Reacties voor: Onderdelen iPad 3 samengebracht in video

Voordat een nieuw Apple-product op de markt komt zijn er zoals gebruikelijk de ‘gelekte onderdelen’. Zo ook bij de iPad 3, waar we de afgelopen weken een paar voorbeelden van hebben zien langskomen. MIC Gadget heeft echter iets nieuws gedaan: zij kregen relatief veel onderdelen in handen en besloot ze in combinatie te laten zien […]
Lees het complete artikel → Onderdelen iPad 3 samengebracht in video

Reacties: 15 reacties

  1. het muziekje laat mijn oren bijna bloeden 🙁

  2. @borgqueenx: Geen Jpop liefhebber dus 😛

    het is BoA met Woo Weekend (instrumentaal) voor de mensen die het wel leuk vinden.

  3. Hmmm aan de ene kant gunstig voor alle hoesjes en dergelijke aan de andere kant verontrustend omdat de verschillen zo klein zijn.

    niemand ziet op afstand of je een ipad 2 of 3 hebt
    Pas als ze binnen aanraak afstand zijn. Dit model onderscheid zich niet duidelijk van zijn voorganger.

    Alle vernieuwing zit aan de binnekant.
    Hopelijk is dat de moeite waard.
    Als het alleen een beter scherm is blijf ik lekker bij de ipad 2

  4. Eigenlijk vind ik “hoedjes” voor de iPad3 best wel een goed idee. Zeer innovatief. Zal Apple vast wel weer een groot succes mee hebben.

  5. iPad 2s i.p.v. iPad 3

  6. @J. Uranka: Dat is dan nogsteeds de 3e iPad 😛

  7. @Kasuja:
    Moet elke verandering dan op 100 meter zichtbaar zijn? Zo van Goh kijk mij eens met mijn iPad 3? Ik kan je alvast verklappen dat de vorm van een tablet niet zo veel zal vernaderen. En waarom zou apple grote veranderingen doorvoeren? Ze lopen mijlen ver voor op de concurrentie. Probeer voor de aardigheid eens een galaxy tab….om te gruwlen hoe plastic dat ding is en hoe beroerd hij werkt in vergelijking tot een iPad….Ik had er een gekregen en binnen een week weggedaan.

  8. @Sannie: Over android maak ik me geen zorgen. Daar heeft Apple geen concurrentie aan. Microsoft met windows 8 baart me zorgen. Het is inzetbaar op veel meer dan alleen tablets. Het draait desktop software zonder compromis. En het is veel intuitiever dan de ipad als je het op een tablet draait.

    Ik hoop serieus dat apple iOS eindelijk een volwassen gaat maken. Of dat apple Mountainlion draaiend krijgt op arm processoren. Voorlopig is Microsoft met windows 8 een weg ingeslagen waar ik liever Apple had gezien.

    Het lijkt er eindelijk weer op dat microsoft terug is van weg geweest. En dat kan apple wel gebruiken een beetje competitie op software vlak.

  9. @Sannie: Het design van de iPad is het probleem niet. Apple heeft dat mooi voorelkaar. En de rest aapt rustig na. Het probleem zit m in de software kant. iOS is te beperkend voor de gebruiker en te beperkend voor de ontwikkelaars. De iPad is tot veel meer in staat en dat bewijst de jailbreak scene. De software maakt het verschil. En daar heeft apple nu de remparachute open omdat ze zich niet bedreigt voelen. Te druk met slide to unlock patentjes in plaats van het iOS vaar voren duwen.

    Gewenste features.
    – Gebruikers accounts in iOS
    – Krachtigere hardware zodat Touch versies van desktop software voor de ipad zoals iwork garageband imovie sketchbook pro en photoshop touch ook daadwerkelijk de desktop bestanden kan openen bewerken en opslaan zonder kwaliteit verlies en compatibiliteitsproblemen.

    (nu zijn het iOS en de ipad niet flexibel genoeg wat resulteert in software met compromis in mogelijkheden)
    – een file systeem. (opslag in de cloud is niet voldoende)
    – een mogelijkheid om gemakkelijk te printen op niet airprint printers.

    Apple claimt PC free te zijn maar dat zijn ze nog helemaal niet met de iPad. Apple claimt een apparaat te hebben gemaakt dat beter is dan een laptop en beter dan een telefoon in vele opzichten. Maar ze falen op heel veel gebieden juist door de beperkte mogelijkheden.

    Ik hoop echt dat apple eindelijk een tablet gaat lanceren naast de ipad die niet de beperkingen heeft van iOS of dat Apple iOS 6 gelijk maakt aan Mountain Lion.

    De dag dat dat apparaat bestaat dan verkoop ik mijn Macbook Air weer en van dat geld ga ik weer terug naar een ipad. Het concept achter de ipad blijf ik geweldig vinden maar ik kan er net niet genoeg mee. En dat na 3 jaar door ontwikkeling vind ik jammer. Apple houd het apparaat kunstmatig gehandicapt. Wie weet zijn ze op de achtergrond hard bezig het iOS en OSX samen 1 te maken zodat je iOS apps en OSX apps samen op een platform kan draaien zonder dat de gebruiker verschil merkt als ie een apparaat heeft dat met touch bedient hoort te worden.

  10. @Sannie:
    Apple loopt mijlenver voor op de concurrentie zeg jij? Ik heb een Asus eee pad transformer Prime, noem me maar dingen die je met de iPad 2 wel kunt die je niet met de eee pad kunt… De Prime werkt voor mij perfect en vooral een naadloze integratie met het toetsenbord is ideaal!
    Apple wordt ingehaald als ze niet hun innovatie weer uit de kast halen en met een look-a-like iPad 2 komen.

  11. @Sannie:
    Apple loopt mijlenver voor op de concurrentie zeg jij? Ik heb een Asus eee pad transformer Prime, noem me maar dingen die je met de iPad 2 wel kunt die je niet met de eee pad kunt… De Prime werkt voor mij perfect en vooral een naadloze integratie met het toetsenbord is ideaal!
    Apple wordt ingehaald als ze niet hun innovatie weer uit de kast halen en met een look-a-like iPad 2 komen.

  12. @Ron: Als van al die duizenden androids in 3jaar tijd de transformer de eerste is die de ipad evenaart is dat best triest voor android. Probleem met android is dat je als gebruiker een apparaat koopt met prima specs en vervolgens maar moet hopen op support bij volgende updates. Android 4.0 draait geloof ik wel op de transformer maar die garantie heb je niet met andere oudere apparaten.

    Android 4.0 komt niet standaard voor elk apparaat uit. Helaas heb je niet de garantie dat jou gekozen android apparaat die precies de specs heeft die je wil en NU precies aan je wensen voldoet mee kan naar een nieuwere versie van Android. Als het al uitkomt voor jou apparaat is het vaak niet gelijk beschikbaar op de release dag.

    Nee de maker van jou apparaat moet android eerst gaan aanpassen zodat het op jou apparaat werkt. De een is daar sneller mee dan de ander. Wat dat betreft is de aanpak van microsoft en apple dan beter. Of je hebt 1OS dat werkelijk op alles draait en na een update nogsteeds op alles draait. Of je hebt maar zwikkie apparaten die je hoeft te ondersteunen zoals apple. Helaas doet apple op software gebied heel weinig per keer.

    Android heeft custom roms voor duizenden verschillende apparaten . Een Hell voor ontwikkelaars en een Hell om support voor te geven als Google zijnde. Maar acht het is open. Je bent eventjes bij met je android en bij de twee de OS update dan baal je .

  13. Had eigenlijk altijd wel gedacht dat de nieuwe ipad een vorm zou krijgen als een iphone4.

  14. Get a live!!
    Beetje speculeren hoe een nieuw model eruit zou komen te zien???,kneuzen..
    Ben best blij met mijn 1, alleen dat gecrash komt steeds vaker voor nu.

  15. @MikeBike: Tijd voor een her installatie of een ipad 3 MikeBike;)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.