 😛

  42. is zeker fake, kijk naar de iphone kabeltje, zo’n goedkope chinees kabel

  43. Natuurlijk ben ik blij dat er een nieuwe iPhone uitkomt…
    Ik ben alleen bang dat ze mijn iPod touch 1G niet meer ondersteunen….
    Ik gebruik nu pas voor een jaar Apple producten, zal Apple iTouch 1G gebruikers nu gewoon laten stikken? Ik hoop het niet, want een nieuwe iPhone of iTouch kan ik echt niet veroorloven.
    Mischien een import uit amerika? Of is dat illegaal?

  44. @Dennis de Jong:

    hmmm als het zoiets wordt is het wel een lekker design. Wat is het toch raar hé.. apple heeft ons (consument) zo onder controle dat we gewoon dagen aan het aftellen zijn voor het nieuwe.. Lekker merk maar apple heeft een verslavend effect, zie dat ze dit ook verbieden :p

  45. @Prana:

    Ja de 3G witte iphone fotos waren ook maanden voor dat hij uitkwam te zien op wat vage fotos, maar die bleken wel te kloppen hoor!

  46. Origineel geplaatst door SnijdeA
    Jru

    Dat bedoelde ik idd 😀 😛

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.