Reacties voor: Onbeat-X1: Bluetooth-speaker voor achterop je iPhone

De Onbeat X1 is een Bluetooth-speaker die je met zuignappen op je iPhone plakt. Bijkomend nadeel: je iPhon wordt flink wat dikker.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Er is nog een veel mooier alternatief met een stuk beter geluid: De Vibe-Tribe Troll 20
    Hij is wel iets duurder maar dat heb ik er wel voor over!

  2. “Deze luidspreker plak je namelijk met drie zuignappen achterop je iPhone”

    Daarom zit hij op het plaatje ook op de voorkant geplakt =S

  3. Wat een lelijk ding!

  4. Interessant, maar inderdaad het blijft groot voor op je iPhone. Marjolein, waarom is de troll 2.0 een beter alternatief, plak je deze ook op de achterkant? volgens mij speelt dat product in op een net wat andere markt.
    Hoe weet jij tevens dat de het geluid een stuk beter is, heb je beide kunnen testen? Zo ja wat waren de voornaamste verschillen?

  5. Origineel geplaatst door Bas
    Daarom zit hij op het plaatje ook op de voorkant geplakt =S

    Volgens mij is dat de achterzijde, maar is de foto gespiegeld :).

  6. Origineel geplaatst door DikkieB
    Interessant, maar inderdaad het blijft groot voor op je iPhone. Marjolein, waarom is de troll 2.0 een beter alternatief, plak je deze ook op de achterkant? volgens mij speelt dat product in op een net wat andere markt. Hoe weet jij tevens dat de het geluid een stuk beter is, heb je beide kunnen testen? Zo ja wat waren de voornaamste verschillen?

    @dikkieb Nee, de Troll ‘plak’ je op je tafel. Via de rubberen voet worden de geluidsgolven overgebracht op de ondergrond voor een 360 geluidsbeleving. Ik heb inderdaad de Onbeat-X1 niet getest ;-P Ik ben gewoon erg blij met mijn Troll, wil dat graag met iedereen delen ;-)))

  7. Ik heb de JBL micro wireless, erg blij mee, aanrader! Niet duur, draadloos en klein. Geluid ia ook goed voor het formaat! Heb ik standaard in m’n laptop tas naar m’n werk!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.