Reacties voor: ‘Onderdelen iWatch te zien in schematische tekeningen’

Op schematische tekeningen en een gelekte foto is het ontwerp van de iWatch te zien. Dit is de eerste keer dat de iWatch op foto's uitlekt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Hopelijk wordt hij morgen echt aangekondigd. Ik heb diabetes. Als het Apple gelukt is er een continue glucosemeter in de bouwen maakt mij niet uit hoe duur dan koop ik hem direct!
    Veel plezier morgen avond allemaal.

  2. Mooi? Vertel ons eens wat je zo mooi vind?

  3. Ja, daar ben ik ook erg benieuwd naar. Je ziet echt helemaal niets. Dit kan letterlijk iedereen maken in een 3d programma.

  4. Ik viend helemaal mooi!

  5. Is die nou rond? Zo ja, heel mooi!

  6. Nog maar 1 dag jongens. Volhouden! ๐Ÿ˜‰

  7. Origineel geplaatst door terrific
    Is die nou rond? Zo ja, heel mooi!

    De onderkant is rond. Hier komt een plaatje die contact maakt met je huid en die alles doorgeeft aan de sensoren. De iWatch zelf wordt “waarschijnlijk” rechthoekig.
    Ik heb ook een rechthoekig horloge en krijg constant complimenten over hoe mooi het horloge is. Na al die lekken van de iPhone hoop ik dat Apple ons kan verrassen met iets waar we totaal niet op hadden gerekend dus aan de ene kant vind ik dit nieuws over de iWatch wel jammer ๐Ÿ™

  8. ik ben benieuwd nog even ruim 24 uur mensen!!

  9. Een speaker en microfoon in de smartwatch icm Siri; “wish we could say more”…

  10. Nou wel jammer dat hij niet rond wordt ๐Ÿ™ vind het nu te iPod nano achtig ๐Ÿ™

    En ook een homebutton…. Wordt wel erg groot dan, vind eigenlijk iphone6 en de iwatch tegenvallen. (iPhone als die zo wordt als gelekt en iwatch zoals op deze CAD tekeningen)

  11. @Sander: Ik heb ook diabetes, maar ik denk dat eerst de medische wereld met zo’n apparaat komt, voordat het in een, voor medische relatieve termen, goedkope smartwatch komt te zitten.

    Maar als ze zoiets wonderbaarlijk kunnen maken, dan zal ik nog wat extra sparen om ook zo’n ding te kunnen kopen.

  12. Dit is gewoon de wereld in geholpen om ons allemaal even op het verkeerde been te zetten. ha ha ha

    PS ik mis trouwens de speciale oplaad dock om de iWatch op te laten zonder lightning kabel en dat de iWatch safierglas heeft. ehhh shit… heb ik iets verklapt wat ik niet mocht vertellen.

  13. Wel heel jammer dat jullie praktisch altijd hetzelfde nieuws als macrumors.com hebben (alleen dan uren tot dagen later)…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.