Reacties voor: Onderzoek: ‘Android crasht vaker dan iPhone’

Android-toestellen crashen vaker dan iPhones, blijkt uit nieuw onderzoek. Ook blijken de Android-toestellen veel meer instabiele apps te bevatten.
Lees het complete artikel → Onderzoek: ‘Android crasht vaker dan iPhone’

Reacties: 19 reacties

  1. maar 25% van de iPhone’s last van crash? Ik vind dat eigenlijk gewoon te veel 😱

  2. @Martin: ik ook. Gelukkig hoor ik bij die 75 procent.

  3. @Martin: Er staat alleen niet bij hoe vaak een iPhone crasht, een gebruiker kan 1 crash per jaar al als teveel ervaren, en wat crasht er dan? een app of de iOS zelf waardoor een reboot nodig is?
    En ze hebben ook niet onderzocht of de iPhones die crashte gejailbreaked waren, een jailbreak zorgt voor een instabielere telefoon

  4. Vanwege crashes en/of zeer traag wordende apps moet m’n vrouw zo eens per half jaar haar Samsung terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Iets wat voor mijn iPhone een ver-van-mijn-bed show is. Dus zo vreemd vind ik de conclusies uit dit onderzoek niet.

  5. Nog nooit een crash meegemaakt op mijn s4 Android 4 en 5. Maar wel op iPhone 3G en 4s. Op de iPads ook nog nooit eentje gezien muv dat iTunes niet kon verbinden. Heb nu, als hebbedingetje, een lumia 950xl, en ben zeer tevreden. Ben benieuwd naar de iPhone 7 en stap daarop over als die goed werkt.

  6. Tja hoeveel androïde telefoons zijn er wel niet vergeleken met iPhones.

    Maar wil ook wel eens een onderzoekje zien over de updates pffff waar is  mee bezig zeg.
    Kan me geen update meer voorstellen die niet binnen een halve dag al weer niet goed is.

    Zoveel testers en beta versies en nog presteren ze het om een update te lanceren met meteen weer problemen en fouten.
    Wat doen die testers dan ja trots en bijdehand over posten dat ze ook al de beta versie hebben maar meer dan dat doen ze ook niet volgens mij.

  7. iPhone 6 nog nooit vastgelopen en iPad air ook niet, bij Android inderdaad wel eens vastlopers gehad.

  8. Mijn vrouw had een Samsung die continu vast liep…
    Nu heeft ze mijn “oude” iPhone 5 en is ze helemaal blij met het stabiele iOS

  9. @RudolfM Dat zegt meer over de onkunde van uw vrouw dan het doet over het toestel.

  10. Apple vs Nexus… rara wie wint. Maar ook al je het marktaandeel tegenover het percentage zet zal het wel mee vallen.

  11. Mijn ervaring;

    iPhone 3G – 0 crashes
    iPhone 5 – 0 crashes
    iPhone 6 – 3 crashes ongeveer
    iPhone 6s – sinds aanschaf 7 keer gecrasht (iOS issue?).

  12. Mijn iPhone 6 Plus loopt echt heel vaak vast. En nee, het lost niet op om te restoren want dat heb ik al zovaak gedaan. Er zijn bepaalde handelingen met het notificatiemenu waarna de iPhone volledig vastloopt en op geen enkele aanraking meer reageert. Dit overkomt me meerdere malen per week. Inmiddels ben ik wel gewend dat m’n iPhone wat trager is, vastloopt, hakkerig in animaties is etc. Mag toch eigenlijk niet gebeuren voor een toestel wat me een jaar geleden 899 euro kostte.

  13. Origineel geplaatst door Kees
    Mijn iPhone 6 Plus loopt echt heel vaak vast. En nee, het lost niet op om te restoren want dat heb ik al zovaak gedaan. Er zijn bepaalde handelingen met het notificatiemenu waarna de iPhone volledig vastloopt en op geen enkele aanraking meer reageert. Dit overkomt me meerdere malen per week. Inmiddels ben ik wel gewend dat m’n iPhone wat trager is, vastloopt, hakkerig in animaties is etc. Mag toch eigenlijk niet gebeuren voor een toestel wat me een jaar geleden 899 euro kostte.

    Herkenbaar, die van mij loopt met name vast op de WiFi verbinding (met name thuis) ik ben dan de enige in huis met internetproblemen, en de AirPort app geeft problemen aan op alle airports, terwijl die op mijn familieleden probleemloos werken, dus de telefoon maar weer resetten … Minimaal 2 x per week, heel irritant.

  14. Heb minimaal net zoveel crashes op m’n iPad air 2 als op m’n Sony Xperia z3

  15. Mijn iPhone 6s loopt steeds vast, zelfs na reparatie door Apple loopt die regelmatig vast. D’r is iets serieus aan de hand maar Apple geeft het niet toe.

  16. Mijn iPhone 6 is nog nooit gecrasht. Maar ik heb ook niet veel apps erop staan. Anderhalf jaar in bezit en update altijd minimaal 4 weken na dat de update er is, en nooit meteen als hij uit is en dan gaan zeuren dat het weer niet werkt…

  17. ‘Meeste melk komt van koeien’
    ‘Android crasht vaker dan iPhone’
    ‘Wereldbevolking dit jaar weer toegenomen’
    ‘Morgen komt de zon op’

  18. Ik heb zelf geen Apple (geen idee hoe ik hier kom xD) maar mijn android toestel loopt beter dan een Iphone 6 van een goeie maat van me die loopt de hele tijd vast…. Hij is terug gegaan naar de Apple winkel maar ze deden niks en daar betaal je voor…. Apple is troep

  19. Ja en op de Android sites staat “IOS-toestellen crashen vaker”

    Pfff wat een artikel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.