Reacties voor: Onderdelen iPhone 6 op kwalitatief goede foto’s

Onderdelen van de iPhone 6 zoals de mute-schakelaar en simtray, zijn te zien op kwalitatief goede foto's.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Jammer dat alles tegenwoordig zo snel uitlekt, goede oude tijd dat het nog echt een verassing was wat apple ging presenteren. Nu we alles weten van de iPhone 6, gaat de aankondiging straks alleen maar tegenvallen!

  2. Tweede foto is wss onderkant scherm met uitsparing voor de vingerafdrukscanner en homebutton
    Derde foto is volgens mij de sluimerknop omdat er geen plusje of minnetje opstaat
    Vierde foto is de simtray en de vijfde foto ziet eruit alsof hij bij de muteswitch hoort.

    —artikel is ge-update met andere volgorde foto’s en uitleg bij de foto’s—

  3. @Matthijs: Dan moet je dit niet volgen.

  4. (Red.) Off-topic voor dit artikel;. We lezen je feedback graag via onze feedbackoptie zodat we daar on-topic kunnen reageren. Reacties op deze opmerking zijn verwijderd. Graag on-topic verder over het nieuwsitem.

  5. @Matthijs: ben het wel met je eens, het zou tof zijn om op zo’n presentatie zo verbaasd te zijn over het saffierglas display! Of het grotere scherm! Dat is dan geen verassing meer. 🙁

  6. ..Apple peegt zijn alu onderdelen te anodiseren en wel op een heel fijne manier. De wijze waarop dat hier is gebeurt getuigd van een heel andere orde.
    Met name de simtray en sleep button hebben een dermate grove oppervlakte behandeling gehad dat ik m’n vraagtekens zet bij de authenticiteit van de onderdelen…wellicht is de hoge resolutie van de foto’s hier debet aan. Lijken echt aftermarket producten van wellicht Taiwanese makelij…

  7. Origineel geplaatst door Matthijs
    Jammer dat alles tegenwoordig zo snel uitlekt, goede oude tijd dat het nog echt een verassing was wat apple ging presenteren. Nu we alles weten van de iPhone 6, gaat de aankondiging straks alleen maar tegenvallen!

    Helemaal mee eens!

  8. Origineel geplaatst door ZuurkoolmetVettejus
    ..Apple peegt zijn alu onderdelen te anodiseren en wel op een heel fijne manier. De wijze waarop dat hier is gebeurt getuigd van een heel andere orde.
    Met name de simtray en sleep button hebben een dermate grove oppervlakte behandeling gehad dat ik m’n vraagtekens zet bij de authenticiteit van de onderdelen…wellicht is de hoge resolutie van de foto’s hier debet aan. Lijken echt aftermarket producten van wellicht Taiwanese makelij…

    Het lijken idd niet originele componenten te zijn, zoals met bijna alle leaks die voorbij komen. Het ontbreekt allemaal net aan de afwerking die je van Apple (of elke andere serieuze telefoonproducent) mag verwachten.

    Echter geven ze vaak wel een goed beeld van hoe het uiteindelijke product zal zijn, maar dan van betere kwaliteit.
    Kijk maar terug naar de iPhone 5 leaks van 2 jaar geleden. Allemaal net niet de uiteindelijke iPhone, maar de leaks zaten er dicht bij.

    In dat opzicht vrees ik dan ook voor de achterkant van de aanstaande iPhone…

  9. Inderdaad, ljkt wel uit de leger dump van Loe Lap…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.