Reacties voor: Onderzoek: ‘Nederland heeft de beste mobiele netwerken ter wereld’

De uitslag van de jaarlijkse P3-test is weer bekend en daaruit blijkt dat Nederland de beste mobiele netwerken ter wereld heeft. T-Mobile is wederom uitgeroepen tot het beste netwerk, maar ook de andere twee providers scoren goed.

Reacties: 19 reacties

  1. 4de keer al voor T-Mobile. Toch wel een knappe prestatie, zeker als ik terugdenk hoe het ooit was rondom de iPhone 3G.

  2. En de duurste ter wereld ?

  3. Petje af voor T-Mobile. Ooit waren ze het slechtse met enorme investeringen en de juiste strategie zijn ze gewoon 4 keer op rij de besten. Ik denk dar T-Mobile hun netwerk zo goed voor elkaar heeft dat de andere providers T-Mobile niet meer kunnen in halen.

  4. Origineel geplaatst door Captain Obvious
    En de duurste ter wereld ?

    Hoe kom je er bij? De prijzen zijn gewoon goed. En de kwaliteit wat je ervoor krijgt mag je ook niet vergeten. Kost ook wat.

  5. En toch valt het bereik van tele2 erg tegen, vaak omslag naar 3g en in HD netflix kijken kun je ook vergeten. Volgend jaar maar eens kijken naar een andere provider, dan maar een paar euro meer per maand betalen.

  6. Origineel geplaatst door Captain Obvious
    En de duurste ter wereld ?

    Alles heeft n prijs 😉

  7. Op zich een mooie uitkomst, zij het dat het erg sterk afhangt van de regio waarin je woont, werk of reist. Zo wonen wij in het buitengebied op de Veluwe met een minimale dekking, eenvoudigweg daar alle masten te ver weg staan. Aan de voorkant kan ik net bellen met provider 1, aan de achterkant alleen met provider 3. In de “bewoonde wereld” geen klagen, ontvangst in gebouwen wil nog wel eens fors minder zijn bij welke provider dan ook. Maar hoe dan ook, we hebben een mooie mobiele dekking in NL.

  8. @Captain Obvious: Kwaliteit mag wat kosten. Maar goed lekker Hollands dubbeltje op de eerste rang.
    Qua prijs / kwaliteit is er niets te klagen denk ik zo na het lezen van het rapport.

  9. Betreft dekking mss wel maar zeker niet het snelst. In België zijn de gemiddelde snelheden een stuk hoger maar we zijn dan ook de duurste van Europa. Wij hebben behoefte aan meer concurrentie want uiteindelijk hebben we maar 3 echte spelers op de markt. Al de rest “huurt” het netwerk van de grote spelers.

  10. Er is dus nauwelijks verschil tussen de providers, netjes! Zit al 21 jaar bij vodafone / Libertel, ben inderdaad zeer tevreden!

  11. Ja, T-Mobile heeft een prima netwerk. Nog wel wat kleine gaatjes in duin- en natuurgebieden. Maar dik tevreden.

    T-Mobile is het beste netwerk ter wereld (op dit moment). Maar het is niet zo de KPN en Vodafone direct volgen. Zo hebben b.v. Swisscom en Sunrise in Zwitserland al betere scores (973 en 972) dan de twee andere Nederlandse netwerken.

  12. Origineel geplaatst door Captain Obvious
    En de duurste ter wereld ?

    😂

  13. @Jeffrey: Klopt niet wat je zegt want NL is ook een van de duurste landen gelijk. Was hetzelfde met sms’jes toen waar providers super veel geld voor vroegen. Dat het goedkoper kan heeft Tele2 wel bewezen om eerlijk te zijn.

  14. @Captain Obvious: nee nee, de duurste ter wereld is hier in België en bijlange zo goed niet!

  15. Hoewel T-Mobile bovenaan staat, is momenteel KPN voor mij de beste. Binnenshuis een betere ontvangst met KPN (4 streepjes, was met T-Mobile max 2, meestal 1) Het is afhankelijk van omstandigheden en waar je woont.

  16. Dit is zeker niet gemeten in het buitengebied of in het oosten van het land.
    Ook niet op bv IJburg of Javaeiland waar de dekking bijna 0 is.

    Wat betreft Tmobile herken ik daar niets van. Kwaliteit van gesprekken is belabberd (in het oosten).

  17. Jarenlang bij Vodafone gezeten. Overgestapt naar T-mobile vanwege de slechte klantenservice van Vodafone toen (3-4 jaar geleden) en T-Mobile een stuk goedkoper was. Heb weinig te klagen alhoewel ik het idee heb dat Vodafone toch iets beter was. Maar voor €23 p.m. met onbeperkt bellen en internet in NL en 14 GB over de grens vind ik het wel prima 😉

  18. Zit al een tijdje bij t-mobile. Helaas problemen icm iPhone x daarom nog de iPhone 7. Als de problemen opgelost zijn ga ik voor de x(r/s)

  19. Beste netwerk zonder ESIM ONDERSTEUNING! 🤔
    Doei Apple watch 4G! Dual SIM iPhone! Etc.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.