Reacties voor: Onderzoek: iPhone houdt langer waarde dan Samsung Galaxy

Uit een onderzoek van Piper Jaffray blijkt dat de iPhone minder snel in waarde daalt dan Samsung's Galaxy S III en Galaxy Note.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Dit is toch allang bekend. iPhone is altijd waarde.

  2. Ja… Dat wisten we al. Iphone4Ever

  3. Oud nieuws, voor een S2 krijg je nog niet de helft dan voor een i4.

  4. Idd oud nieuws

  5. Heeft allemaal te maken “wat de gek er voor geeft”. Indien mensen zouden stoppen met 2de hands iPhone’s te kopen voor 400 euro en/of meer zullen de prijzen en de statistieken wel snel zakken.

  6. @miicker: maar die kost van zichzelf sowieso al minder

  7. @sunlightzeep: Dat is juist het hele idee achter ‘waarde’ Mensen hebben dus veel geld over voor een iPhone, daarom blijft hij veel waard.

  8. Origineel geplaatst door sunlightzeep
    Heeft allemaal te maken “wat de gek er voor geeft”. Indien mensen zouden stoppen met 2de hands iPhone’s te kopen voor 400 euro en/of meer zullen de prijzen en de statistieken wel snel zakken.

    Schot voor open doel:
    Als de Samsung koper meer zouden bieden dan veranderd de boel ook…..

  9. iPhone 5 is inderdaad het toestel wat het meest in waarde is gedaald. Dit had ik al eerder aangegeven, zelfs voor zo’n onderzoek.

  10. Tja vorige maand had je bij media markt een simlock vrije Galaxy s3 voor 333 euro, daar koop je net geen iPhone 4 voor (379 euro en als sinds 2010 op de markt).

    Dus ja inderdaad het scheelt, maar zo kun je van het geld dat je voor je iphone 5 over bv. 1 jaar vanaf vandaag krijgt een moi bedrag erbij hebben als je de iPhone 6 volgend jaar zou willen kopen, nou voor een s2 krijg je nu max 140 euro dus dat is bij lange na niet genoeg erbij voor een s3 bv.

  11. Vraagprijzen?

  12. Hehe, probeer maar eens een tweedehands iphone1 te krijgen voor onder de 100 euro. Veel succes ๐Ÿ™‚ Een Galaxy S1 is ook een stuk goedkoper ๐Ÿ™‚

  13. Zelf m’n samsung galaxy s2 verkocht voor 200 euro laatst via marktplaats. Het is maar net wat de gek er voor geeft… Hij was iig geen 200 euro meer waard.

  14. Origineel geplaatst door Whacko
    Hehe, probeer maar eens een tweedehands iphone1 te krijgen voor onder de 100 euro. Veel succes Een Galaxy S1 is ook een stuk goedkoper

    Mijn iPhone1 gaat voor minder dan 500 euro echt niet weg, dat is een collector’s item ๐Ÿ˜› .

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.