Reacties voor: Omnibar voegt Safari’s zoekbalk en adresbalk samen (jailbreak)

De jailbreaktweak Omnibar voegt de adres- en zoekbalk van iOS samen, zodat je zoekopdrachten en site-adressen op één plaats kunt typen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Gescheiden is beter aangezien je dan bijvoorbeeld gewoon iPhoneclub intikt en dan naar de website gaat. Zouden ze één balk zijn dat zou die gaan zoeken.

    Hopelijk blijft het dus zo ipv zo’n omnibar of universal bar… Whatever…

  2. Nou ja, als je ‘iPhoneclub’ begint in te typen komt er onder sowieso een lijstje met eerder bezochte sites, waar iPhoneclub.nl gewoon tussen staat… De eerste letters typen en dan op de url klikken is dus voldoende.

    Ik vind persoonlijk een gescheiden zoekbalk en adresbalk superirritant. Ik ben nu zo gewend om alles in 1 balk te doen. Ik begin ook steeds een grotere fan van Chrome te worden en er steeds meer aan te wennen.

  3. Omnibar is er ook voor safari voor OSX. Vanaf Safari 5.2 gaat Apple sowieso de 2 samenvoegen (zoals al gemeld). Ik hoop dan ook dat Apple dit ook doet met mobile Safari, zou wel logisch zijn, om alles hetzelfde te houden.

  4. Dit vind ik zo top! Ik ben al gewend om dit in chrome om de pc te doen.

  5. @mvanbeem: Als je nu iPhoneclub intikt ga je naar iphoneclub.com, een site waar niet eens iets op te zien is. Van mij mogen ze zo snel mogelijk die omnibar instellen, ik vind het behoorlijk irritant die twee zoekbalken waar er maar een nodig is. Less is more.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.