Reacties voor: ‘Onderdelen iPhone 5S vanaf eind mei geleverd’

Hardwarefabrikanten worden verwacht vanaf eind mei onderdelen voor de iPhone 5S te leveren, aldus bronnen van DigiTimes.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 17 reacties

  1. Laat ze maar opschieten zodat we nog dichterbij de iphone 6 komen! 5S zal niet interessant zijn.

  2. @Zaandammer: dat vind ik wel, als de 5s een flop wordt, ben ik bang dat de S4 daar dan overheen walst.. Let’s hope!

  3. Origineel geplaatst door Zaandammer
    Laat ze maar opschieten zodat we nog dichterbij de iphone 6 komen! 5S zal niet interessant zijn.

    Helemaal mee eens, ze beginnen achter te lopen…

  4. Nou de Galaxy S4 is eigenlijk gewoon wat de iPhone 4S is, bijna niks nieuws, maar dat komt dan weer niet in het nieuws (tv, radio, kranten), als het van Samsung is.
    Ze hadden hem ook Galaxy SIIIS kunnen noemen, maar die zal wel over een paar maanden uitkomen, en vergeet ook niet alle andere troep en honderden verschillende telefoons die ze maken.

  5. 5S is gewoon een geupgrade versie van de 5. Zoals elke S versie een geupgrade versie is van zijn voorganger..

    Als ze nou ook alle 4G frequenties ondersteunen, dus ook de 800Mhz van KPN, dan wordt het interessant voor mij

  6. @Mathijs: nee tuurlijk, dat zie ik ook, niks verandert. maar zo op t oog, best goede specs! dat zegt natuurlijk niet alles maarja.. (in 2012 heeft samsung 37 nieuwe telefoons uitgebracht)

  7. Ik heb de iphone4s,wou eigenlijk de iphone 5 halen,maar nu ik dit lees wacht ik nog wel even op de iphone5s.

  8. @Mathijs: Ik ben een appel fan,maar sorry hoor maar tussen de samsung galaxy s4 en de iphone 4s en 5 zit nu toch wel een heel erg groot gat . Samsung is nu toch wel een paar generatie voor met alles. Ik had het liever ook anders gezien. Maar mijn iphone s4 is nog steeds het zelfde als de iphone van 2007.En de zelfde besturings systeem. Beetje achterhaald nu. Dat neemt niet weg dat appel een zeer stabiel platform is. En met het onstabiele virus platform andriod daardoor ik nog altijd steeds bij appel zit. Maar eerlijk is eerlijk,samsung heeft de bal. En de htc one gaat het ook niet slecht doen. Ik wacht tot de iphone 5s uitkomt en neem dan mijn beslissing.

  9. Ik kijk er niet meer naar uit naar de 5S.
    Apple begint achter te lopen als we nog 16/18 maanden op de Iphone 6 moeten wachten.

  10. Ik hoop dat ze met iets nieuws komen waar je echt wat aan hebt. Passbook daar heb je bijvoorbeeld echt helemaal niks aan.

  11. @boxerip: Wa ne zever. Iphone 4s hetzelfde als in 2007. Man toch , goe bezig. Ti’s trouwens 4s en niet s4 he. En inderdaad de Galaxy s4 is helemaal niet vernieuwend. Gewoon wat belachelijke onnuttige features waar je niets aan hebt …

  12. @Tokke: eh, wat zeg je, eerste zin is niet duidelijk.
    En ik denk dat met S4 de Samsung S4 wordt bedoeld, dat is ook precies de bedoeling vans Samsung, meevaren op het succes van de iPhone 4S.

    Ik snap alleen niet waarom Samsumg beter zou zijn dan Apple, alleen maar omdat ze vaker telefoons uit brengen? Waarom moet je elk half jaar een nieuwe telefoon hebben? Ik heb liever eentje die gewoon werkt, veel software voor is, die ook nog eens optimaal werkt, en dus een iphone.

    Als ik mensen zie met een Samsung, is altijd het excuus dat ht beter is vanwege het scherm. Da’s mooi, maar da’s niet het enige.

  13. @Tokke: Dus… De schermindeling, icoontjes, manier van mailen, de home button gebruiken, het ontgrendelen, foto maken, instellingen instellen, apps afsluiten is nog altijd hetzelfde als 2007. ( Verbeterd ja,vernieuwend NEE). Tuning heet dat. Ik had het liever ook anders gezien.

  14. Het is altijd veel slimmer en beter om de S versie te kopen. Je hebt altijd dat ietsje meer, voor ongeveer dezelfde prijs.

  15. The only thing that would get me to buy an iphone 5s is if its made out of the same steal as the iphone 4s is , as iam fed up returning to the apple store with scratched iphone 5’s , the iphone 5 looks great but scratches too easy , a flop by apple as a report stated 93.5 % of iphones returned to apple are because of scratches on the side of the phone , alu is too soft for a phone , and i would rather have a slightly heavier iphone that kept its looks than the current phone

  16. Als ze eens wat dingen uit de jailbreak scene toevoegen in IOS7 en dat met de iphone 5s samenvoegen wie weet wordt het dan wel wat. Ik hou het voorlopig maar bij de 4s. goed degelijk toestel en alles doet wat het moet doen. Enige probleem die ik tot op heden steeds heb (ongeacht welke iphone) is verbinding krijgen. maar mijn vermoeden is dat dit een t-mobile ding is. Tijd om daar ook eens te vertrekken.

  17. @Richard: Daar kan je wel vanuit gaan. Dit soort updates zijn vooral onder de motorkap en een update van de radiochips (dus ook update naar wifi ac) en meer if bijna alle LTE frequenties.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.