Reacties voor: Onopvallende portemonnee luistert af via mobiele telefoon

De GSM Spy Wallet is een portefeuille waarmee je gesprekken kunt afluisteren. De onopvallende portemonnee leg je ergens neer en via de telefoon luistert iemand mee.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Aanmoedigen van examenfraude. Goed bezig! (sarcasme modus uit)

  2. Zozo, dat is een flinke doos in je portemonnee. Die van mij is niet zo dik en als je zo’n dikke portemonnee op we tafel legt denken ze gelijk dat je geld zat hebt.

    Sorry, een gemiste kans.

  3. Het neerleggen van je telefoon zelf lijkt me nog minder opvallend dan een portemonaille met zo’n blok er in…

  4. Lijkt wel een eikel met een antenne haha

  5. Grappig dat er echt mensen zijn die geloven in dit product en het ontwikkelen. Lijkt wel iets van 10 jaar geleden dit.

  6. ik vind de portefeuille zelf, zonder die blok, best wel mooi 🙂
    maar een baksteen op tafel leggen valt nog minder op dan een 10 cm hoge portefeuille of een sukkel met een antenne uit z’n oor

  7. @richard: Haha, ja
    En juist dat stukje wat het meest zichtbaar is, is zwart…

  8. Origineel geplaatst door Jeroen
    Aanmoedigen van examenfraude. Goed bezig! (sarcasme modus uit)

    Bij welk tentamen of examen mag je tegenwoordig nog spullen in je zakken of op tafel hebben? Een portemonnee zeker niet.

    Ik snap het niet helemaal. Als het goed is heb je dit apparaatje dus in een portemonnee zitten. Wat heb je dan aan de geluids-, aan-/uit- en SOS-knoppen? Daar kom je immers toch niet bij? En als je het apparaatje ongunstig neerlegt of afdekt, heb je er niets aan. En de kleurgeving van zowel het apparaatje alsmede het oordopje (de zwarte kant) laat mij toch sterk twijfelen aan de uitvoering. Überhaupt ken ik bijna geen situaties waarin een portemonnee op tafel minder opvallend of ongepast zou zijn dan een mobiele telefoon. Die telefoon is dan tenminste minder opvallend. Een ondoordacht hebbedingetje als je het mij vraagt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.