Reacties voor: Onderbroekenlol op de iPhone: iFartz

iFartz is een grap. Met deze applicatie heb je tijdens de kerstdagen de lachers op je hand, maar alleen nadat je een paar biertjes op hebt.
Lees het complete artikel → Onderbroekenlol op de iPhone: iFartz
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. leuk programmaatje…maar door dit te installeren is wel mijn hele 1.1.2 iPhone verkloot. Geluid doet het plots niet meer, en is niet op te lossen door de oplossingen in de forums.

    Op eigen risico dus, mijn iPhone lijkt echt GOED stuk te zijn.

  2. Nee, ik vind mezelf al lang geen beginner meer op dit gebied. Het is heel vreemd, sinds het is fout gegaan met dit stukje software hoor ik mensen niet meer als ik bel (en zij mij ook niet), tenzij ik hem op de luidspreker zet. Daarnaast hoor ik niets als ik mn slider activeer om de iPhone op “actief” te zetten, en bv toetsgeluiden (sms, keypad) zijn ook helemaal weg. Alsof de earplugs er nog inzitten. Alleen alle oplossingen die op de fora geboden worden, leverden niets op. Suggesties zijn uiteraard welkom…:S

  3. Herstel al geprobeerd?

  4. Yup, heb hem al gereset, daarna gerestored, en nu zelfs gedowngrade naar 1.1.1 en daarna weer upgraden. Niets maakt uit.

  5. ik heb ineens ook wat problemen. Hoor mensen zachter en zij mij ook

  6. ik heb geen problemen op mijn 1.0.2 .

  7. Ik durf dit niet eens meer te proberen nu ik dit zo hoor…

  8. Is een bug in de iphone met betrekking tot de earplugs heeft niets met deze applicatie te maken en is niet software maar hardware gerelateerd. Kwestie van een paar keer oortjes snel in en uitdoen. Even prutsen met die plug. Heb het zelf ook al 2 keer gehad. Herstel etc maakt idd niks uit is de plug in de iphone die nog denkt dat je oortjes zijn aangesloten.

    Dus laat je niet afschrikken door het commentaar is nergens voor nodig.

  9. … probeer het maar niet, het is geen toevoeging voor je iPhone.
    M’n broek zakt af van zulke ongein!

  10. Ja dat is net als mijn iPhone viel op de grond door die app.

  11. Geen problemen hier met de iPhone en iFartz (1.1.2)

    Edit: Het is daarbij wél verdacht dat een programma, hardware aantast.
    Het is mogelijk om voor een software programma software aan te tasten, maar hardware? Lijkt me raar.
    Ik denk toch dat het of toeval is, of iets anders de oorzaak is (geweest).

  12. dit is inderdaad het bekende probleem in de hw van de iphone waarbij als oplossing wordt gegeven de koptelefoon een paar keer in en uit te pluggen. De iphone heeft soms wat last met het onthouden of de koptelefoon eraan zit of niet meer. Geen onzin praten over software die hardware zou beschadigen!!!! Klinkklare onzin en onmogelijk met de symptomen die worden genoemd. Het lijkt er trouwens wel op dat niet elke iphone dit heeft! Ik heb er bijv. Wel vaak last van maar andere mensen die ik ken weer nooit….

  13. … btw ik had ook geen geluid meer nadat ik de betreffende applicatie had geinstalleerd, en meteen weer had verwijderd. Dit probleem was na een herstart opgelost!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.