Reacties voor: ‘Omruilen van horlogebandje van Apple Watch is toegestaan’

Apple geeft klanten de mogelijkheid om het horlogebandje van de Apple Watch om te wisselen, als het niet bevalt. Er gelden wel allerlei regels.

Reacties: 10 reacties

  1. Ah zo kennen we ze weer. Alles reguleren (lees de wet voorschrijven)
    Begin steeds verder van het merk Apple verwijdert te raken. En dan na 17 jaar trouw te zijn geweest aan het merk.

  2. Hmm, geen aluminium Sport Watch met willekeurige kleur bandje, om hem vervolgens te ruilen voor een zwarte?

  3. Origineel geplaatst door Richard
    Ah zo kennen we ze weer. Alles reguleren (lees de wet voorschrijven)
    Begin steeds verder van het merk Apple verwijdert te raken. En dan na 17 jaar trouw te zijn geweest aan het merk.

    Je uitspraken staan wat haaks op elkaar. Heb je het zelf ook door?

  4. Consistent met hoe ze nu met defecten /retouren omgaan. Als je iPhone defect is en omgeruild moet worden kan je die ook niet upgraden of van kleur veranderen, ook niet tegen bijbetaling.

    Gouden iPhone 6+ stuk, krijg je die terug.

    Zeker nu ivm de te verwachten tekorten op sommige modellen wil je uiteraard voorkomen dat mensen een beschikbaar model kiezen en dan later ‘omruilen’. Zie daar niets verkeerds in.

  5. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  6. @Richard: Ja of ze willen niet dat mensen maar kopen wat voorradig is en dan bandjes gaan wisselen wat weer voor een boel gedoe en afval zorgt bij Apple.

  7. Ik neem aan dat er dan ook bijbetaald moet worden wanneer je naar een duurder bandje van Apple Watch (regulier) overstapt! Of wat geld terug krijgt…

  8. @Richard: Ik begin juist alles naar apple toe te komen, ben juist hele android(Had het sinds android 1.5 dus redelijk aan begin) zat.
    Ook windows mijn hele leven gebruikt(27 jaar) en dat ook zat aan het worden, hele gedoe virusscanners/malewarescanners/opschoon programma’s/100derden updates elke maand/drivers bij werken het is gewoon een extra baan die je erbij heb.

    Heb ooit een ipad 3 gehad the new ipad ofzo de 1ste met retrina scherm, toen die weg gedaan.
    Ik ben later toch weer terug gegaan naar de ipad air, heb deze nu 1,5 jaar en nu paar maanden een Ipone en een Mac mini sinds vorige maand.
    De mac is gewoon aanzetten en het werkt sneller dan mijn 8.1 windows met ssd, ook ben ik blij dat ik mac heb want W10 is echt een verschrikkelijk OS nieuwe startmenu en alles.

  9. Begrijp wel waarom de Watch zo duur moet zijn. Wat een gedoe allemaal.

  10. De Apple watch 38mm met Milanese loop word morgen geleverd, mijn nonkel heeft zonet bevestiging gehad. De mijne, watch 42 mm sportband word wel maar rond 12 mei geleverd. Nochtans zelfde bestelling.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.