Reacties voor: Ongeveer 10% van de iPhones bedoeld om te unlocken

Volgens Piper Jaffray is ongeveer 10% van de verkochte iPhones bedoeld om te unlocken. Ze baseren zich daarbij op metingen van mensen die het maximale aantal van 5 iPhones tegelijk kopen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Je zal wel moeten wil je er in Europa nu mee willen bellen!

  2. als je op ebay kijkt zijn de gevraagde (en geboden) prijzen voor een unlocked iPhone bizar, zeker als je kijkt naar de modellen die binnen europa te koop worden aangeboden. voor een unlocked iPhone vanuit de VS betaal je op eBay circa €400-420, dan komt daar nog €40-50 verzendkostenbovenop en als je pech hebt nog 8 tientjes aan invoerheffing. europese iPhones worden voor prijzen boven €500 verkocht…

  3. pff, als er voorheen mensen met 5 iphones de winkel uitliepen, en na de FW update 1.1.1 mensen er slechts 1 kopen, dan heeft Steve Jobs zich GELUKKIG zelf in de nesten gewerkt.

  4. In feite zou niemand de iPhone mogen kopen (klinkt raar, want zou zelf ook nog graag één hebben).

    Maar als de verkoop het echt gigantisch slecht doet, moeten ze maatregelen treffen.
    En de meest logische wijze is gewoon de simlock eruit halen.

    Dan zal de verkoop pas echt de hoogte inschieten want er zullen massaal veel iPhones op ebay verkocht worden, en Steve Jobs mag dan al denken aan een hoogwaardiger toestel om concurrenten nog een stap voor te zijn. Zonder simlock kan Apple de markt veroveren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.