Reacties voor: Onderzoek: Gemiddelde uitgaven in de App Store stijgen met 36%

Hoeveel geef jij uit?
Volgens een Amerikaans onderzoek geven gebruikers in 2018 36% meer geld uit in de App Store dan een jaar eerder. Gemiddeld spendeert een Amerikaanse gebruiker $79 per jaar in de App Store. Hoeveel is dat bij jou?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Ik geef zelf 20 euro per jaar uit en dan is het vooral om hiermee de advertenties weg te kopen

  2. Ik heb nog nooit een app gekocht of geabonneerd , ik gebruik gratis versies en als die er van een bep app niet is is er wel een alternatief ergens.
    Ik ben dan ook een echte budget gebruiker .
    Heb dat geld systeem niet eens geregeld, kan t ook niet per ongeluk gebeuren.
    Ook bij Windows en Android kocht ik nooit apps, welke ik voor Apple had.
    Door 2e hands apparaten en de huidige instap prijs vd iPad komen budget mensen ook wat bij Apple terecht, opzich is Apple geen budget zeker de X serie iPhones niet….
    De SE was als klein jaar oud toestel al binnen bereik gekomen.
    Hopelijk gaat Apple zich ook weer wat met de budget markt bemoeien en komt er weer s een echt budget toestel, want anders is de verdere toekomst vd budget Apple gebruiker nogal beperkt, een xr heeft niksnut budget van doen , mijn moeder heeft een Nokia 1 van circa 100€…. dat is budget !
    Goed Apple mag van mij nieuw 3 A 4 keer dat bedrag vragen voor een toestel maar daar boven heeft het 0,0 met budget van doen. In dat geval koop ik nog steeds niet nieuw maar wel jong gebruikt.

  3. In totaal, genomen over 10 jaar – ongeveer 200 euro. dus 20 euro per jaar.

  4. Net weer een abonnement afgesloten voor een app die ik dagelijks gebruik en eens gratis heb aangeschaft. Vind dat de ontwikkelaar / beheerder dat verdiend. Alleen jammer dat Apple er weer een aantal procent vanaf pikt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.