Reacties voor: Onderzoek: Siri beantwoordt 79% van de vragen goed, maar Google Assistent is het best

Hoe goed reageert Siri op vragen in vergelijking met andere assistenten? Er is een nieuw onderzoek gedaan dat de kwaliteit van de assistenten met elkaar vergelijkt. Uit de test blijkt dat Siri het beter doet dan voorheen, want bijna 80% van de vragen wordt correct beantwoord.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Ja in het Nederlands klopt er niets van. Het verkiest zinnen die niet correct Nederlands zijn, en blijft dezelfde vraag verkeerd interpreteren.

  2. Het grootste probleem is dat siri je gewoon niet verstaat en er een andere vraag van maakt. Ook met dicteren via m’n carplay je het soms wel drie keer moet zeggen voor je een WhatsApp kunt versturen.

  3. Siri begrijpt sinds enkele maanden niet eens het commando ‘navigeer naar thuis’ oid meer,… (Ja, alles staat correct ingesteld)

    Als ik zeg “Shuffle all songs by the artist Motorhead”, speelt Siri enkel het nummer met die titel af ipv de artiest. Geen enkele variatie werkt om de artiest af te spelen.

    het is me een raadsel hoe dat onderzoek aan 79% komt.

  4. Ik vind Alexa toch nog beter
    En ze hebben nu zelfs een equalizer voor geluid als de bass te zwaar is
    Super
    Siri kan zoveel beter

  5. Ik denk dat de gap hier USA —> NL is. Daarom zullen wij waarschijnlijk pas in 2025 dezelfde kwaliteit krijgen als ze nu al hebben in de VS. Sad But true😔

  6. @Bart: Je hebt iig wel een hele goede shuffle muziek smaak. En ben het verder ook met je eens. Het werkt allemaal zo frustrerend dat ik denk, laat maar zitten.

  7. Geen last, werkt super, bellen, bericht sturen, familie bellen bij familienaam, navigeren naar huis of zelfs naar een winkel. Snap die 79% wel.

  8. Hier Siri gewoon uitgeschakeld 🙂

    • @Jonas: Hier ook en het is ook helemaal niet nodig, het is grappig misschien maar heb je het echt nodig nee.

  9. Siri doet het altijd NET niet. Probeer het veel, ook bij verschillende mensen. Doorvragen kan slecht, een drama.

    Nu we toch aan het zeuren zijn. Hey Siri komt gewoon 5 keer per dag omhoog ongewild…….

  10. Origineel geplaatst door Bart
    Siri begrijpt sinds enkele maanden niet eens het commando ‘navigeer naar thuis’ oid meer,… (Ja, alles staat correct ingesteld)

    Als ik zeg “Shuffle all songs by the artist Motorhead”, speelt Siri enkel het nummer met die titel af ipv de artiest. Geen enkele variatie werkt om de artiest af te spelen.

    het is me een raadsel hoe dat onderzoek aan 79% komt.

    Siri “navigeer naar mijn thuis adres” Siri: “ik zoek naar plekken…. huis. In Brabant.
    En ja alles staat goed ingesteld bah bah

  11. Zet de taal op Engels en Siri begrijpt je beter maar Nederlandse namen is een drama.

    Zet de taal op Nederlands en Siri begrijpt je redelijk maar ik daag je uit op With or Without you bijv. aan te vragen via Apple Music.

    😒😒😒

  12. Zelfs in het Engels bakt Siri er weinig van. Nu ben ik een ‘native English speaker’, maar Siri verstaat me slechts in ca. de helft van alle gevallen. Dramatisch!

  13. Wat ik heb met Siri is dat mijn iPad iPhone plots reageert op radio if tv , hij meent wat te horen dus, en nog s compleet fout ook. Niet mijn ding Siri

  14. Kan alleen zeggen dat ze me in de wagen enorm frustreert. Basiscommando’s om muziek af te spelen snapt ze echt niet. Precies of ze begrijpt enkel als je tittel en artiest zegt. Maar speel hits van…, of speel album van… Op 1 of andere manier maakt ze van mijn korte vraag altijd een symfonie van 3 zinnen lang en speelt ze die dan af. Voor basiscommando’s zoals zet wekker, maak notie, alles wat binnen IOS blijft gaat het wel redelijk. Haat het ook dat ik Engelse woorden (songtitels) moet ‘vernederlandsen’, bijna al spellend letter per letter moet zeggen omdat ze anders het niet snapt. Ook straatnamen, ze begrijpt het 100% correct, maar kan het niet vinden. Geef ik het manueel in geen probleem.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.