Reacties voor: Onderdelen van iPad mini Retina blootgelegd door iFixit

De iPad mini Retina is een combinatie van de iPhone 5s en iPad Air, blijkt uit een teardown van iFixit. Er zit een grotere batterij in en een A7-chip die op de iPhone 5s lijkt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Jeetje hoe klein is die processor en geheugenkaart wel niet??? Ik zie het nu pas!

  2. Origineel geplaatst door Toine Enzo
    Jeetje hoe klein is die processor en geheugenkaart wel niet??? Ik zie het nu pas!

    Ze hadden ervaring hè. De iPhone is nog kleiner dan de iPad mini…

  3. Ze moeten wel, want anders is de accu zó klein dat die na een uurtje of 2 – 4 al leeg zou zijn. Dat willen we natuurlijk niet he.

  4. Doet je toch afvragen waarom de hardware in de iPad Air groter is dan in de mini terwijl de specs precies hetzelfde zijn.
    m.a.w. als ze de hardware van de iPad mini in de Air gedaan hadden was er meer ruimte voor de accu, en dus langere accuduur.

  5. @Arjan: Nee, dan hadden we net zo goed een Android tablet kunnen kopen.

    @Mark: De iPad Air is iets hoger geklokt, zie de benchmarks in het eerder geposte artikel. In hoeverre dat er iets mee te maken heeft weet ik niet, maar een hoger geklokte processor gebruikt wel iets meer stroom en wordt wat warmer.

  6. Nu maar hopen dat mijn case gewoon past om de iPad mini retina… Het was mij nog niet opgevallen dat hij iets dikker is dan de mini.

  7. @Mark: Misschien heeft het er iets mee te maken dat sommige van de kleinere onderdelen in de mini duurder zijn dan degene die nu worden gebruikt in de air?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.