Reacties voor: Onderzoek: ‘iPad 2 meest gebruikte iPad in Nederland’

In Nederland is de iPad 2 de meestgebruikte iPad met ruim 50%. De iPad 3 komt niet verder dan eenderde en de iPad 1 blijft steken rond 14%. Ook wordt de iPad steeds minder gedeeld binnen huishoudens en neemt het aantal iPads per huishouden toe.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Op zich is het resultaat wel logisch. In de tijd van de lancering van de iPad 2 nam de verkoop van de iPad 2 behoorlijk toe. En niet iedereen wil en kan ieder jaar zomaar een nieuwe iPad aanschaffen. Er word best veel geld voor betaald en de levensduur van de iPad is in de ogen van de consument hoger dan dat Apple lief is. In heel veel huishoudens wordt de iPad “slechts” gebruikt om op internet rond te kijken en misschien wat boeken en tijdschriften te lezen, en dat kan prima met iedere iPad die tot nu toe uitgekomen is.

  2. Onze eerste iPad (iPad2) is inderdaad naar mijn dochter gegaan en voor mijzelf heb ik iPad3 aangeschaft. Nu in plaats van constant te herhalen “en nu mag ik even iPad” herhaal ik steeds “blijf van mijn iPad af; je hebt je eigen”.

  3. Origineel geplaatst door Arturo de Jager
    Er word best veel geld voor betaald en de levensduur van de iPad is in de ogen van de consument hoger dan dat Apple lief is.

    Dus zorgt Apple er zelf wel voor dat ‘oudere’ modellen minder aantrekkelijk worden. Door er bv voor te zorgen dat iOs6 niet ondersteund wordt (iPad1).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.