Reacties voor: ‘Dit zijn de populairste nieuwe emoji van 2020’

Dit jaar komen er weer 117 nieuwe emoji naar je iPhone en iPad, zoals eerder al bekendgemaakt werd. Maar welke van deze zijn het populairst? Een kort onderzoek geeft het antwoord.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Behalve dat emoij met traantje bij een glimlach (ik associeer dat juist als ‘ontroerend en blij tegelijk’) denk ik niet dat ik van de rest van de nieuwe emoij’s gebruik zal maken. Evenmin als de nieuwe set van 2019. Wanneer komt Apple met een instelling waarbij men emoij’s naar gelang kan uitschakelen voor overzichtelijkheid?

  2. @iSan: Idd, je scrolt je rot door al die onzinnige plaatjes. Gebruik er zelf max 10, zou fijn zijn als er een favorieten set door je zelf gemaakt kon worden.

  3. @iSan: lijkt mij geweldig om dat te kunnen

  4. Origineel geplaatst door iSan
    Behalve dat emoij met traantje bij een glimlach (ik associeer dat juist als ‘ontroerend en blij tegelijk’) denk ik niet dat ik van de rest van de nieuwe emoij’s gebruik zal maken. Evenmin als de nieuwe set van 2019. Wanneer komt Apple met een instelling waarbij men emoij’s naar gelang kan uitschakelen voor overzichtelijkheid?

    Dit inderdaad. Het recent gebruikte is net te klein. Er is zoveel die ik niet gebruik en onzinnig zijn.

  5. Origineel geplaatst door jblom
    @iSan: Idd, je scrolt je rot door al die onzinnige plaatjes. Gebruik er zelf max 10, zou fijn zijn als er een favorieten set door je zelf gemaakt kon worden.

    Als je er maar maximaal 10 gebruikt, begrijp ik jouw scroll probleem niet, want je hebt al 30 favorieten vooraan in het rijtje van emoji staan als ‘meest gebruikt’…..

    Desalniettemin zou het handig zijn als je emoji zou kunnen uitschakelen (individueel of per categorie)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.